Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 316.
-
Να πω και για τους "συναδέλφους" που είναι κάτοχοι της έκδοσης με τα 2gb (όπως εγώ) που αντιμετωπίζαμε κάποια θέματα με κλεισίματα εφαρμογών στο παρασκήνιο παρότι τα είχαμε κλειδωμένα στις "πρόσφατες εφαρμογές": ενεργοποιούμε την επιλογή "Επιλ. για προγραμματιστές" (πάμε ρυθμίσεις, σχετικά με το τηλέφωνο και πατάμε 6-7 φορές πάνω στο "έκδοση miui") και έπειτα πηγαίνουμε ρυθμίσεις, πρόσθετες ρυθμίσεις, Επιλ. για προγραμματιστές, και προς τα κάτω θα βρούμε την επιλογή "βελτιστοποίηση μνήμης συστήμ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από thevet7: “Ωραίος. Ποια ρομ φοράς;” Την τελευταία ελληνική, 7.2.2.0 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@lallasgr Με κάποιο τρόπο (που δεν έχω βρει ακόμα), είχα κάνει να πάω στο πάνω μέρος της σελίδας/εφαρμογής , όπως όταν στο ios πατάς ενώ είσαι μέσα σε μία εφαρμογή στο πάνω πάνω μέρος και πηγαίνει στιγμιαία στην αρχή της σελίδας /εφαρμογής Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση: “ Φλασαρεις στα καπάκια μετά την rom Το universal image patcher πρέπει να δουλεύει. Αυτό εφόσον πας σε official ROM γιατί αλλιώς συνήθως οι moded το έχουν έτοιμο αλλαγμένο. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk” Φλασαρα τη ρομ αφού έκανε το κλασικό wipe και μετά έβαλα και το universal patch αλλά με το που έκανα την κίνηση για να φλασαριστει, με πέταξε πάλι στην αρχική οθόνη του twrp. Να ξαναφλασαρω το universal patch? Έκανα επανεκκίνηση στη συσκευή αλλά προφανώς δεν περαστηκε γι…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Ο οδηγός πιο πάνω πάντως δείχνει πολύ εύκολη διαδικασία. Σίγουρα μπορείς να βρεις και κάπου έτοιμο το boot.img για την ρομ που θέλεις.” Ούτε θυμάμαι πού βρήκα τη ρομ, ούτε ξέρω πού θα βρω το άλλο αρχείο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@mixaliscy @NasDriver Στην κάρτα SD είχα τη ρομ, γι'αυτό τα έσβησα όλα. Πάντα κρατάω και nandroid backup πριν το οτιδήποτε. Αυτός είναι ο λόγος που απορώ που μετά το φλασαρισμα της global δεν αναβε το κινητό... Τέλος πάντων, αν κάποιος έχει άλλη ιδέα, εδώ είμαστε Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προσπάθησα να περάσω την global stable 7.2.5.0 αφού έσβησα την ελληνική τελευταία stable (7.2.2.0) αλλά έμενε το κινητό στο logo MI... Έκανα κάτι λάθος ή είναι κάτι που δε γίνεται μέσω του twrp αλλά με άλλο τρόπο; Έκανα advanced wipe πριν την περάσω και τικαρα το data, dalvik cache και internal storage. Το όνομα του αρχείου είναι miui_HMNote3ProGlobal_V7.2.5.0.LHOMIDA_2a5d941408_5.1.zip Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Chridimi1: “Παιδιά έχει αρχίσει το κινητό και μου κλείνει εφαρμογές μόνο του όπως you tube bs player και snap chat ειμαι με την τελευταία κινέζικη developer . Τι να κανω? δεν ξανά είχα τέτοιο θέμα με προηγούμενες εκδόσεις Στάλθηκε από το SM-T310 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εγώ φίλε μου αυτό το έχω με όλες τις τελευταίες ελληνικές ρομ, stable και dev. Βέβαια διαθέτω την έκδοση με τα 2gb ram, δεν ξέρω αν σ' εμένα παίζει ρόλο αυτό.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alprio: “στα αγγλικα σεταρα το κινητο.το εκανε αυτο και με την κινεζο multi που ηρθε.και λεω θα εχει καποιο bug. λογικα πρεπει να εχει θεμα ο σενσορας” Το έπαθα κι εγώ, τη μια φορά το έπαθα επειδή είχα αλλάξει launcher και την άλλη επειδή είχα αλλάξει το αρχικό "θέμα" και είχα κατεβάσει ένα από τα online θέματα. Κοίταξε να δεις μήπως φταίει κάτι και απ'αυτα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από stema: “παιδια σήμερα ακολουθησα τον οδηγό για να του βάλω την γνήσια global rom που να περάσω μετά την ελληνική. Πως μπορώ να δω αν πέρασε η γνήσια rom. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13418/” Το γράφει εκεί που λέει "MIUI version". Είναι η 7.2.3.0 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk