Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 51.
-
χωρις παρεξηγηση ετσι απλα κουβεντα να γινεται..
-
επιβεβαιωνω την επισημη διαθεσιμοτητα xiaomi σημερα τυχαια επεσα πανω στο redmi σε ενα καταστημα μεγαλης αλυσιδας ηλεκτρικων ειδων στο κεντρο και δεν το πιστευα!
-
Μπραβο! μα και εγω εκανα την αγορα (σημ. την πρωτη ever σε smartphone σχετικα οικονομικο γιατι δεν ειχα πολλα να διαθεσω) βασιζομενος σε οτι γραφεται κατα κορον σχετικα με τους εξυπνους τροπους αποστολης οπως πχ. αποκλειστικα μεσω ταχυδρομιου σαν δωρο κλπ. αν και τα ιδια τα καταστηματα γνωριζουν την διαδικασια.. διαβασα ομως καποια τελευταια post φιλων παθοντων του forum απ οπου και φαινεται οτι οι γνωστες διαδικασιες αποστολης δεν ειναι πλεον και τοσο σιγουρες.. πλεον κανω μονο τον σταυρο μου
-
Τεστ γνησιότητας συσκευών
ΜήνυμαΠαιδια ειναι πολυ πιθανον να το γνωριζετε αλλα σχετικα με το τεστ γνησιοτητας πιστευω οτι αξιζει η αναφορα: mi.com/verify/#secur_en
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης: Gearbest - Την Διεύθυνσή της (URL): GearBest: Online Shopping - Best Gear at Best Prices - Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Backpack - Την ημερομηνία αγοράς: 10/11/2016 παραγγελία, 11/11/2016 αποστολή με Netherlands Post Registered - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 13 ημέρες από την αποστολή (14 ημ. από την παραγγελία) - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 10 - Τα σχόλιά σας (Θε…
-
Παιζει να μην το εχουν δωσει στο SingPost?..σημερα 07/12 ειδα αυτο: Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article). για πρωτο μηνυμα απο τις 02/12 που ελαβα tracking numb. δεν ξερω εσεις τι λετε αλλα νιωθω οτι αυτο δεν ειναι καθολου καθησυχαστικο
-
Παιδιά παρακαλώ πείτε μου τι ισχύει βάση της εμπειρίας σας.. Εκανα την περασμενη βδομαδα αγορά απο gearbest ένα Μι4 και την παρασκευη 02/12 μου εστειλαν κ tracking number αλλα απο την πρωτη στιγμη εως σημερα 06/12 δεν μπορω να εντοπισω το δεμα μου..μα καλα ποσες ημερες χρειαζονται απο SingPost ? χθες ενημερωσα την gearbest κ αμεσα απαντησαν με τα μαλλον αυτοματοποιημενα μην. τυπου καντε υπομονη θελει λιγο χρονο λογω διαφορων συνθηκων..τι λετε εσεις?
-
κανονικα! εντωμεταξυ ακομα δεν το πηρα κ πελαγωσα μια εδω μια youtube μια miui.eu για οδηγους και how to flash και τελικα την επαθα εγω την φλασια! εκλεισα για σημερα παω =============== Δεκ 2nd 2016, 5:10pm =============== Παιδια σημερα ελαβα και tracking numb. αλλα στο 17τρακ μου βγαζει Item status not found in the system. ενω και στο λογαριασμο μου gearbest δεν εχουν βαλει την φωτο του πακετου μου..ετσι δουλευουν με SIngpost registered η ενδεχεται να παιζεται τιποτα αλλο χειροτερο? να περιμεν…
-
Ευχαριστω ομως δεν παρελαβα ακομη.. η υπομονη ειναι για τον χρονο που θα χρειαστει μεχρι να φτασει στα χερια μου(..δεν εχουν στειλει το tracking number απο το μεσημερι που εκανα την αγορα..μηπως να αρχισω να ανησυχω?..) αισιοδοξια μεταξυ φθορας κ αφθαρσιας ενα πραγμα αλλα εφοσον μου λες οτι ολα ειναι καλα και δεν με αρχιζεις με θεματα του τυπου επανεκκινησεις και αλλα τοτε ξεκιναμε δυνατα!!!