gearbest 3 πακέτα.. το ένα χαμένο εδώ και δύο μήνες και τα άλλα 2 ειναι στο μήνα πάνω. Για το πρώτο ζητάω refund από εκείνους ή από το paypal κάνω dispute; Τι λέτε;
Με την τελευταία dev. Μετά από restart μου βγάζει αυτό. 289ac25814f7f2949238fcfb947facd0.jpg 165116bf05209523d02bbee943174a12.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχουν μεγάλη διαφορά οι dev. οι τελευταίες από τη stable 8.1.2. 0 ;;; Το σκέφτομαι να βάλω την τελευταία developer αλλά... Αξίζει το κόπο; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κοντεύει να κλείσει 2 μήνες ένα δέμα αξίας 9ε απο gearbest και δεν υπάρχει καμία ενημέρωση! Να πάω ΕΛΤΑ και να ρωτήσω (Γειά σας έχετε κάτι για μένα;) είναι και unregistered, με ένα tracking number που δεν βγάζει τίποτα. Τι να κάνω; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απο 7/2 έχει φύγει δέμα απο gearbest και δεν υπάρχει πουθενά. Ένα tracking number που μου έστειλαν δεν βγάζει τίποτα (SB3000005252) από Switzerland θα ερχόταν. Καμιά βοήθεια ρε παιδιά; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
3 μήνες κι εγώ με stable 8.1.2 και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Κάνε αυτό που λέει ο Ηλίας και format data και πέρασε τη ρομ ξανά Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όπως και να έρθει το κινητό, εύκολα ή δύσκολα μπαίνει η ελληνική rom και γίνεται διαμάντι (το χρυσό είναι πανέμορφο) Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μετά από 1 μήνα με την ελληνική stable rom απλά με ενθουσιασμό λέω ότι είναι έρωτας το κινητό! Και ένα μεγάλο μπράβο για τη προσπάθεια Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από Atha Kappas: “Αν έχεις καμιά sd μπορείς να την περάσεις και εκεί και μετα το format data που σου ειπε ο geoanto555 να κανεις reboot to recovery παλι και install απο την sd Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Απο τη καρτα sd εμφανιστηκε το zip και ολα οκ! Σας ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση βοηθεια παιδια!
Ενταξει τα καταφερα κι εκανα αυτο που φοβομουν! εφτασα στο σημειο να περασω την ελληνικη ρομ και δεν υπαρχει πουθενα μεσα στη μνημη. Και τωρα κολλησε. Καμια βοηθεια καποιος...