Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 332.

• δοκιμασε απο pc

• Παράθεση από komatoza: “Δοκίμασε κανείς να κάνει μεταφορά απο Εθνική; γιατί μόλις πήγα να κάνω μού λέει ότι είναι πάνω από το όριο κάτι για Κεφαλαιαγορά και διαθέσιμο κεφάλαιο 0. Δεν έχω κάνει μεταφορά ούτε αυτόν τον μήνα αλλά ούτε και τον προηγούμενο. Honor 6 ” μηπως πηγενεις μεταφορες =>μαζικες πιστωσεις ΕΤΕ/εσωτερικου/εξωτερικου? αν ναι πηγενε μεταφορες=>θελω να μεταφερω χρηματα και στο "προς" επελεξε τραπεζα εξωτερικου δες παρακατω: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10142/

• Xiaomi-Redmi-Note-3.jpgΑρκετοί χρήστες εμπιστεύτηκαν το Xiaomi Redmi Note 3 και οι εντυπώσεις που μοιράζονται μαζί μας είναι κάτι παραπάνω από θετικές. Και πως να μην είναι, αφού μιλάμε για ένα από τα κορυφαία (αν όχι το κορυφαίο) value-for-money smartphone της περασμένης χρονιάς και μάλιστα με μεταλλική κατασκευή. Βέβαια, υπάρχουν και αυτοί που περίμεναν να αλλάξει η χρονιά για να δούν τις νέες προτάσεις της Xiaomi (ειδικότερα το Mi 5), αλλά η εταιρεία αποφάσισε να φυλάξει τη φετινή ναυαρχίδα γ…

• Παράθεση από alprio: “επειδη λεει οτι μπορεις να τραβηξεις αμα θες απο atm ελεγα μπας και μπορουσες να βαλεις κιολας. ” δεν μου περασε καν απο το μυαλο αυτο δεν ξέρεω αν γίνεται δεν νομιζω παντως χωρις να ειμαι σιγουρος

• πως να την φορτισεις απο ατμ;

• Παράθεση από SNATSIDIS: “Καλησπέρα παιδιά νέος στο forum.Καταρχην να πω οτι ειμαι λιγο ασχετος με τις ορολογιες αλλα τελος παντον προσπαθησα να βαλω συμφωνα με τον οδηγο την τελευται rom στο στο redmi note 2 και εφτασα μια χαρα μεχρι που πατησα το flash πληκτρο και μου εβγαλε το μηνυμα αγνωστο σφαλμα και μεσα σε παρενθεση κατι αριθμους. Μπορει να βοηθησει καποιος ευχαριστω ” ψαξε τους οδηγους στο forum υπαρχει λυση

• Οκ εχεις δικο You Foul που ειπε και μια ψυχη

• Παράθεση από PetranEVO: “Ή φωτό μπήκε πιο πριν και έχω δώσει δικαίωμα . θα δικιμασω μπαταρία από τα αλλά κινητά γτ τέτοια κατανάλωση πρώτη φορά βλέπω σε κινητό Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ωπα σορρυ δεν ειχα προσεξει οτι ειχες βαλει ηδη την εφαρμογη δοκιμασε να βαλεις την τελευτεα rom (6.1.29)νομιζω εχει λιγο καλυτερη διαχειριση μπαταριας αλλα με mesenger facebook και δεδομενα στο on μην περιμενεις "θαυματα"

• Παράθεση από flowin_through: “Παράθεση από stefanos1985: “πρωτα απο ολα επιβεβαιωσε οτι ειναι οντως τα δεδομενα που κανουν "ζημια" κατεβασε το Wakelock Detector [ROOT] πηγαινε στο κεντρο ασφαλειας =>Δικαιωματα=>προνομια Root και δωσε δικαιωματα στο Wakelock Detector τρεξε την εφαρμογη και δες τι φταιει ” Έβαλε screenshot δυο σελίδες πριν, το fb messenger κάνει τη ζημιά +τα δεδομένα φυσικα ” ναι αυτο ειναι το πιο πιθανο, αλλα ας το επιβεβαιωσει καλου κακου...

• πρωτα απο ολα επιβεβαιωσε οτι ειναι οντως τα δεδομενα που κανουν "ζημια" κατεβασε το Wakelock Detector [ROOT] πηγαινε στο κεντρο ασφαλειας =>Δικαιωματα=>προνομια Root και δωσε δικαιωματα στο Wakelock Detector τρεξε την εφαρμογη και δες τι φταιει

• εχεις ανοιχτα τα δεδομενα της κινητης αυτο σου "τρωει" την μπαταρια

• @PetranEVO δωσε ενα screenshot του about phone

• Παράθεση από PetranEVO: “ Λέει ότι πρέπει να είμαι root ... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” πρωτα απο ολα για ποιο τηλεφωνο μιλαμε γτ στο προφιλ σου εχεις δηλωμενο το redmi 2 και οχι το redmi note 2

• Παράθεση από PetranEVO: “ Λέει ότι πρέπει να είμαι root ... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εχεις δωσει δικαιωματα root στην εφαρμογη απο το κεντρο ασφαλειας; μηπως εχεις stabe rom ;

• Παράθεση από mpidis1974: “Οποτε μπαίνω σε recovery ότι και να κάνω,είτε install,είτε wipes,είτε backup......όταν τελειώσει .....και πατήσω reboot.....απλά δεν κάνει τίποτα-μένει εκεί. Αναγκάζομαι ή να πατήσω το power off για να κλείσει το τηλέφωνο....ή πολλές φορές μέχρι κι να βγάλω την μπαταρία. Είμαι με TWRP 2.8.7.0 by cloud.....και σε σας έτσι συμπεριφέρεται ? ” οταν μπενεις στο twrp σου λεει να κανεις Mount; αν ναι κανε το με swipe στην μπαρα κατω αλλιως πηγαινε στο mount και κανε το μονος σ…

• Παράθεση από dreamlord1970: “παιδια καλησπέρα, νεος στο φορουμ ....προσπαθω να κάνω τον οδηγο της πρωτης σελιδας αλλα το miflash δεν μου δειχνει την ρομ την official με την κατάληξη .tgz .... τι κανω λάθος? ” εχεις κατεβασει την fastboot?

• Παράθεση από sermike75: “....Αν μπώ σε recovery mode και δεν αγγίξω την οθόνη, αυτή κλειδώνει και μου εμφανίζει μήνυμα για να σύρω προς τα δεξιά για ξεκλείδωμα. Επειδή δεν μπορώ να τη ξεκλειδώσω πρέπει να βγάλω τη μπαταρία. ..... ” πρωτη σελιδα Ε: Πώς να ξεκλειδώνω την οθόνη στο TWRP; Α: Απλά ακουμπάς το δάκτυλο σου στο αριστερό άκρο της οθόνης, το σέρνεις αργά προς τα δεξιά για 1-2 εκατοστά και σταματάς χωρίς να το αφήσεις από την οθόνη. Κοιτάς το swipe to unlock, που γράφει κάτω η οθόνη και βλ…

• οκ δεκτο!

• καλησπέρα! παρατηρώ τον τελευταίο καιρό, οτι υπάρχουν πάρα πολλοί νέοι χρήστες που δεν ξέρουν πως λειτουργεί το forum, παράδειγμα μια συνομιλία με έναν χρήστη. Σε ένα θέμα με της fastboot δεν ήξερε πως να στείλει pm. Μήπως θα ήταν καλυτέρα το συνομιλίες να αλλάξει σε μηνύματα;