Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-10 από 10.

• Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από stzanakis: “Καλησπερα παιδια. Υπαρχει περιπτωση να φτιαχτει εκδοση που να εχει αγγλικο μενου αλλα να πιανει τα ελληνικα κανονικα? Δεν μου αρεσει (και σε πολλους φιλους) το ελληνικο μενου, αλλα θελω να βλεπω προφανως μηνυματα στα ελληνικα κλπ. Αλλιως, υπαρχει καποιος να μου πει τι πρεπει να πειραξω για να εχω αγγλικο μενου και να διαβαζονται τα ελληνικα κανονικα? Ευχαριστω. ” Βεβαίως... όποιο μοντέλο Mi Band 4 και να έχεις και μάλιστα με το επίσημο firmware πο…

• Bricked Redmi 5 plus

Umicah - - RedMi 5 Plus (Vince)

Μήνυμα

Σιγουρα Το αποσυνδεω αλλιως βγαζει ενα αλλο κοινο σφαλμα κατι με packet μου διαφευγει τωρα.. Θα δοκιμασω και κανα δυο αλλα pc φιλων, κανα αλλο καλωδιο και τελος κανα Virtual machine με πιο παλια Win 10 και αγιος ο θεος. Γοογλαρα το σφαλμα αυτο με το firehose, το ειχαν κανα 2 ξενοι αλλα δεν εδωσαν ποτε feedback αν το ελυσαν η οχι.. Αν δεν εδειχνε οτι ειναι σε EDL mode στον υπολογιστη θα το ειχα παρατησει για σφαλμα μητρικης αλλα ρε γαμωτο αφου ειναι κομπλε ως εκει δεν θελω να το αφησω...

• Bricked Redmi 5 plus

Μήνυμα

Αντιστοιχα σφαλματα βγαζει με το miflash 15/11/18 καποια του 2017 καποια του 2016, οπως επισης και με λαπτοπ με αντιστοιχα μιφλας και ρομς ( miui 10 και miui 9 global και οι 2 )

• Bricked Redmi 5 plus

Μήνυμα

Καλημερα! Βρεθηκε στην κατοχη μου απο συγγενη ενα Redmi 5 plus στο οποιο επιχειρησε ο ιδιος να αλλαξει οθονη επειδη ειχε σπασει. Κατα τα λεγομενα του το κινητο ηταν 2-3 μηνες κλειστο οποτε το ανοιξε 1 φορα με τη σπασμενη χωρις να το αφησει να φορτισει και το εκλεισε βγαζοντας τη μπαταρια και μετεπειτα αφου αλλαξε οθονη το ανοιξε για να την τεσταρει. Εκει του εβγαλε το Mi logo και το εκλεισε παλι αποτομα διχως να το αφησει να φορτισει. Μετεπειτα το κινητο δεν ξαναναψε και απλα αναβοσβηνε το λευκο…

• Παράθεση από Maw: “ρε παιδιά μόλις παρέλαβα το κινητό,προσπαθώ να περάσω την ελληνικη rom Και τώρα που μπήκα στο about phone Στο μενού του κινητού στο model number λέει redmi note 3 σκέτο χωρίς να λέει pro ενώ εγω παράγγειλα το pro. Πως θα καταλάβω πιο είναι? ” Η ονομασία προ ειναι βγαλμένη απτους πωλητες για να το ξεχωρίζουν απτην εκδοση με τον mediatek cpu και δεν ειναι επισημη ονομασία. Πηγαινε στις πληροφορίες κινητου καο αν γραφει cpu: hexa core max1.8ghz εχεις το pro.„„““

• Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση

Umicah - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Χρυσο με omida01 εδω...

• Μαρεσει πολυ το μωβ! Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone

• Xiaomi Redmi Note 3 AliExpress

Μήνυμα

Καλως αλλα σου ξαναλεω ο συγκεκριμενος δεν στελνει απλα απο Κινα -Ελλαδα αλλα στελνει πρωτα σε συνεργατη του Αγγλια ο οποιος παιρνει το δεμα και μετα με νεα αποστολη στελνει απο Αγγλια -Ελλαδα (αποστολη εντος Ευρωπαικης Ενωσης) με αποτελεσμα με DHL ουσιαστικα να φαινετια οτι παιρνεις το κινητο απο Αγγλια να μην πληρωνεις τιποτα. Εχει τις πιο πολλες πωλησεις και εγγυαται μηδενικα τελη και το feedback του το επιβεβαιωνει. Ολα αυτα τα γραφει αναλυτικα αν δεις εδω Buy Products Online from China Whol…

• Οπως πολυ σωστα ειπαν και τα παιδια πιο πανω, ειναι μηνυματα που προσπαθουν να σε ψαρεψουν στο να εγκαταστησεις κακοβουλες εφαρμογες και να ενεργοποιησεις κρυφες χρεωσεις. Δεν πρεπει να πατησεις πουθενα στην σελιδα ουτε να προσπαθησεις να τα κλεισεις, πατα πισω η κλεισε εντελως την καρτελα. Αμεσως μετα clear cache, cookies και οτι αλλο υπαρχει. Αν εισαι root το adaway ειναι must για να νιωθεις ασφαλης , αλλιως firefox + adblock addon.

• Xiaomi Redmi Note 3 AliExpress

Μήνυμα

Φιλε μου ειμαι κάτοχος redmi note 3 εδω και μια βδομάδα. Το κινητο το πηρα απο τν πωλητη Top One μεσω aliexpress με +22 ευρω εξοδα αποστολης DHL. Ο πωλητης το στελνει αγγλια και μετα ελλαδα με αποτελεσμα να μην πληρωνεις ουτε 1 ευρω τελωνειο. Το κινητο ηταν στα χερια μου σε 6 ημερες. Επισης του ειπα να κανει ποιοτικο ελεγχο για να μην τρεχω και υπεθετα οτι θα περνουσε vendor rom αλλα παραδοξως ειχε περασει global stable 7.3.2. Μου βγηκε στο συνολο 210 ευρω. Τωρα νομιζω εχει πεσει κ αλλο η τιμη. …