Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 158.

• Στην επιλογή quick snap photo δλδ φωτογράφιση ενώ η συσκευή είναι κλειδωμένη πατωντας το volume - , η πρώτη φωτογραφία είναι μαύρη ενώ οι υπόλοιπες (burst) είναι κανονικές. Το έχει κανένας άλλος αυτό?bac83370dc60e56205a548e954873cd1.jpg Sent from my MI 5s Plus using Tapatalk

• Σε MI 5s plus η λειτουργία με το ένα χέρι αναγκαζει την συσκευή σε soft reboot και στο άνοιγμα λέει... Η εύρεση της συσκευης σταματησε απροσδόκητα. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edit: Έκανα καθαρή εγκατάσταση και δουλεύουν όλα. Μάλλον στο upgrade απο απλή σε aroma κάτι χαλάει.

• RE:

masterismos - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από apo.stam: “Παράθεση από masterismos: “Παράθεση από apo.stam: “Πέρασα την xtrv rom στο mi3 αλλά κατά την ολοκλήρωση μου έβγαλε αυτό. Δεν γνωρίζω αν είναι κάτι σημαντικό, απλά το αναφέρω. ” Μου βγάζει και μενα ερορ μετά από αναβάθμιση. Κάνε Clean cache and dalvik από το recovery και επανεκκίνηση. Sent from my MI 5s Plus using Tapatalk ” κ μετά τα clean cache, dalvik μου έβγαζε το ερορ. Αλλά η ρομ περάστηκε κανονικά.” Πιστεύω πως αν κάνεις Reboot recovery μετά την εγκατάσταση της ROM μ…

• RE:

masterismos - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από apo.stam: “Πέρασα την xtrv rom στο mi3 αλλά κατά την ολοκλήρωση μου έβγαλε αυτό. Δεν γνωρίζω αν είναι κάτι σημαντικό, απλά το αναφέρω.” Μου βγάζει και μενα ερορ μετά από αναβάθμιση. Κάνε Clean cache and dalvik από το recovery και επανεκκίνηση. Sent from my MI 5s Plus using Tapatalk

• Καλημέρα διάβασα στο changelog πως έγινε αντικατάσταση της Google camera με άλλη που υποστηρίζει HDR+. Η Google κάμερα είναι στην ΑΡΟΜΑ έκδοση μόνo? γιατί εγώ χρησιμοποιώ την απλή XTRV. Mi5s Plus =============== Ιαν 20th 2018, 7:21am =============== Παράθεση από fusik: “<Καλημερα σε ολους Θελω να ρωτήσω πια η διαφορα μεταξη τις XTVR και AROMA πια από τις δυο να προτιμήσω?? Ευχαριστω για τις απαντήσεις εκ των προτέρων” Στην ΑΡΟΜΑ έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις εσύ μέσα στο TWRP τι θες να εγκατ…

• RE:

masterismos - - Mi-5S Plus (Natrium)

Μήνυμα

Παράθεση από akisjes: “Καλησπέρα έχει να προτείνει κανείς tempered glass που να πιάνει όλο το κινητό και να μην έχει θέμα με δαχτυλιες;;;;;” Έχω δοκιμάσει τα παντα. Έχω πάρει Νιλκιν έχω πάρει κινεζικές έχω πάρει και ζελατίνες που μπαίνουν με νερό έχω αφήσει πάνω από 50 ευρώ μόνο στο θέμα της οθόνης. Καμία δεν με ικανοποίησε τα temp glass είχαν κενά στις άκρες η ζελατίνες σιγά την ασφάλεια άσε που δεν την έβαλα καλά και είχα φουσκάλες. Τώρα είμαι με ζελατίνα στην πίσω μεριά και τίποτα μπροστά. Άμ…

• Παιδια καλημερα. Τι γίνεται γιατί δε μπορώ να ενεργοποιήσω το Volte? Δεν το υποστηρίζουν η Vod και η Cosm? Πρέπει να στείλω μηνυμα.? 4G+ έρχεται δει ποτέ στο Mi5s Plus. Είτε με XTRV είτε με Stable δεν έχω δει. Μιλάω πάντα για τις ελληνικές ROM. Είμαι στη. 8.5.3.0 stable της ομάδας. Ευχαριστώ. ab5ddf34ea9f809060f51f0326188595.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε ARΩMA 04/09 mi5s plus έχω force closed όταν πατάω την επιλογή αναβάθμιση είτε από τις ρυθμίσεις είτε από την εφαρμογή. Κάτι διάβασα για Fix. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπερα. Μόλις πέρασα Nougat ελληνική. Έκανα φουλ φορμάτ μέσο ρεκοβερυ data.system.cache/dvcache.internal. και το φλασαρα από την αρχή. Στο πρώτο boot δεν μπουταρε είχε κολλήσει στο Unlocked screen. Μπουταρα πάλι ρεκοβερυ και ξαναφλασαρα από πάνω παλι. Άνοιξε έκανα επαναφορά mi cloud back up και όλα δουλεύουν ρολόι. Θα μου λείψει το xposed. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα και καλό Πάσχα. Υπάρχει τρόπος να αυξήσω την ένταση της φωτεινότητας των capacitive buttons (menu,home,back) ? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από kalandre3: “Προτίθεμαι να αγοράσω το Mi 5 Plus . Θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει επιλογή για λειτουργία της οθόνης με γάντια με την αυξηση της ευασθησίας στην οθόνη. Υπάρχει δηλαδή στις ρυθμίσεις της Οθόνης ( Display and Wallpaper) η επιλογή Αύξηση Ευαισθησίας Επαφής (Increase Touch Sensitivity)???” Ναι υπάρχει.ee42cb527f8d0ef87653bd79e8271406.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλή επιτυχία σε όλους! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αν είσαι Αθήνα μπορώ να έρθω με το mi 5s plus μου να τα βάλουμε δίπλα δίπλα αν έχει πρόβλημα το δικό σου.

• ευχαριστω πολύ να είστε όλοι καλα!

• RE:

masterismos - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από gto: “Εμένα έχει μια εβδομάδα μου σκοτώνει τα widget ... κανένας που να του έτυχε ; Έχω δώσει σχετικά permissions και ακόμα τα εξαφανίζει” Εγώ σε Mi 5s Plus το παθαίνω ακόμα όταν χρησιμοποιώ την εφαρμογή. Μου την κλείνει και την ανοίγει μόνο του. Μάλλον η 7.1.19 φταίει... Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• καλημερα. Με την 7.1.19 έχω παρατηρήσει ότι μου κλείνουν οι εφαρμογές ενώ τις χρησιμοποιω. Πολύ σκληρό ram managment. Το εχεται και εσείς?

• RE:

masterismos - - Mi-5S Plus (Natrium)

Μήνυμα

Παράθεση από kouvou: “Καλησπέρα ! Ξέρει κανείς αν γίνετε να βγούν οι διαφημίσεις από το youtube και αν ναι πως?” Με xposed module γίνεται. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το ίδιο και στην 7.1.12... Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και γω κάτοχος Mi 5s Plus επιβεβαιώνω ότι η XTRV 7.1.5 έχει θέμα το 4G. Υπομονή σίγουρα θα φτιαχτεί στο επόμενο update. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk