Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 344.

• Παράθεση από spideman3: “Κινητό και τηλεόραση είναι στο ιντερνέτ από το ίδιο δίκτυο? @dajannis ” Φυσικά, πρώτη φόρα το κάνω? με το Mi3 που είχα και θα το κλαίω για πολύ καιρό ακόμη, μια χαρά δούλευε. και το Ρεδμι νοτε 4 δεν βρίσκει τίποτα. " μόνο TV βρίσκουν? η και τηλ. σσυσκευες? ρε λές να φταίιει το ρούτερ? Zte ZXHN H108N V2.5

• @spideman3 Και εγω Global developer εχω 7.3.9(Beta) Κάνει πως ψάχνει αλλα δεν βρίσκει τίποτα

• Πως μεταδίδω τα πολυμέσα στην tv? Άνοιξα την μετάδοση και δεν βρίσκει τίποτα ούτε Tv ουτε τηλ. Με το mi3 δούλευε. Τ ρα δοκιμάζω με mi5 & redmi note4. Και δεν βρίσκουν τίποτα. Κανω κατι λάθος? 1627842967a19e717078c252b15f0532.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το τελευταίο στάδιο δεν μπορώ να το ολοκληρώσω , έκανα Share στο ΦΒ στο πουλι και στο γοογλε αλλα τίποτα.

• 15 ευρω μου έφαγε το paypal στην τελευταία συναλλαγή (εκανε την συναλλαγή 1/1΄) , φυσικά δεν βρήκα άκρη όσα email και να τους έστειλα. σαν δεν έφτανε αυτό πλήρωσα και τελωνείο με την παραλαβή του Mi5 μου. η γκαντεμια πήγε σύννεφο χαχαχα. Τώρα με τον οδηγό σου το άλλαξα, αλλά να δούμε πότε θα το χρειαστώ ξανά με την ''αναβάθμιση'' του τελωνείου ευχαριστώ

• Antutu score από τα xiaomi

dajannis - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “εσυ δεν έχεις πειραγμένο "ταχογραφο" γι αυτό παίζεις εκεί, στα κανονικά για την συσκευή σου είσαι... ” και εγω δεν εχω πειράξει κάτι. έπρεπε?αχχαχα

• Antutu score από τα xiaomi

dajannis - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Να και το δικο μου h5tzqGhjnBWlbX5AEllaYiov8bWz05jOk-1sFlotrxSEotlaUOFagLZ4lIBzKDNam9WOWVHYvZ9cn4GTSzKN1dmLfTp9K7DeZwnWiZzFUHrzuQ-e1WPAiPjED8jw72H4jyNAwI4hAXDQx2htloip2FUAV-uRUsxcsUv1KWP_VtMMeaqtgdN_eLjwyN-2VU43uKj75npoDtvkVuztCz8tWxe6uXpxLRkp-QXxreubtCFQa3T-qQyhKsHN7v1RVDIcUg-fRbHl1qENY09IxQb7W_Gz8ydan67yl9rvEwgJxxBMfgD_v0nKxWW339YoFksJhSEL7g4CdUnCdzCA8UPlcQURMCG-YE-wEQB6pAiU2LS-rBe2JeWh8LfQBDflIwXL0O6XMra_V-FyfdnuzAaBRgpD9hQyOSFNrbsMiZGxdCkbdsWe59HAS195VO79pXlthRMbY-IUzX69WWVyRu8A4v_DWBERH0vn3…

• Παράθεση από tasosko: “δεν ειναι θεμα kernel γιωργο ειναι θεμα super su. ” Τελικά ήταν το super su. με την βοήθεια σου λύθηκε το πρόβλημα. το SR3-SuperSU-v2.79 είναι το σωστό =============== Μαρ 12th 2017, 11:19am =============== Παράθεση από dajannis: “Καλησπέρα στην παρέα παρατήρησα ενα ενοχλητικό πρόβλημα σε Mi5 ενός φίλου που εχει δύο κάρτες sim. Με miui MI5 Global 7.3.9 και τις ποιο προηγούμενες ¨οταν κάνει μιά κλήση και το κλείσει δεν μπορεί να ξαναπάρει απευθείας, πρέπει να περιμένει κάνα…

