Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 482.
-
Παράθεση από Antonisgg: “Ναι κατάλαβα... γενικά ήθελα να την εντάξω στους αυτοματισμούς αλλά επειδή είμαι ευχαριστημένος δν θέλω να την δώσω. Να ρωτήσω σε περίπτωση που κολλήσει το hub υπάρχει κάποιος τρόπος να κανεις απομακρυσμένη επανεκκίνηση από την εφαρμογή του mi home? Και κάτι ακόμη είναι ασφαλές το getaway Γτ θέλω να το βάλω σ έναν χώρο που δν επισκέπτομαι συχνά μν πάθει καμία βραχυκύκλωση καμία φορά....” Δύσκολο, μόνο αν το τοποθετήσεις πάνω σε έξυπνη πρίζα άλλης εταιρίας !!! Sent from m…
-
Παράθεση από Antonisgg: “Προσπάθησα σε όλους αλλά τίποτα.... ναι την χρησιμοποιώ με την εφαρμογή της απλά δν μπορώ να κάνω αυτοματισμούς....” Σωστά γιατί δεν μπορεί να ενταχθούν στο οικοσύστημα της Xiaomi !!! Είναι πολύ αξιόλογες κάμερες και τολμώ να πω πολύ καλύτερες από τις Xiaomi, αν όμως θέλεις αυτοματισμούς η μόνη λύση είναι να τις πουλήσεις και να πάρεις Xiaomi !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Παράθεση από Antonisgg: “Καλησπέρα στην παρέα, Παρακολουθώ και εγώ με τη σειρά του τις ενδιαφέρουσες συζητήσεις και αυτοματισμούς. Είμαι καινούργιος σε όλα αυτά και έχω να κάνω μια ερώτηση. Προσπαθώ να συνδέσω τη κάμερα yi home2 μετο getaway 2 και μ βγάζει invalid code. Δοκίμασα διαφορά πράγματα αλλά δν τα κατάφερα. Αν έχει κανεις κάποια ιδέα καλοδεχούμενη.” Αν δεν κάνω λάθος δεν πρέπει να συνδέεται και θέλει την δικιά της εφαρμογή, η δυνατότητα αυτή πρέπει να ήτανε για την πρώτη γενιά !!! Σε πο…
-
Παράθεση από Jiasios: “Original Xiaomi MiJia Mi Smart Power Socket Plug Basic Wireless WiFi APP Remote Control Timer Switch Powercube EU DE Adapter Original Xiaomi MiJia Mi Smart Power Socket Plug Basic Wireless WiFi APP Remote Control Timer Switch Powercube EU DE Adapter-in Smart Power Socket Plug from Consumer Electronics on Aliexpress.com ” Μόνο που αυτό δεν είναι διακόπτης αλλά έξυπνη πρίζα !!! Anyway την έχω σταμπάρει καιρό τώρα και είναι η ώρα να την χτυπήσω !!! Sent from my iPhone using T…
-
Παράθεση από Jiasios: “Υπαρχει διακοπτης smart plug που δε θελει gateway. Ο προγραμματισμος χρονου με μια ωρα διαφορά μεχρι να μπει χειμερινη. Οι συσκευες σαν hardware ειναι αψογες, η συνδεσιμοτητα στο δικτυο πασχει. Οτι θελετε για συσκευες ρωτηστε, το εχω λιωσει το θεμα.” Ποιος είναι ;;; Δώσε λινκ !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Παράθεση από Ronin: “Xiaomi Aqara Wall Switch Smart Light Control ZigBee Version Wireless Connection Single Key Control APP Remote smart home Kit Xiaomi Aqara Wall Switch Smart Light Control ZigBee Version Wireless Connection Single Key Control APP Remote smart home Kit-in Smart Remote Control from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group Αυτό πήρα θέλει και άλλη λάμπα? Τα επόμενα...... Εεεε σίγουρα αισθητήρα κίνησης, το hub αισθητήρα θερμοκρασίας, θέλω και ένα διακόπτη για κουδούν…
-
Παράθεση από Ronin: “Εχω πάρει μόνο το διακόπτη το μόνο που θέλω να κάνω είναι απλά να του βάλω χρονοδιακόπτη. Να ανάβει κάθε βράδυ από έως. Από την περιγραφή κατάλαβα ότι αυτό το κάνει χωρίς hub. Αν όχι τότε πρέπει να παραγγείλω ένα. Λάμπα πρέπει να αλλάξω? Πραγματικά δεν το έχω αναλύσει πολύ το σύστημα και γι'αυτό ρωτάω.” Οι διακόπτες δεν δουλεύουν μόνοι τους, και φυσικά θέλεις λάμπα αλλιώς τι θα ανάψει ο διακόπτης ;;; Βουρ για αγορές λοιπόν !!! Γράψε εδώ τι σου κάνει κλικ να σου πούμε απόψεις…
-
Παράθεση από Ronin: “Καλησπέρα στην ομάδα. Ενδιαφέρομαι να επενδύσω στο έξυπνο σπίτι της Xiaomi. είμαι νέος στο άθλημα. Η πρώτη παραγγελία έγινε με έναν έξυπνο διακοπή έτσι για δοκιμή. Διαβάζοντας το νήμα βλέπω πως το σύστημα έχει κάποια θεματακια με τους servers. Για να καταλάβω αυτό επηρεάζει τη λειτουργία του η απλά τα notification?. Σαν λειτουργείας γενικά παρουσιάζει δυσλειτουργίες? Κολλήματα? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)” Σκέτος διακόπτης ;;; Hub πήρες ;;; Λάμπα πήρες ;;; Sent from my…
