Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 192.
-
Εχω φωτογραφικη dslr ,δεν θελω αλλη, οπως και ειπα πιο πανω δεν ειμαι φαν στην φωτο, απλα να ικανοποιει την ημερα, την νυχτα δεν με πολυνοιαζει ,αν το ηθελα για τις φωτο θα κρατουσα το s7 edge, δεν υπαρχει στην αγορα καλυτερο απο αυτο οσο αφορα τις φωτο ,με τα λεγομενα σας πιστευω θα με κλυψει η καμερα απο το 4X ,θα προτιμουσα πρωτα να το δω απο κοντα για να παρω μια γευση
-
Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από dimtz: “@Antretng σ ευχαριστω πολυ φιλε για τον χρονο σου και το review ,αν παω κατι σε οικονομικο κινητο (εως 250 ευρω) θα το παρω , πολλες απαιτησεις δεν εχω ,απλα οτι κανω να γινετε σωστα αν οχι τελεια ,παιχνιδια δεν παιζω ” Για να λες 250 εννοεις απο Κωτσοβολο/Πλαισιο κλπ. Μην αγχωνεσαι, ολα κομπλε θα ειναι. Ουτε με Roms θα ασχοληθεις ουτε με τιποτα, οποτε ολα σωστα θα ειναι. Και επειδη καταλαβαινω οτι εχεις και μια εμπειρια με xiaomi, go for it. Αρκει να…
-
Καλησπερα και Χρονια Πολλα , τι λεει το κινητο παιδια σε γενικες γραμμες; Πριν λιγες μερες εδωσα το s7 edge και ειμαι προς αναζητηση συσκευης (τωρα εχω το redmi 3s της γυναικας) ,κοιταω και για το 1+3T αλλα αν ειναι να βαλω και χρημα στην τσεπη γιατι να μη το κανω; δυσκολες εποχες 1. Θα με καλυψει σε γενικες γραμμες το note 4X; 2.Απο καμερα απ οτι διαβασα δεν βγαζει καλες την νυχτα, λιγο το κακο, την ημερα θα ειναι καλες η μετρια η κατασταση εκει; δεν ειμαι φαν τις φωτο αλλα θα ηθελα να ειναι οκ…
-
Λεβεντες αφαιρεσα το +30 απ ολες τις επαφες και τωρα βγαζει κανονικα το ονομα, να το αφησω ετσι; Επισης εχω αλλη μια απορια ,αν εχω το κινητο χωρις προστασια (θηκη και tembered glass) θα εχω γρηγορα ανεπιθυμητα αποτελεσματα; γινονται γρατσουνιες με το παραμικρο; λεω να το εχω γυμνο να το χαρω λιγο (εννοειτε πως δεν θα το βαζω μαζι με τα κλειδια στην τσεπη)
-
Ψηφησα και εγω λεβεντες αλλα σαν nick εχω το κινητο μου ,δεν λεει να το ανεβασω ,Καλη Χρονια σε ολους!
-
Παράθεση από chrdes: “@dimtz πάνε στις ρυθμίσεις εφαρμογες συστήματος επαφές και κάνε μία ανανέωση στη δεικτοδότηση. Επίσης με το fixnumber πρόσθεσε το +30. RN2 Official Global 8.1.2.0 ” Καταρχας ευχαριστω για την απαντηση φιλε , 1ον μπαινω στις επαφες που αναφερεις αλλα δεν καταλαβα πως να κανω αυτην την δεικτοδοτηση που αναφερεις , 2ον κατεβασα την εφαρμογη my fix number ,τις επιλεγω ολες και μετα εχει την επιλογη change+to 8 ,change 8 to +7 και μετα custom ,επιλεγω custom και τι βαζω εκει στα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dimtz: “Καλησπέρα στην παρέα, έχω ένα θέμα στο 3s το οποίο φοράει Glabal stable oficial, το πρόβλημα βρίσκεται στις επαφές, όταν καλώ πχ στην γυναίκα μου η οποία κάνει χρήση το συγκεκριμένο κινητό, της βγάζει άλλο όνομα, όχι το δικό μου, αυτό γίνεται σε πολλές εισερχόμενες κλήσεις, έχω κάνει επαναφορά στις εργοστασιακες ρυθμίσεις αλλά πάλι τα ίδια, τι μου προτείνετε; Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Λεβέντες κάποια λύση για μένα; καλή πρωτοχρονιά σε όλους Στάλθ…
-
Καλησπέρα στην παρέα, έχω ένα θέμα στο 3s το οποίο φοράει Glabal stable oficial, το πρόβλημα βρίσκεται στις επαφές, όταν καλώ πχ στην γυναίκα μου η οποία κάνει χρήση το συγκεκριμένο κινητό, της βγάζει άλλο όνομα, όχι το δικό μου, αυτό γίνεται σε πολλές εισερχόμενες κλήσεις, έχω κάνει επαναφορά στις εργοστασιακες ρυθμίσεις αλλά πάλι τα ίδια, τι μου προτείνετε; Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
dimtz - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΑπλα το θεμα ειναι οτι τωρα μετα απο εργοστασιακες ρυθμισεις που εχω κανει το κινητο δουλευει τελεια ,επειδη οταν δουλευει κατι σωστα δυσκολα το πειραζω ετσι λεω να μην κανω τιποτα προς το παρων ,το κακο στην υποθεση ειναι οτι πρεπει να περασουμε την κινεζικη rom ,αντε πες τωρα την γυναικα οτι θα στο κανω format απο την αρχη
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΚαλημέρα φίλε @Atom, σήμερα το πρωί έλαβα ένα μήνυμα που μου δίνει το δικαίωμα για ξεκλείδωμα, μου λέει να κατεβάσω ένα αρχείο για να το κάνω, μεσημέρι θα το δοκιμάσω, για να δούμε Αυτό που θέλω να ρωτήσω εγώ είναι, αν δεν το κάνω τώρα χάνω την άδεια για ξεκλείδωμα; Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΦιλε @Atom περιμενω μηνυμα για ξεκλειδωμα, φυσικα και θα σ ενημερωσω για τ αποτελεσματα ,οσο για τα μαθηματα θα σου προτεινα να βρεις καποιον αλλο δασκαλο μιας και εγω ειμαι κατωτερης κατηγοριας, πιο κατω δεν νομιζω να εχει