Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 279.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΚαλησπερα στην παρεα. Ενας φιλος θα παραλαβει σε μια ωρα ενα redmi note 3 pro και θελει να του περασω ελληνικη ρομ. Mi account θα φτιαξει σημερα και θα του πω να κανει αιτηση για ξεκλειδωμα. Για να μην περιμενουμε ομως 3 ημερες μπορω να συνδεθω στο κινητο του με το δικο μου miaccount να του το ξεκλειδωσω και μετα το ξεκλειδωμα να το σβησω απο τους λογαριασμους και να βαλει το δικο του? Να αλλαξω τα accounts πριν φλασαρω TWRP ή να κανω ολη την διαδικασια με το δικο μου account (μεχρι και το φλασα…
-
Τι αλλο να προσεξεις? Απλα εφαρμοσε κατα γραμμα τον καταλληλο οδηγο (αναλογα τη ρμ που θα χρησιμοποιησεις). Αν δεν εχει σκοπο να ασχοληθει η φιλη σου μαλλον το καλυτερο θα ηταν να της βαλεις μια stable rom. Οι τελευταιες ελληνικες miui8 stable ειναι αδω [Ενημέρωση 7/9/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
-
Παράθεση από shadow2000: “Παράθεση από shadow2000: “ ” Νομιζω οτι το αρχικο φλας ειναι το δυσκολο και μετα τα update ειναι απλα. Επιβεβαιωσε με: Κατεβαζω την τρεχουσα ρομ και κανω update ειτε με την εφαρμογη updater, ειτε με twrp χωρις να χασω τις ρυθμισεις μου και τα δεδομενα μου; ” Καθαρη εγκατασταση = Ριχνεις την ρομ που θελεις να περασεις μεσα στο internal storage της συσκευης, κανεις επανεκκινηση σε TWRP, πατας wipe, advanced wipe και τικαρεις data, cahce, dalvik cache. Κανεις swipe για να …
-
Παράθεση από ThanosDel: “Καλησπέρα, έχω δύο συσκευές redmi note 3 pro με Multi rom. Η μία είναι με κλειδωμένο bootloader και η άλλη με ξεκλείδωτο. Θέλω να περάσω και στις δύο συσκευές official rom και να κλειδώσω τον booloader σε αυτή που είναι ξεκλείδωτος. Ακολουθώ τον δεύτερο οδηγό και στις 2 περιπτώσεις ή θέλει άλλη διαδικασία η κάθε συσκευή; ” Ναι, την ιδια διαδικασια κανε και στις 2(miflash). Αν εχει ξεκλειδωθει με unooficial τροπο ο bootloader θα κλειδωσει οταν περασεις την official rom. Τ…
-
Εσυ αποφασιζεις τι θα κανεις. Εγω να πω μονο οτι το δικο μου Pc Με windows10 δεν μου εχει βγαλει ποτε αυτο το test mode κατω δεξια. Εκανα την διαδικασια που περιγραφεται στον οδηγο για προσωρινη απενεργοποιηση του driver signature authentication 3-4 φορες και τιποτα. Μετα πατησα να κανω install τους drivers, μου εβγαλε ενα μηνυμα αν ειμαι σιγουρος οτι θελω να συνεχισω (ή κατι τετοιο) και περαστηκαν κανονικα.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Michael CB: “Πέρασα την china dev επειδή ήρθε με unofficial. Έχω πάρει εδώ και μέρες άδεια για ξεκλείδωμα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το 1ο βήμα αυτού του οδηγού. Ποια είναι τα drivers που πρέπει να κατεβάσω για το επόμενο βήμα; ” Το πρωτο βημα σου λεει να περασεις την china dev rom. Αν την εχεις περασει εσυ τοτε προχωρα στο 2ο βημα.
-
ΜήνυμαΔεν φταιει αυτο, αλλουν ειναι το προβλημα. Μαλλον κατι δεν κανεις σωστα. Το error που σου βγαζει ειχα διαβασει καπου οτι βγαινει αν δεν εχεις ενεργοποιησει τη λειτουργια fastboot μεσα στις ρυθμισεις προγραματιστη (Developer options). Δοκιμασε να πας επιλογες για προγραμματιστες και ενεργοποιησε OEM unlocking, εντοπισμος σφαλματων USB, λειτουργια Fastboot.