-
Παράθεση από Jiasios: “Το μοντεμ της forthnet (technicolor) εχει στανταρ το firewall ενεργο και δε δίνει δυνατότητα απενεργοποιησης. Θα δοκιμασω με παλιοτερο μοντεμ” Ξαναλέω της γραμμής και όχι του router, σου δίνει ο πάροχος ένα λινκ και στοιχεία για login και απενεργοποιείς το firewall της γραμμής !!! Τουλάχιστον στην Cosmote έτσι γίνεται, το router έχει άλλο firewall που εγώ το έβαλα όσο ποιο χαμηλά πήγαινε γιατί όντως δεν υπάρχει δυνατότητα για πλήρη απενεργοποίηση !!! Sent from my iPad usin…
-
Παράθεση από psybill: “Ρε παιδιά μια βοήθεια γιατί θα τρελαθώ. Έχω στο σπίτι παρά πολλά mijia wireless switches, ξέρετε τα στρογγυλά. Στο παρελθόν κάποια στιγμή είχα ανοίξει ένα για να δω πως γίνεται αν και δεν θυμάμαι να έχω αλλάξει σε κανένα μπαταρία μέχρι στιγμής. Εκτός από αυτά που χρησιμοποιώ που είναι κολλημένα, έχω και κάποια εκτός λειτουργίας. Προσπαθώ λοιπόν εδώ και δύο μέρες να τα ανοίξω και δε τα έχω καταφέρει. Κοντεύω να βγάλω τα νύχια μου, να κοπώ με μαχαίρι, τίποτα. Βλέπω και ένα τ…
-
Παράθεση από Harrytzo: “Με mainland China μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα τόσους μήνες... Ερώτηση: προτιμούμε mijia hum- thermometer ή aqara Atmos? Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk” Aqara γενικά για μένα γιατί έχουν έξτρα λειτουργίες !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Θα μας τρελάνουν, δυο νέα προϊόντα παρατήρησα σήμερα !!! Ένα κάτι σαν Mi Band και μια καινούργια λάμπα της Aqara που όμως θέλει Gateway για να συνδεθεί, νομίζω πλέον ότι η Aqara θέλει να δουλέψει και μόνη της λόγω του Apple HomeKit !!!946922aedde29f96b92dce6c690c5491.png1a21ace6d33acd95b737695d0a5ee10e.png Sent from my iPad using Tapatalk Pro
-
Παράθεση από Harrytzo: “Αφού γράφει ότι συνδέεται με τις smart συσκευές και δουλεύει με σκηνές (φαντάζομαι μέσω wifi θα γίνεται αν δεν έχει bluetooth) μου χρησιμεύει. Ούτως ή άλλως μέσω mi home θα γίνουν όλα. Λέω να την τσιμπήσω το έχω κάνει ολόκληρο θέμα για μια cam πια! . Με mi home 5 in 1 kit μια χαρά θα είναι!849dd4ad2504a6d570ecef10ad8b3c1d.jpg Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ότι νομίζεις, εγώ πάντως σου ξαναλέω πάρε την άλλη την ποιο ακριβή !!! Το ακριβό είναι φθ…
-
Παράθεση από Harrytzo: “@Ikariapower Δε γράφει κάτι για bluetooth σε σύνδεση μόνο wifi αλλά αναφέρει πως συνδέεται με όλες τις mijia smart συσκευές για να μπαίνεις σε scenes κλπ οπότε με mijia gateway θα είμαι μια χαρά φαντάζομαι. Σ'ευχαριστώ! Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Για τον μόνο λόγο που χρειάζεται το Gateway είναι τα σενάρια, κατά τα άλλα είναι αυτόνομη συσκευή !!! Όσο για το Bluetooth ... !!!37987bfc8de5de4a7f7c9a0a4593194d.png Sent from my iPhone using Tapa…
-
Παράθεση από Harrytzo: “@Ikariapower προς την ακριβή με κόβω δεν έχουν και τόσο μεγάλη διαφορά γύρω στα 32€ την βρίσκω (μπορούσα και φθηνότερα έχω την εντύπωση) αλλά και πάλι σε δίλημμα είμαι. Η μία είναι AI smart με άσπρη πλάτη κι η άλλη smart ip με μαύρο το πίσω μέρος του φακού. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Έχω 2 από τις ακριβές, πάρε την άφοβα !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Το κακό με τον Aqara Motion Sensor είναι ότι για να δουλέψει το σενάριο για παράδειγμα να ανάψει μια λάμπα όταν είναι σκοτεινά και ανιχνευτεί κίνηση πρέπει να υπάρχει σχεδόν απόλυτο σκοτάδι !!! Το έβαλα σε ένα σημείο που είναι και το Gateway το οποίο ανάβει μόνιμα στο μπλε χρώμα στο 30% και το σενάριο δεν λειτουργεί, γενικά θέλει κάτω από 10 ίσως και 5 lux για δουλέψει οπότε η συγκεκριμένη δυνατότητα είναι άχρηστη για μένα τουλάχιστον και θα του δώσω εντολή μόνο με την κίνηση !!! Sent from my iP…