Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 327.

• εκανα την αναβαθμιση σε XTRV V10.2.1.0 Stable, ολα ειναι σταθερα. το μονο που εξακολουθει και υπαρχει, ειναι το θεμα με τον συγκεκριμενο φορτιστη της Blitzwolf που εχω αναφερει σε προηγουμενο μου ποστ, που φτανει μεχρι 93-94% και δεν παει 100%. με αλλον φορτιστη, δεν εχει θεμα...παε ιστο 100%..! αυτο, παρατηρω, οτι το κανει απο τοτε που εβαλα Stable Roms. ενω.., πριν, που εβαζα τις DEV Roms, δεν ειχε κανενα προβλημα και πηγαινε 100%...! αυτο δεν ειναι φυσιολογικο....! σχεδον 2 χρονια που εβαζα D…

• Παράθεση από lbchX: “ Σόρρυ για το μακροσκελές...offtopic ” Θα προσθετα και χαρη στην επιμονη των παιδιων εδω μεσα που καθονται και ασχολουνται για να φτιαξουν αυτη την Nikel-Based ROM. γιατι θα μπορουσαν καλλιστα να πουν, ΤΕΛΟΣ...!! και μια ερωτηση προς "αρχιτεκτονες", εχω την "XTRV-10.1/ 10.1.3.0(MHQCNFI)/σταθερη", για να περασω την XTRV Stable 10.2.1.0, χρειαζεται FR η απλα την περναω απο πανω με Wipes?

• @NasDriver δεν "σου την λεω" για αυτο που λες, εχεις παρατηρησει-διαβασει το θεμα με τους BlitzWolf, και σωστα κανεις και το αναφερεις. αλλα κι εγω αναφερω τα γεγονοτα, οπως μου συμβαινουν, ωστε να τα εχετε υποψη σας. μπορει αυτο που ανεφερα πριν, να εχει συμβει και σε αλλους και απλα να μην εχει αναφερθει..!! εχω δοκιμασει και την Port ROM που δοκιμαζε ο gkalen.... και ουτε και με αυτη ειχα αυτο το θεμα....!! Να το θεωρησω απλα συμπτωση....? ΟΚ... δεχομαι οτι ο φορτιστης ΔΕΝ ειναι καταλληλος, α…

• συγνωμη αλλα γιατι, 2+ χρονια τωρα... με τις DEV δεν ειχα θεμα και θα εχω τωρα με την Stable..., και φταιει ο συγκεκριμενος φορτιστης...?

• ΠΑΙΔΙΑ εχω ενα ψιλοθεματακι με την τελευταια ROM που εχω βαλει. μεχρι πριν την τελευταια, εβαζα τις XTRV Developer. πριν τα Χριστουγεννα αποφασισα (γιατι βαρεθηκα να βαζω καθε 1-2 βδομαδες, νεα..) και γυρισα σε XTRV Stable. εβαλα με F.R την v10.1.3.0. ολα καλα πανε σταθερη, αλλα παρατηρησα ενα θεμα με την φορτιση της μπαταριας. οταν φορτιζω με τον δικο του φορτιστη η ακομα και του ταμπλετ μου (Chiuwi Hi8) η μπαταρια παει στο 100% και κραταει νορμαλ για τα δεδομενα της. οταν το φορτιζω σε εναν φο…

• Κλειδωμένες εφαρμογές

cabdik - - RedMi 5A (Riva)

Μήνυμα

δεν βγαζει καποιο κωδικο σφαλματος..!! απλως οταν πατας το ημερολογιο να ανοιξει, ανοιγει τις επαφες και στο κατως μερος της οθονης εμφανιζει ενα μικρο μηνυμα μιας γραμμης, σε γκρι φοντο και λεει κατι για αδειες. η εχετε περιορισμενες αδειες η δεν εχετε αδειες...... (δεν το θυμαμαι και καλα γιατι δεν ειναι το δικο μου τηλεφωνο και το βγαζει για 2 δευτερολεπτα). επομενως, κατι με αδειες εφαρμογων ειναι και οχι σφαλμα....!!! αλλα πηγα στις αδειες -οπως ανεφερα- τις ανοιξα τις εκλεισα, παλι το βγαζ…

• Κλειδωμένες εφαρμογές

cabdik - - RedMi 5A (Riva)

Μήνυμα

μια και μιλαμε για κλειδωμενες εφαρμογες και τετοια κουλα, σε ενα 5a με σταθερη global V10.1.1.0, οταν παταμε το ημερολογιο, δεν ανοιγει αυτο, αλλα τις επαφες, και γραφει κατι για περιορισμενες αδειες...! τι σημαινει αυτο? παω στις Ρυθμισεις-αδειες και τις επιτρεπω ολες, και παλι δεν ανοιγει. τις κλεινω ολες, παλι τα ιδια..! εκανα καθαρισμο προσωρινης μνημης της εφαρμογης, τπτ. τι γινεται και δεν ανοιγει το ημερολογιο?

• ερχεται αντικαταστατης...???? Redmi Pro 2 may be Xiaomi's 48MP phone, teasers suggest Snapdragon 675 chipset - GSMArena.com news

• καλα ρε σεις........ τι του κανετε του κακομοιρου του κινητου και εχει burn in και ροζιασε απο το κακο του....??

• Παράθεση από dhmlaz: “Θα μεταφέρω την δική μου μεθοδολογία τους τελευταίους μήνες με τις αλλεπάλληλες εγκαταστάσεις ROM διαφορετικής εγκατάστασης. Είτε Stable to XTRV είτε το αντίστροφο κάνω τις εξείς διαδικασίες χωρίς να μου έχει παρουσιαστεί οποιοδήποτε πρόβλημα :, Πρώτα wipe > advance wipe > tic σε cache, system, art cache, data _ >back >back, >install twrp 3.2.x.x > wipe >factory format >back >, format data, >back >back, >install ROM, αυτή την διαδικασία ακολουθώ τους τελευταίους 6 μήνες του…

• RE: RE:

cabdik - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από kostas_7: “Παράθεση από NasDriver: “Σε αυτό δύσκολο να σου απαντήσω χωρίς να έχω την συσκευή στα χέρια μου Προσωπικά θα δοκίμαζα XTRV developer...” Xtrv έχωacb640cc57e37f3f9c9aca2e5a110778.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Φίλε Κώστα είμαστε στην miui10 πλέον .....! Δοκιμασε από .8.10.30 και μετά.... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από kostas_7: “Παλιό το κινητό, άρα πάει για αλλαγή εφόσον η κατανάλωση έτσι κι αλλιώς δεν ήταν ποτέ η καλύτερη και αφού μετά από τόσο καιρό βλέπεις ότι το κινητό σιγά σιγά τα "παίζει". Έτσι απλά και όμορφα. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” φιλε kostas_7, αν το δικο σου κινητο τα εχει παιξει, λογικο ειναι να πας για καινουριο. το δικο μου (τουλαχιστον...) ειναι ακομα μια χαρα. δεν εχω κανενα απολυτως λογο να το αλλαξω. η μπαταρια μου κραταει ανετα ολη τη μερα, ο,…

• Παράθεση από Kefalas99: “Εβαλα την 8.11.8 Και σε αυτήν την έκδοση αλλά και στη προηγούμενη έχω διαπιστώσει ότι η φόρτιση είναι πολυ αργή... Δεν είναι καν fast charge... Είμαι ο μόνος; ” ΑΝ ενθυμουμαι καλως, και δεν με γελαει το γερικο μυαλο μου, δεν υποστηριξε ποτε fast charge το REDMI PRO...!!! κατι ειχε ειπωθει οταν πρωτοβγηκε για την Fast Charge τεχνολογια της MTK (Pump express νομιζω..??), αλλα στην πραξη....δεν...!!

• Παράθεση από dhmlaz: “Συμφωνώ απόλυτα με τα γραφόμενα σου. Πραγματικά ή όλη κατάσταση είναι αυθεντικά ΚΙΝΈΖΙΚΗ. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” λογικοτατο ...καθως η συσκευη δεν ηταν GLOBAL...!!

• φιλε dhmlaz, ολα τα ωραια, καποτε τελειωνουν. αν δεν ειναι φετος, θα ειναι του χρονου. ειναι 3η χρονια στην αγορα, και πρεπει να καταλαβουμε οτι απο δω και περα, δεν θα περιμενεις 100% υποστηριξη, που αλλωστε δεν την ειχε και ποτε...!! ουτε καν ANDROID 7...!!! πηρες/πηραμε μια TOP συσκευη, στην εποχη της, με τιμη χωμα...!! το 2016... για να παρεις συσκευη με αναλογα χαρακτηριστικα, ηθελες τα διπλασια χρηματα.!! το οτι δεν υποστηριχτηκε softwarικως, δεν εχει να κανει με μας, αλλα με την XIAOMI / …

• 1η παρατηρηση για την V10.1.3.0....., η φορτιση μπαταριας τερματιζει στα 94%. ολο το βραδυ στην πριζα, και το πρωι ακομα ηταν στα 94%...!! θα παρακολουθω σημερα καταναλωση να δω πως παει.

• Παράθεση από katsim: “Απο μπαταρία πως πας; Sent from my iPad using Tapatalk ” κοιτα... .χτες το πρωι την περασα. χτες το μεσημερι το φορτισα, τωρα που σου γραφω ειμαι στο 41%. με Wifi - BT μονιμως ανοικτα...! ΟΜΩΣ... δεν λαμβανω ποτε τις πρωτες 2 φορτισεις σαν μετρο συγκρισης. θα σου πω μετα απο 3-4 φορτισεις....!!

• Απο χτες λοιπον, ειμαι με την Stable V10.1.3.0..!! ειναι λιγο διαφορετικη απο τις Developer. ειπα να ηρεμησω λιγο απο τις συχνες αλλαγες ROM..!!

• Παράθεση από kostas_7: “Καλύτερα δεν είναι να τις κάνει Μπακ απ σε εξωτερικό σκληρό δίσκο; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αυτο δεν το καταλαβα ουτε εγω..! νομιζα οτι πρεπει να κανουμε back up σε εξωτερικο χωρο..!! αν κανουμε back up στον εσωτερικο χωρο, αυτο δεν θα διαγραφει, αφου θα περαστει η νεα ROM?

• Παράθεση από katsim: “Τελικα θα μείνω ακόμα σε αυτό το νήμα..... Τωρα από stable 9.5.2.0 σε ποια μπορώ να πάω;;; miui 10 υπάρχει για μας;;; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” [Stable] MIUI V10.Χ.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων ROM)