Ψιλο-οφφ τοπικ: Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω κάνα power bank xiaomi με priority αποστολή; Gearbest & Banggood δεν στέλνουν καν Ελλάδα Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από demakhs: “Να ρωτήσω κάτι, οι 5+ ώρες sot, με τι χρήση ήταν? 4G καρφωμένο ανοιχτό μόνιμα, κλειστό ή κάτι ενδιάμεσο?? ” 50% wifi, 25% data, 25% όλα κλειστά, μάγκα μου!
δεν αφορά το gearbest (αν υπάρχει πιο σχετικό θέμα, ας μεταφερθεί εκεί πλιζ) αλλά τον (άλλοτε) γλυκούλη Yeso521 η δική μου -τραυματική- εμπειρία από την 1η επιστροφή κινήτου στην Κίνα για επισκευή Επρόκειτο για ένα mi4s το οποίο αγόρασα για μια φίλη από τον yeso και το οποίο εμφάνισε πρόβλημα (μάλλον μητρική). Παρότι ως κατάστημα πώλησης έχει σταματήσει να λειτουργεί, σε επικοινωνία μαζί του ήταν σαφής ότι το after sale service συνεχίζεται κανονικά και ότι αν θέλω μπορώ να του στείλω για επισκευ…
παρέλαβα χθες το τζαμάκι air glass της brotect αλλά ρε γμτ περίμενα πιο μικρά κενά δεξιά κι αριστερά, δεν φαίνεται ωραίο έτσι, αλλά τουλάχιστον δείχνει ασφαλές. Θα δοκιμάσω κι από ali, αν έχει κανεις πρόχειρο λινκ ας το ποστάρει
Ωραία παιδιά, πολύ χρήσιμα όσα αναφέρετε. Στο mi4c είχα περάσει dev αλλά τώρα λέω αρχικά να μείνω σε σταθερότητα. Με το hdr+ στο mi5s πλέον, νομίζω πως το κινητό είναι ό.τι καλύτερο στα λεφτά αυτά, δεν θα μετανιώσω ούτε σεντ, ελπίζω Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από Geo Z: “Παράθεση από XDimension: “Εμενα με xtrv Arωma ROM και nougat λειτουργει αψογα και με μαμα camera αλλα και με την google cam Hdr +” Είναι μεγάλη η ποιοτική διαφορά με το hdr+? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ασύλληπτη.... αρκεί να ξέρεις να την χρησιμοποιείς... from my LG G4” Κλαψψ, θα με αναγκάσετε να περάσω dev Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από XDimension: “Εμενα με xtrv Arωma ROM και nougat λειτουργει αψογα και με μαμα camera αλλα και με την google cam Hdr +” Είναι μεγάλη η ποιοτική διαφορά με το hdr+? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk