Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 327.
-
Παράθεση από dhmlaz: “Κάποιο νέο για κανονική aroma rom και όχι beta;. Από 1 Φλεβάρη που δόθηκε η τελευταία beta σκοτάδι. Κάποια ενημέρωση νομίζω ότι ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ιδιαίτερα για εμάς τους VIP του Redmi pro. ” γιατι βιαζεσαι? εχεις κανενα θεμα? αν δεν εχεις διαβασει το θεμα με τις ΟΤΑ update, μαθε οτι το φεβρουαριο ειναι "νεκρος" μηνας για τους Κινεζους, λογω Πρωτοχρονιας. απο σημερα κατι θα κινηθει, εμενα πριν λιγο μου ηρθε ειδοποιηση για OTA update για v8.3.1 XTRV arΩma....!!
-
+1 κι από μένα..... cabdik
-
και ηταν μονο για 2 ωρες..... φανταστειτε τι θα γινει αν -λεω ΑΝ- υποθετικα, γινει κατι πιο χοντρο και μεινουμε μερες χωρις ρευμα...!! ωρες ωρες σκεφτομαι.....καλη χρυση η τεχνολογια αλλα θελει και ρευμα για να λειτουργησει. χωρις ρευμα.....ΓΙΟΚ.....!!!!
-
Παράθεση από George Geronymos: “μόλις πέρασα την xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_V9_arΩma_7.12.28.zip και παίζουν όλα τέλεια (εφαρμογές μπαταρίες τράπεζες παιχνίδια). Εκτός όμως από το pokemon (unable to authenticate). έχει παίξει κανείς το παιχνίδι με redmi pro x25 και με ποια ρομ? ” τωρα που περασες την 7,12,28 βγηκε η επομενη.......... 8,1,4...!!!
-
Παράθεση από dfoust: “Εμένα πάντως λέει ότι είναι πιστοποιημένη 7aac676b7297b552665b92528153a38d.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εμενα λεει "Μη πιστοποιημενη". μηπως να του ριξουν μια ματια οι ειδικοι? γιατι σε αλλες συσκευες λεει πιστοποιημενη και σε αλλες ΜΗ πιστοποιημενη? κι εγω την XTRV _arΩma_ 7,12,21. αλλα και στις προηγουμενες το ιδιο εκανε....!!!!
-
Παράθεση από Alex_MLT: “Αυτό δεν έχει σχέση μόνο με την συσκευή αλλά και την γεωγραφική θέση και πως είσαι συνδεμένος στο ίντερνετ. Επίσης, το κάνουν όταν αλλάζει η έκδοση. Δοκίμασε ξανά αργότερα από wifi, το πιο πιθανό είναι να δουλέψει. ” παντως, κι εγω που το εχω δοκιμασει και τον προηγουμενο μηνα, με προηγουμενη εκδοση ROM και πριν το Netflix γινει "Ελληνικο", αλλα και σημερα με την τελευταια ROM, και ΑΦΟΥ to NEtflix εχει γινει "Ελληνικο", παλι λεει οτι το Netflix App δεν ειναι συμβατο με τη…
-
Παράθεση από Kostis_87: “Καλημέρα παιδιά.. Είχα ένα θέμα με το κινητό μας και δεν φόρτιζε γρήγορα. Τελικά ήταν θέμα καλωδιου. Μήπως ξέρετε που θα βρω στην Θεσσαλονίκη φθηνά καλώδια? Φυσικά οι μεγάλες εταιρίες δεν συμφέρουν καθώς τα έχουν πολύ ακριβά.. Και να ρωτήσω ήθελα για την χθεσινή ρομ. Την έβαλε κάνεις? Η προτελευταία που είχα βάλει είχε θέμα με την μπαταρία και με είχε αναγκάσει να γυρίσω στην πιο παλιά. ” καλωδιο USB to Type-c εννοεις? ποιες "μεγαλες" εταιριες τα εχουν ακριβα...??? γυρω …
-
Παράθεση από geoanto555: “Το πιο πιθανό είναι να έχει θέμα η οθόνη που έβαλες. Ίσως να είναι λίγο στραβοκολλημένο το digitizer πάνω στην lcd. Μου τυχε κανα 2 φορές και απλά την έβγαλα και την πέταξα να σου πω, δεν το έψαξα παραπάνω. ” αυτο δεν ειναι λυση ομως, να πετας τις ανταλλακτικες οθονες. κανονικα πρεπει να επιστραφουν και να αντικατασταθουν. εσυ φταις αν εχουν θεμα οι οθονες?
-
την εενργοποιησα και την δουλεψα πριν την τοποθετησω, και δουλευε σωστα...!! εχω την αισθηση (μπορει να κανω και λαθος) οτι κατι συμβαινει με το καλωδιο που περνει απο το πανω μερος, διπλα στις καμερες, και κατω απο το ΜΟΒΟ. και ο δυο ανταλλακτικες οθονες που πηρα και τοποθετησα, και στα 2 Redmi 4X, εκαναν κολπα, τα οποια μετα απο λυσιμο και πιο προσεκτικη τοποθετηση-τσακισμα-διπλωμα, λειτουργουσαν κανονικα.
-
παιδια, την βοηθεια σας........!! τελικα αλλαξα οθονες σε 2 Redmi 4X. λες και ηταν συνεννοημενα....!! το πρωτο που αλλαξα ειναι ΟΚ . στο δευτερο ομως που αλλαξα πριν λιγες μερες, η αφη δεν δουλευει καλα. δηλαδη, παταω το return και δεν παταει ακριβως πανω στο εικονιδιο, αλλα πιο αριστερα...!! το ξανανοιξα, το ξανασυναρμολογησα, ελεγξα τα καλωδια να πατανε και να "κουμπωνουν" σωστα, αλα εξακολουθει και κανει κατι κουλα με την αφη...!! μερικες φορες ψιλοκολαει, μερικες φορες πρεπει να πατας πιο αρ…
-
ενω εχω κατεβασει και περασει το πατσακι και την τελευταια ΡΟΜ Miui9 - 7.11.2, στο Redmi Pro, μου ξαναβγαζει ενημερωση OTA...?? παταω ληψη και τοτε μου βγαζει οτι η συσκευη ειναι ενημερωμενη...!! δεν πρεπει να βλεπει οτι ειναι ενημερωμενη κατα τον ελεγχο?