Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 234.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από trexo21: “τη rom που έχει τώρα πως την κανω back up? γιατί δεν ξέρω αν κυκλοφορεί, απ οτι μου είπε την έχει πειράξει ο προμηθευτής του.” Download MIUI 7.3.6.0 Global Stable ROM for Redmi Note 3 (SnapDragon) εδώ μπορείς να την βρεις αν θες να την έχεις ,δεν ξέρω αν είναι ακριβώς αυτή ας μου πει κάποιος αλλά 7.3.6.0.0 δεν βρίσκω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tasospap1986: “Ξεκλείδωνει με την ελληνική ρομ που έχουμε περασμένη; Είτε stable είτε dev;” Για να έχεις την ελληνική πρέπει να είναι ξεκλειδωτο,τι εννοεις εσυ; Άμα εννοεις αυτό που κατάλαβα δεν ξέρω αν θα γίνει με την ελληνική γιατι παίζει το δει σαν unofficial το unlock tool και να μην αφήσει ,αλλά δεν είμαι σίγουρος αν γινεται με ελληνική Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nikostrex: “95+3ποντοι+2ποντοι = μας κάνουν 100 που σημαίνει απόλυτα καθαρό :grin:” Κατάλαβα τι είναι και το έσβησα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nikostrex: “Παράθεση από xristo2121: “Έχει κανενας άλλος κολλήματα στο chrome με την Radon και γενικά ψιλοκοληματα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν πρέπει να έχει ευθύνη ο kernel για αυτό.. Ισως να το έχεις πολυ φορτωμένο με apps, ποσο αποθηκευτικό χώρο σου έχει απομείνει?” 1,96 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από akisvolos: “θέλω να αλλάξω ρομ. Τώρα έχει την 7.3.6.0.0. Δεν έχω καμία σχέση με το αντικείμενο και φοβάμαι μην το καταστρέψω. Μήπως γνωρίζεται εάν υπάρχει κάποιο κατάστημα στην περιοχή μου(βολο) να μπορέσω να απευθυνθώ?” Σου έστειλα μήνυμα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
αργη φορτιση
ΜήνυμαΟ φορτιστής που εχεις είναι κάτω από 2Α και σίγουρα κάτω από 1Α γιαυτο κάνει τόσες ωρες Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk