Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 173.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Βάζεις την ρομ στο κινητό. Κάνεις φλας το twrp , μπαίνεις σε αυτό κάνεις τα wipe Και μετά install την Ελληνική. ” Παράθεση από kostasrose: “Μην ξεχάσεις να περάσεις την rom της αρεσκείας σου στο αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου χωρίς extract ή unzip απλά όπως την κατέβασες. ” Ο.κ. μάγκες μου, ευχαριστώ και τους δυο σας...
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Μετά το wipe data μπορείς να βάλεις όποια ρομ θέλεις.. ” Δλδ άν κατάλαβα καλά, ξεκινάω τον οδηγό κατεβάζοντας σύμφωνα με τα βήματα ελληνική GTV rom, βάζω twrp και μόλις τελειώσω όλα τα βήματα κάνω wipe data και περνάω τη stable της αρεσκείας μου; Γιώργο συγγνώμη και πάλι, η όλη διαδικασία μου είναι άγνωστη (άρα πολύ ''κινέζικη'' ) και γι'αυτό ρωτάω σχολαστικά πράγματα απλά μεν για σας, δύσκολα δε για μένα.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Ναι αυτόν,.. ” Αυτή τη στιγμή το κινητό έχει MIUI 8 6.9.1. Beta. Σε περίπτωση που θελήσω να του φλασάρω μια stable rom MIUI 7, στον οδηγό που είπαμε πιο πάνω στο βήμα ''Θα πρέπει να κατεβάσετε την τελευταία Ελληνική ROM '' θα κατεβάσω την stable MIUI 7 που τυχόν θελήσω και θα συνεχίσω στα επόμενα βήματα χωρίς πρόβλημα;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Τι θέλει ακριβώς;Ελληνική ρομ; Αν ναι πρέπει πρώτα να βάλει twrp ..Εδω θα βρεις τα πάντα ” Ναι, ελληνική rom θέλει. Οπότε είμαι στον οδηγό Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 (Για πρώτη φορά) ;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Ναι ... κάντο και δοκίμασε.... ” Ευχαριστώ φίλε μου, όλα καλά. Έκανα όπως μου είπες, αναβάθμισα και ξεκλείδωσα με επιτυχία σύμφωνα με τον οδηγό. Τώρα...τα δεδομένα έχουν ως εξής:Το κινητό προορίζεται για φίλο μου που δεν ασχολείται με ''σκάλισμα'' κινητού, απλά θέλει μια καλή stable rom η οποία μία που θα μπει και μία που δεν θα ξαναασχοληθεί με αλλαγή της.Με βάση τα παραπάνω: 1)ποιά stable μου προτείνετε; MIUI 7 ή MIUI8 και ποιά; 2)με ποιόν τρόπο να την περάσω; Sorry, …
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Ίσως πρέπει πρώτα να αναβαθμίσεις την 7,2,5 σε πιο καινούρια.. ” geoanto555 ήρθε στο κινητό update MIUI V8.0.1.0.LHNCNDG|STABLE. Εννοείς να κάνω πρώτα αυτό το update;
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα στο forum.Μόλις ξεκίνησα τη διαδικασία ξεκλειδώματος στο Redmi Note 3 (MTK)που μου ήρθε με την rom ΜIUI 7.2/Stable 7.2.5.0. (LHNCNDA). Κατέβασα την China developer (συγκεκριμένα την miui_HMNote3_6.8.25_34e5eb637a_5.0.zip), την πέρασα χύμα στο storage του τηλ., updater και επιλογή του zip αρχείου αλλά...το γνωστό μνμ: Can't verify update - couldn't verify update package Καμμιά ιδέα;;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “EDIT: Δεν κρατιέμαι μιας και με "προκαλείς" (με την καλή έννοια, μην φορτώσεις... ) ” Έχεις δίκιο, φαινομενικά παίζει αντίφαση, είχα όμως την εντύπωση ότι μιλώντας για RN3 σκέτο (Δηλ. όχι Pro) εννοείται ο ΜΤΚ επεξεργαστής. Sorry για το μπέρδεμα...εννοείται δεν φόρτωσα γιατί ήταν πετυχημένο..! Ευχαριστώ για τη βοήθεια
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “LHNCNDA είναι το MTK... @ASXETOSSS έχουν δίκιο τα παιδιά, πρέπει να το δηλώνεις σε κάθε μήνυμα σου να μην γίνει κανα μπέρδεμα... ” Ο.κ. geoanto555, δεν ήξερα, θα το κάνω στο εξής σε κάθε μήνυμα
-
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Δεν ήξερα να υπάρχει καμιά συσκευή Redmi Note 3 PRIME, για αυτό και σε ρώτησα εφόσον πρόκειται για το kenzo.. biggrin.png Εννοείς το από redmi note 3 με τον mtk επεξεργαστή.... ” Σωστός! Είπαμε, δεν είμαι και πολύ σχετικός και πριν από κάθε βήμα προτιμώ να σας ''ζαλίζω'' προκειμένου να κάνω λάθη που τουλάχιστον μπορώ να αποφύγω. Με όλους εσάς εδώ μέσα αισθάνομαι ασφάλεια
-
ΜήνυμαΠαράθεση από amigagr: “την πρωτη ή την τελευταια αναλογα με τον επεξεργαστη που εχεις ” Ο.κ. οπότε πάω για την τελευταία...ευχαριστώ
-
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Ε, μα είσαι και άσχετοςςς!!! evil.png Την DEVELOPER ROM από Redmi Note 3 Qualcomm China, εφόσον έχεις το xiaomi Redmi Note 3 PRO (KENZO)... icon_e_wink.gif ” Φίλε μου προτρέχεις... Γράφω ξεκάθαρα πιο πάνω ότι πρόκειται για το RN3 Prime...αν ήταν το Pro θα το έγραφα..είπαμε άσχετος αλλά τα ξεχωρίζω τα τηλέφωνα.. Λοιπόν;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Αν βρεις κάποιο πρόβλημα εδώ είμαστε. ” Καλημέρα και πάλι.Ακολουθώντας το σύνδεσμο Developer ROM της Κίνας για να κατεβάσω την rom που πρέπει για να ξεκλειδώσω το RN3 Prime μου βγάζει διάφορες επιλογές για developer rom: Redmi Note 3 Qualcomm Global Redmi Note 3 Qualcomm China Redmi Note 3 Special Edition Global RedmiNote 3 MTK China Ποιά κατεβάζω; Να υποθέσω την τελευταία επιλογή; Ευχαριστώ...
