Εγώ από την άλλη, πιστεύω πώς το Android δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει... Άλλες συσκευές έχουν την τελευταία Dev και kit kat... Ας πάρουμε miui 9, και θα είναι υπεραροπλάνο το κινητό... Αν και το τελευταίο καιρό δεν πάνε καλά οι Dev ROMs...
Ααα, ακούτε παιδιά και γελάστε με την ατυχία μου.... Πάω να ξεκλειδώσω με την 2.2 και λέει "too long 72 hours". Τώρα προσπαθώ με την 1.03 και μου λέει "upgrade your tool"... Να χαζέψει κανείς ή να μην;;;
Παράθεση από fog: “@Thanos Kinigos Δοκίμασε να γυρίσεις την γλώσσα του κινητού σε αγγλικά και κοίταξε ξανά μέσα στα developer options μήπως εμφανίζεται το unlock status για να το ενεργοποιήσεις. ” Φίλε @fog υποκλίνομαι πραγματικά... Το βρήκες... Σου χρωστάω χάρη... Τώρα θα δοκιμάσω να ξεκλειδώσω πάλι και θα σας πώς...
Λοιπόν: 1. Πήρα άδεια... 2. Ανοίγω το mi unlock 3. Αφού συνδεθώ και μπεί, βάζω το τηλέφωνο σε fastboot 4. Πατώ unlock και μου βγάζει στο 99% έρρορ... (Mi unlock states)
Παιδιά, ούτε σήμερα... Το θέμα είναι πως ο φίλος ο @geozn8, μια χαρά ξεκλείδωσε... Τι παίζει ρε παιδιά; Είχε το mi unlock states ή τον ξεκλείδωσε έτσι;
Παράθεση από geozn8: “Καλησπερα. Λοιπον ξεκλειδωσα και εχω βαλει και twrp.. Ενω το μεσημερι ειχα κανει 1-2 δοκιμες στο MiFlashUnlock_1.1.0317.1_en παρολλο που ειχα δοκιμασει και στο τελευταιο και μου εβγαζε αυτο το χαζο μηνυμα devise is not supportted κλπ ..Το απογευμα μετα απο 2-3 ωρες χωρις να μου εχει ερθει sms με νεο κωδικο εκει που εκανα αλλα πραγματα στο pc βαζω ετσι για πλακα το κωδικο και τσουπ μου ανοιξε..Τρεχω βαζω το κινητο και ξεκλειδωσε κανονικα και εβαλα και το τελευταια ελληνικο t…