Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 79.
-
[ROM- gkalen-ΜiUi8-6.7.28] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
Μήνυμα1ced00a3ca8546bdfb868afa04c9a9f8.jpg
-
[ROM- gkalen-ΜiUi8-6.7.28] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
ΜήνυμαRed MI 3, έτσι να γουστάρουμε d7c0ec15e89b87e84ed2f58e1b957887.jpg Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
-
Μήνυμα8297593e5224d934f639e179b13b592a.jpg Τα δικά μου αποτελέσματα Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
-
Παρουσίαση του Mi Band 2
ΜήνυμαΦαντάσου δεν έχω Mii Band απλά κάπου το πήρε το μάτι μου. Θέληση να υπάρχει όλα σπάνε
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμα@Trinity Circle ποία έκδοση είχες βάλει; Μην ξεχνάς κάθε Παρασκευή έχουμε Updates. Γενικά πρέπει κάτι να παίζει με το κινητό σου αν κρίνω από τα προηγούμενα μηνύματα σου. Θα συνιστούσα να κάνεις Full Wipe στο TWRP τα πάντα Data/System/Cache/Dalvik/SD και μετά να φορτώσεις την Rom με ADB Sideload. Έτσι θα ξεκινήσεις με ένα καθαρό κινητό Edit: Αν κολλήσει το κινητό μπορείς να κρατάς το Power Button για περίπου 20 sec να κάνει reboot αν βαρίεσε να βγάζεις μπαταρία
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμα@Trinity Circle Την Gkalen να βάλεις xiaomi-miui.gr/community/wsif/…1%CE%B9-Stable-Custom-Ro/
-
Παρουσίαση του Mi Band 2
Μήνυμα@maddoctor δεν έχω τεστάρει τίποτα από αυτά αλλά θυμάμαι με το που βγήκε το Pokemon Go είχαν φτιάξει Threads στο reddit να το κάνουν να συμπεριφερθεί σαν το Pokemon Go Plus. Με ένα google search βρήκα τα εξής How my Xiaomi Mi Band became really smart - Coolsmartphone [UPDATED] Tweaked Mi Band English Version + Notify [26.03.2015 - 1.3.912+Notify] GitHub - Freeyourgadget/Gadgetbridge: A free and cloudless replacement for your gadget vendors' closed source Android applications. Pebble and Mi B…
-
Παρουσίαση του Mi Band 2
ΜήνυμαΠάντως υπάρχουν Hacks / Custom apps για το Mi Band που το κάνει να συμπεριφέρετε σαν smartwatch
-
Για πες μου τι κάνεις για να περάσεις Rom? Κανονικά η διαδικασία είναι μπαίνουμε Recovery (power + vol up και επιλέγουμε recovery) -> δείχνει Logo TWRP και μας πάει σε ένα Screen σαν και αυτό AgsV.png από εκεί μιας και είναι η πρώτη φορά που το σετάρεις πας στο Wipe -> Advanced Wipe και επιλέγεις Darvik Cache - Cache - Data και σερνεις το βελάκι να κάνει Wipe. Μετά δεν κάνεις reboot απλά πατάς το πίσω μέχρι να ξαναβρεθείς στην αρχική εικόνα Μετά πατάς Install -> Επιλέγεις το zip της Rom που έχει…
-
Παράθεση από amalag: “Παράθεση από gkalen: “MPdecision ” @gkalen πως μπορούμε να δούμε ότι έχει μπει το mpdecision; ” Αν είσαι σε Linux μπορείς να τρέξεις το εξής Shell-Script (1 line)
-
@'baioss' Σόρρυ τώρα πρόσεξα ότι έχεις Mi4S. Αύριο θα την έχεις Παράθεση από gkalen: “ ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2 Αύριο θα έχουμε τις ρομς για τα , Cancro , Virgo και Aqua ... ”
-
@baiosss H 6.7.28 δεν σου κάνει; Απλά εγώ έχω το Fix περάσει manually για το ADB λογικά στην έκδοση 6.8.5 θα το ενσωματώσει ο Gkalen. @amalag που να δεις εγώ που ερχόμαι απο Windows Phone με τι καύλα το έχω πίασει το άθλημα xD. Μέσα σε 3 βδομάδες προσπαθώ να κάνω debug roms xD
-
@'baiosss' τι σου λείπει;
-
@gkalen Κομπλέ πλέον έχω ADB. Υπάρχει περίπτωση να έχουν ξεμείνει disbaled τα MTP/PTP με αποτέλεσμα να μην έχεις Access στα settings για enable. Quick Fix σε αυτή την περιπτώση είναι ένα app σαν αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=co.vincze.usbsettings
-
@'flowin_through Επειδη πριν λίγο έκανα Backup την App List μου να τι έχω σαν Alternatives aCalendar play.google.com/store/apps/det…=org.withouthat.acalendar CameraMX play.google.com/store/apps/details?id=com.magix.camera_mx Compass play.google.com/store/apps/details?id=com.compasspro Drive play.google.com/store/apps/det….google.android.apps.docs Evernote play.google.com/store/apps/details?id=com.evernote Google App play.google.com/store/apps/det…roid.googlequicksearchbox MX Player play.google.c…