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “mipcsuite λογικά θα είναι οκ.... ” O.k. το έχω ήδη εγκατεστημένο. Ευχαριστώ θερμά, ξεκινάω αύριο και βλέπουμε..
-
ΜήνυμαΕυχαριστώ φίλε μου...και κάτι τελευταίο για την ώρα: Το παρακάτω 3ο βήμα του οδηγού ξεκλειδώματος σημαίνει ότι πρέπει εγώ από μόνος μου να εγκαταστήσω συγκεκριμένους drivers και αν ναι ποιούς; 3. Απενεργοποιήστε τη συσκευή σας, πατήστε το κουμπί Power και Volume Down ταυτόχρονα για να εισέλθετε στη λειτουργία bootloader *** Η λειτουργία αυτή απαιτεί την εγκατάσταση των αναλογων drivers στον η/υ σας ***
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα στο forum. Μόλις παρέλαβα το Redmi Note 3 Prime ενός φίλου, έχω ήδη πάρει έγκριση για ξεκλείδωμα το προηγούμενο διάστημα και αύριο λέω να προσπαθήσω να το ξεκλειδώσω και να του περάσω ελληνική stable rom. Δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις αλλά λέω να το προσπαθήσω. Με δεδομένο ότι το κινητό ήρθε με την ακόλουθη rom : ΜIUI 7.2/Stable 7.2.5.0. (LHNCNDA), με ποιόν τρόπο θα πρέπει να περάσω την Developer ROM της Κίνας για να γίνει το ξεκλείδωμα; Χύμα μέσα στο κινητό και αναβάθμιση μέσω του update…
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Βαλε βρε "γιατί θέλω να βάλω Ελληνική γλώσσα" στα Αγγλικά. Πολλοί δεν έβαλαν τίποτα. ” Όλα καλά, η αίτηση έγινε δεκτή, αν χρειαστεί θα ζητήσω βοήθεια όταν έλθει η άδεια ξεκλειδώματος. Ευχαριστώ και πάλι
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “ένα username βάλε βρεε... asxetos ας πούμε ” geoanto555 όσο συνειδητοποιώ τί ρώτησα τόσο τρελαίνομαι...!! Είπαμε είμαι asxetosss (όνομα και πράμα) αλλά όχι κι έτσι Ευχαριστώ για την απάντηση. Υπάρχει κάποιο έτοιμο κειμενάκι στα κινέζικα για το λόγο που ζητάω το ξεκλείδωμα; Διαφορετικά σκέφτηκα αυτό που δίνει στην πρώτη σελίδα ο lallasgr να το μεταφράσω στα κινέζικα στο google και να το βάλω, κάνει δουλειά έτσι;
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα στο forum. Μέχρι να έρθει το RN 3 PRIME που παρήγγειλα για φίλο μου, ξεκίνησα τη διαδικασία για την αίτηση ξεκλειδώματος. Ξεκίνησα με τον οδηγό του lallasgr, άνοιξα mi account για τον φίλο με τη διαδικασία '' Βήματα από υπολογιστή/laptop'' κάνοντας register με την επιλογή δήλωσης e-mail, κατέβασα miflash unlock, το έτρεξα με βάση το σενάριο 2 για αίτηση, log in κανονικά και μετά μου βγάζει νέα φόρμα στα κινέζικα, με τη μετάφραση που έκανα μου ζητάει να υποβάλω ''ψευδώνυμο φόρουμ''. Τί …
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα στο forum και συγχωρέστε με αν έχει χιλιοαπαντηθεί.. Σε λίγο παραγγέλνω ένα redmi note 3 prime για φίλο μου. Κάπου διάβασα ότι μπορώ να κάνω αίτημα ξεκλειδώματος χωρίς να έχω το κινητό στα χέρια μου, αξιοποιώντας έτσι το χρονικό διάστημα μέχρι να μου έρθει. Αυτό θα το κάνω μέσω του pc μου ανοίγοντας νέο mi account? Εναλλακτικά,γίνεται χρησιμοποιώντας τους κωδικούς του δικού μου mi account που άνοιξα όταν πήρα το δικό μου κινητό (Redmi Note 2) ? Ευχαριστώ..