πρωτα απο ολα για ποιο τηλεφωνο μιλαμε γτ στο προφιλ σου εχεις δηλωμενο το redmi 2 και οχι το redmi note 2Ο/H PetranEVO έγραψε:
Phone:Redmi Note 2
Ρομ: Dev RedmiNote2 Hermes MiUi7-6.4.7 by @gkalen
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούπρωτα απο ολα για ποιο τηλεφωνο μιλαμε γτ στο προφιλ σου εχεις δηλωμενο το redmi 2 και οχι το redmi note 2Ο/H PetranEVO έγραψε:
Ο/H stefanos1985 έγραψε:
πρωτα απο ολα για ποιο τηλεφωνο μιλαμε γτ στο προφιλ σου εχεις δηλωμενο το redmi 2 και οχι το redmi note 2
Διάβασε τις οδηγίες. Πρέπει να μην υπάρχει τίποτα πάνω απο τον proximity sensor (βρίσκεται δίπλα απο το ακουστικό). Αφου δεν υπάρχει τίποτα απο πάνω του (δηλαδή μπαίνει κανονικά φως) τότε απλά πατάς το κουμπί calibration και περιμένεις να τελειώσει το καλιμπράρισμα. Μόλις τελειώσει, θα βγάλει pass και είσαι έτοιμος. Δοκιμάζεις να κάνεις κλήση και κοιτάς εαν σου διορθώθηκε.Ο/H flowin_through έγραψε:
Δε βλέπω τι πρέπει να κάνω. Έχει κουμπι calibration, αλλά εγώ τι κάνω;
Άρα μάλλον είναι θέμα της έκδοσης της rom. Ας μας δώσει και κάποιος άλλος feedback απο την ίδια έκδοση.Ο/H flowin_through έγραψε:
Τα βγάζει κινεζικα.. Αλλά μια κλήση που εκανα, δε διορθώθηκε.
Και το δικό μου έτσι κάνει. Το πρώτο 5-7 % το τρωει έτσι. (Μετάει πάει κανονικά)Ο/H PetranEVO έγραψε:
Ούτε 5 λεπτά δεν είναι ανοιχτή η οθονη και έπεσε στο 97%
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η τιμή παίζει και χωρίς να κουνάω το χέρι μου πάνω από το ακουστικό. Μόλις βάλω το χέρι μου στο ακουστικό ανεβαίνει από 117-121 στο 400+. Βέβαια έβγαλε μία τιμή κάτω από το calibration, αλλά το οκ δεν ενεργοποιείται γι ανα προχωρήσω παρακάτω. Μόνο το error μπορώ να πατήσω.Ο/H iAmLiakos έγραψε:
Μόλις πατήσεις το calibration κάνε λίγο υπομονή μέχρι να το δεχτεί και αλλάξει η τιμή (η κάτω τιμή). Τότε και μόνο τότε, θα σου βγάλει pass. Πρόσεχε να μην υπάρχει κάτι πάνω στον proximity.Ο/H MANVLIS έγραψε:
Αυτό διαρκεί κάποια ώρα, γιατί δε με αφήνει να πατήσω οκ και έχει μόνο το error. Επίσης το calibration δε φαίνεται να δουλεύει, απλά έχει κάτι τιμές στο value. και μετά δείχνει ένδειξη fail αν πάω πίσω
Εαν κουνάς το χέρι σου πάνω απο το ακουστικό, δεν αλλάζει η τιμή του πάνω αριθμού; Κανονικά αυτή η τιμή πρέπει να "παίζει" όταν καλυπτεις τον proximity.
Κάτω απο το calibration, είχε μια τιμή σωστά; Μόλις πάτησες το calibration η τιμή αυτή άλλαξε και μπήκε η απο πάνω τιμή στη θέση της. Σωστά; Εαν έγινε αυτό, δε χρειάζεται να πατήσεις ΟΚ ή κάτι άλλο. Απλά πατάς πίσω, ή απλά το home button για να επιστρέψεις πίσω. Έτσι έχει ολοκληρωθεί το calibration. Έχεις και εσύ το ίδιο πρόβλημα με τις κλήσεις; Τι έκδοση φοράς εσύ;Ο/H MANVLIS έγραψε:
Η τιμή παίζει και χωρίς να κουνάω το χέρι μου πάνω από το ακουστικό. Μόλις βάλω το χέρι μου στο ακουστικό ανεβαίνει από 117-121 στο 400+. Βέβαια έβγαλε μία τιμή κάτω από το calibration, αλλά το οκ δεν ενεργοποιείται γι ανα προχωρήσω παρακάτω. Μόνο το error μπορώ να πατήσω.
Ο/H stefanos1985 έγραψε:
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Και το δικό μου έτσι κάνει. Το πρώτο 5-7 % το τρωει έτσι. (Μετάει πάει κανονικά)Ο/H PetranEVO έγραψε:
Ούτε 5 λεπτά δεν είναι ανοιχτή η οθονη και έπεσε στο 97%
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
2χρόνια nexus 5 είχα ακριβώς το ίδιο θέμα.