• Οπα νεο πρόβλημα. Δεν εχω σήμα και αργεί μετα απο επανεκκίνηση να αναγνωρίσει την sim. Το μόνο που έκανα πριν το πρόβλημα είναι να ρουταρω το κινητό. Εγκτεσρησα το su. Και έβαλα το kernel adiutor. Τωρα δεν εχω καθόλου σημα sos Πρέπει να έφτεγε το Su Εκανα επαναφορά και όλα οκ. Ποια Su να βάλω για να ρουταρω? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31927/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31928/

• Παράθεση από tasosko: “τον kernel τον φλασαρουμε απο την στιγμη που αλλαζουμε rom.. ” ΔΛΔ αν εχουμε την >official Global δεν γίνεται να την βάλουμε? =============== Μαρ 11th 2017, 6:44pm =============== @markito για ποιο λόγο να αλλάξεις το ZCX-TWRP? μια χαρα δουλεύει και εχει OTA updater

• Καλησπέρα στην παρέα παρατήρησα ενα ενοχλητικό πρόβλημα σε Mi5 ενός φίλου που εχει δύο κάρτες sim. Με miui MI5 Global 7.3.9 και τις ποιο προηγούμενες ¨οταν κάνει μιά κλήση και το κλείσει δεν μπορεί να ξαναπάρει απευθείας, πρέπει να περιμένει κάνα πεντάλεπτο, και άλλος να τον πάρει κάνει αυτόν τον χαρακτηριστικό μπιτ σαν να μην έχει σήμα. το έκανα factory reset/ κατέβασα την ρομ απο την Miui την εγκατέστησα , και πάλι τα ίδια . Με τα πολλά δοκίμασα στο δικό μου κινητό που έχει την ίδια Rom (έβαλα…

• Εδω όμως τα δείχνει 59e9aebafad47f7ab75b43a0e8e94e5f.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @tasosko δηλαδή δεν δουλεύουν τα 2 cpu? και δεν διορθώνεται? με γονάτισε τώρα απο που είναι το πρόβλημα?

• RE:

dajannis - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από tasosko: “οποιος θελει τα παιρνει.... ” Σε εμενα βγαζει offline σε 2 cpu ειναι σωστα ? 138f23389989bf5fb725c7b7e949d070.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από markito: “@dajannis δοκίμασες να την ανοίξεις από την εφαρμογή που είναι μέσα στα tools? Κάνε και μια εκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής Σε εμένα (32αρι) δουλεύει κανονικά ” δεν υπάρχει σε κανέναν φάκελο και ούτε μέσα στις εφαρμογές, το δείχνει. με απάντησε ο spiderman ok Παράθεση από spideman3: “@dajannis Με την 7.3.2 ήταν να προσθέσουν το χαρακτηριστικό sceen recorder. Το έδωσαν στην beta & alfa team αλλά είχε πολλά bug και το απέσυραν το αναφέρουν άλλωστε και στο en.miui.com MIUI …

• Καλημέρα στην εγγραφή οθόνης νου βγαζει αυτο το λαθος και δεν ανοίγει 8f3c0abe2a6d926fbee06492eeb175cf.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από bzanios: “Φίλε @dajannis Μας λες όλους υποκριτές ή μου φαίνεται. ” χαχαχ οχι αυτο αφορά μόνο εμένα που είμαι αυστηρός κριτής του εαυτού μου, οι... υπόλοιποι ψαχτείτε

• δεν είμαι υποκριτής για να πώ καλή τύχη σε όλους . γιαυτό λέω καλή μου τύχη χαχαχαχα ευχαριστώ ευχαριστώ