Global stable με ελληνικά;;;; Καλο ακούγεται!!! Αυτο σημαίνει και updates και ολα κανονικά και εύκολα αφού το κινητο δεν το εχω για μένα!! Η διαδικασία εύκολη; αν μπορεις @johnjor στειλε μου τον οδηγό που ακολουθείς!! Εγω ειμαι ξεκλείδωτος με ελληνική dev
Καλησπέρα παιδιά Σορρυ για την άκυρη λιγο σε σχέση με τα όσα συζητάτε παραπάνω ερώτηση! Το κινητο εχει τη δίκη μας 6.12.29 και ολα δούλευαν στην Ελλάδα τέλεια. Με το που βγήκα εξωτερικό και ενεργοποίησα δεδομένα Αλλα και επιλογή (πάντα) στην περιαγωγή δεδομένων δεν βλέπει τα δίκτυα 3G και 4g. Ειμαι με σύνδεση COSMOTE στην κυπρο και με την ίδια κάρτα ίδιες ρυθμίσεις με το προηγούμενο τηλέφωνο έμπαινα κανονικά. Υποψιάζομαι θέμα ρομ! Εχει κανεις καμία ιδέα;;;
ε ακολουθουσα πιστα τον οδηγο Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi... ανοιξε τελικα... μπηκε η ρομ και ολα αψογα ως συνηθως!!! Θα το χαρει η κυρά!! ερωτηση: εχει νοημα να βγαλω το ρουτ και αν ναι πως γινεται αυτο? Ευχαριστω πολυ και παλι!!!
Eκανα install την ελληνικη ρομ αλλα οταν πατησα rebot-bootloader δεν εχει μπει σε fastboot. εδω και λιγη ωρα δειχνει παλι το mi logo kai to android απο κατω!
@geoanto555 εχει ανοιξει.. ηρθε με china stable 8.0.6.0 με κλειδωμενο bootloader. Aπετυχε το ξεκλειδωμα ετσι οποτε τωρα φλασαρω την τελευταια china dev. Μετα φανταζομαι ξεκλειδώνω, περναω twrp και φλασαρισμα της τελευταιας dev δικη μας μεσα απο twrp και factory reset? Προσεχω κατι αλλο?
Καλησπέρα και χρόνια πολλα παιδιά!!! Ηρθε το τηλ με 52€ κουστούμι δασμών!!! Στο πρώτο power on μένει εδω και 15 λεπτά στο mi logo και απο κατω το android με τις τρεις τελειες...
Παράθεση από tpapo: “2) τελωνειο κτλ ...τωρα στο δια ταυτα ,οπως εγραψαν και οι φιλοι προηγουμενως δεματα μικρα δεν τα ανοιγουν βαζουν 3ευρω και ξεμπερδευεις ,αν ομως ειναι το δεμα μεγαλυτερο σε βαρος ή ογκο π.χ καποιο Tablet ή Car navi ΕΜΠΛΕΞΕΣ ! ” Mακαρι λοιπόν να ισχύσουν και σε Εμενα αυτα.. Η αγορά εγινε απο Vickmall και μάλιστα πηρα ενα 3s που το έστειλα Πάτρα σε φίλο και φαίνεται οτι ειναι προς παράδοση (M.D. Patras item to be delivered) ενώ το αλλο στην ΥΕΔ... Αρκετές φορές τη γλιτώσαμε μ…
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
Περιμενω το redmi4prime παιδιά απο vickmall me sg post. Σήμερα έβγαλε μήνυμα στο 17TRACK για άφιξη σε υεδ Θεσσαλονίκης. Μετα απο πολλές παραγγελίες τηλεφώνων μάλλον ηρθε η ωρα να πληρώσω τελωνείο!!! Εχει κανεις κάποια προηγούμενη εμπειρία;
Περιμενω το κινητο παιδιά απο vickmall me sg post. Σήμερα έβγαλε μήνυμα στο 17TRACK για άφιξη σε υεδ Θεσσαλονίκης. Μετα απο πολλές παραγγελίες τηλεφώνων μάλλον ηρθε η ωρα να πληρώσω τελωνείο!!! Εχει κανεις κάποια προηγούμενη εμπειρία;
Καλησπέρα παιδιά... rn3pro με global stable 8.0.1 με κλειδωμένο bootloader. Για να περάσω την τελευταία ελληνική stable 8.1.1 MM η διαδικασία ειναι: 1. Αναβάθμιση σε china dev 2. Ξεκλείδωμα 3. Αλλαγή recovery 4. Και μέσω twrp καθαρή εγκατάσταση την δικιά μας τελευταία ρομ που ειναι σε MM. Σωστά; ή θα εχω πρόβλημα στο 1ο βήμα;;; Ευχαριστω
Δηλαδη αν κανουμε log out απο το mi account του φιλου μου και συνδεσω το δικο μου μονο για το ξεκλειδωμα θα εχω θεμa? εγω νομιζω οτι αυτο το εχω διαβασει εδω για να βοηθαμε ατομα που δεν εχουν αδεια ξεκλειδωματος... με αυτην την λογικη δλδ δεν μπορω να πουλησω το κινητο μου ποτε σε αλλον γτ εχω βαλει μια φορα το mi account μου????
ειχε κανει αιτηση ο φιλος μου αλλα δεν ξεκλειδωσε εδω και μηνες. οποτε εχω συνδεσει το δικο μου mi account, και θα προχωρησω τη διαδικασια. Δεν θα με αφησει λετε? Εγω νομιζα οτι σταματαει το unlock επειδη προσπαθουσα να ξεκλειδωσω ενω εχει την stable.