-
Παράθεση από manouras: “Παράθεση από ianpan24: “Να πω κι εγω τη κουβεντα μου.. Μηπως ρε παιδια στο browse εχει μπει λαθος αρχειο? Νομιζω θα επρεπε να λεει C:\cancro\images ” Εχω ξεζιπαρει την ρομ και την έχω μετονομάσει.Δοκιμασα και με το κανονικό της όνομα αλλά τζιφος.ianpan 24 ο οδηγός λέει για φάκελο της rom όχι για περιεχόμενο του φακέλου. ” Γνωριζω πολυ καλα τι λεει ο οδηγος και τον εχω ακολουθησει κατα γραμμα καμια 10αρια φορες σε 5-6 διαφορετικα τηλεφωνα. Μαλλον σχεδον κατα γραμμα γιατι σ…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Xasta11: “αγόρασα απο eshop το note 3 με εκδοση stable 7.0.22.0(LHNCNCJ) και όταν περνάω μέσα τη τελευταια κινέζικη developer μέσω του updater μου λεει zip cant verify. Τι να κάνω? ” το καλυτερο που εχεις να κανεις κατα τη γνωμη μου ειναι να περασεις μεσω miflash μια fastboot dev rom για να γινει καθαρη εγκατασταση, να ξεκλειδωσεις μετα τον Bootloader Και να φλασαρεις στη συνεχεια οποια ρομ θελεις. Ο οδηγος ειναι εδω Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pr…
-
Μπες στο TWRP και κανε ενα wipe dalvik και cache παλι. Δεν σβηνει τιποτα απο μεσα. Αν δεν διορθωθουν τα προβληματα βλεπουμε. Αυτο με τη ραμ που γραφεις δεν ειναι προβλημα βεβαια. Δεν εχω τωρα μπροστα μου το Mi5 για να δω ποση μενει διαθεσιμη αλλα γενικα το android δεν ειναι windows. Διαθεσιμη μνημη=αχρηστη μνημη.
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
ianpan24 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλωσηρθες στο φορουμ Θανο Καλα εκανες και μπηκες απο τον καφενε πρωτα για μια καλησπερα αλλα καλυτερα οτι θελεις να ρωτησεις στο εξης να παει στο θεμα του redmi 3 pro που βρισκεται πιο κατω. Εκει θα βρεις και πολλες πληροφοριες για τη συσκευη σου. Ο οδηγος που πρεπει να ακολουθησεις ειναι αυτος εδω Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido). Μεσα εχει και λινκ της κινεζικης dev rom που πρεπει να περασεις. Κοιτα να εχεις κανει αιτηση και να εχεις παρει…
-
Προχωρα σε παραγγελια λεω εγω. Μια χαρα ειναι το καταστημα.. απο τα πιο γνωστα. Στην τελικη μεσω paypal θα ψωνισεις. Ακομα κι αν μια στο τοσο γινει στραβη μπορεις να κανεις refund. Ετσι δεν ειναι?
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official rom για το Xiaomi Mi5 με κλειδωμένο Bootloader
Μήνυμα@NasDriver Αν μπορεις μετακινησε τη χθεσινοβραδινη μεταμεσονυχτια συζητηση που ειχα με τον c2byalex στο θεμα Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi5 (Για πρώτη φορά) γιατι ειχε κολλησει στο flash recovery.img που αναφερεται σε εκεινο τον οδηγο. Ευχαριστω. (και μετα σβησε το παρον μηνυμα :P)
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official rom για το Xiaomi Mi5 με κλειδωμένο Bootloader
ΜήνυμαΤωρα αραξε. Περιμενε 5-10 λεπτα να bootαρει και μεγεια το τηλεφωνο. Τελικα η καταληξη εφταιγε?
-
ΜήνυμαΜπα δε νομιζω. Ακομα δεν καταφερες να φλασαρεις το recovery? Δοκιμασες να σβησεις το .img?
-
ΜήνυμαΜαλλον εχεις ρυθμισει τον υπολογιστη σου να κρυβει τις καταληξεις. Οποτε Ισως κακως το μετονομαζεις. Δοκιμασε να σβησεις το .img που βαζεις και δωσε παλι την εντολη. Αν τα κανεις ολα σωστα και παλι δεν το βρισκει τοτε κατα πασα πιθανοτητα ειναι θεμα USB port ή καλωδιου. Τρωνε κατι κολληματα.
-
ΜήνυμαΜηπως εχεις γραψει σε λαθος νημα? Σε αυτον εδω τον οδηγο δεν θα επρεπε να εχεις φτασει στο σημειο που κανεις flash το recovery Σιγουρεψου οτι το γραφεις ακριβως οπως το εχεις μετονομασει στο φακελο του adb, προσεξε μηπως εχει διπλη καταληξη (recovery.img.img), δοκιμασε καποια αλλη USB port στον υπολογιστη. Καποια που να ειναι στη motherboard οχι μπροστινες.
-
Δεν ξερω πως το ξεκλειδωνουν ουτε με νοιαζει. Αλλα γινεται.. Οταν λεω official dev rom εννοω china developer rom. Επισημη της xiaomi. Αν διαβασεις αυτον εδω τον οδηγο την αναφερει σε καποιο σημειο. Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official rom για το Xiaomi Mi5 με κλειδωμένο Bootloader Περνωντας αυτην την ρομ με τις οδηγιες που περιγραφονται στο λινκ θα καθαρισει το τηλεφωνο απο οτιδηποτε εχει μεσα, θα κλειδωσει ο bootloader αν εχει ξεκλειδωθει ανεπισημα, και θα εχεις την καταλληλη ρομ για να προχ…