Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 221.
-
RE:
fanatic - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από fanatic: “Υπαρχει κατι προσωρινό που μπορουμε να κανουμε να λυθει το θεμα με την μπαταρια και το wifi (που σε πετάει καμια φορα εξω οταν ειναι πολυ κακο το σημα και για να επανέλθει πρεπει να το κλεισεις και να το ξανανοίξεις). ” Εϊναι σε ΒΕΤΑ ακόμη οι νέες ROM και είναι λογικό να παρουσιάζουν τέτοια προβλήματα. Βασικά όλες οι Developer είναι BETA ROMs. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε να βγεί νεώτερη Version που θα βελτιώσει την ROM που έ…
-
RE:
fanatic - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από fanatic: “Πως μπορουμε να γυρισουμε απο marshmallow στην τελευταια kitkat 6.1.7 σε mi3, χωρις να κανουμε wipe??? Θελει πολυ δουλεια ακομα η marshmallow... ” Επιστροφή προς τα πίσω μόνο με FastBoot ROM μπορεί να γίνει σωστά, καθώς πρέπει να αλλάξουν και πάλι τα Partitions της συσκευής. Αυτό σημαίνει πως θα χαθούν όλα.” Καταλαβα. Ευχαριστώ πολυ για τη βοηθεια και τη δουλειά που κανετε. Υπαρχει κατι προσωρινό που μπορουμε να κανουμε να λυθει το θεμα με την μπατα…
-
Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
fanatic - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕπιβεβαιωνω στο mi3 η καταναλωση μπαταρια παραμενει απαράδεκτη... Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
fanatic - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠως μπορουμε να γυρισουμε απο marshmallow στην τελευταια kitkat 6.1.7 σε mi3, χωρις να κανουμε wipe??? Θελει πολυ δουλεια ακομα η marshmallow... Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
Λοιπόν, εχω την εντυπωση πως δεν αλλαξαν πολλα στο θεμα της μπαταρίας, στο mi3. Επισης αραια και που χανει τη συνδεση με το wifi και πρεπει να το κλεισεις και να το ξανα ανοιξεις, οπως και στην 6.1.21. Επισης σε αυτην εδω παρατηρησα οτι δεν ακουγεταινο ηχος της καμερας, αν και ειναι ενεργοποιημενος στα settings. Edit: to θεμα του ηχου της καμερας ειναι τελικά οκ. Εγω ειχα κατεβασει στο 0 την ενταση για τα media. Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
Την πέρασα κι εγώ στο mi3. Να δούμε αν διορθώθηκε το πρόβλημα με την μπαταρία και το WiFi... Sent from my MI PAD using Tapatalk
-
fanatic - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤα θέμα μπαταρίας, που είναι το βασικότερο, λύθηκε; Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
fanatic - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚυκλοφόρησε νεα ρομ; Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
fanatic - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΒγήκε το update που περιμένουμε απο τους κινέζους; Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
fanatic - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜα φυσικα το προβλημα ειναι στην κινέζικη. Θεωρω οτι η gtv ισως να ειναι η καλύτερη βερσιον απο ολες. Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
fanatic - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕίναι σαφές οτι υπάρχει πρόβλημα στη ρομ. Ελπίζω να υπάρξει update απο τους κινέζους και να λύσει τα όποια προβλήματα... Γιατί έχω την εντύπωση οτι η marshmallow είναι ένας δρομος χωρίς γυρισμό. Δεν ξέρω κατα πόσο είναι εφικτό πλεον να γυρίσουμε στην προηγούμενη τελευταία KitKat (πολύ καλή ομολογουμένως), χωρίς να χάσουμε τις εφαρμογές μας και το στήσιμο του κινητού. Επίσης εγώ δεν διαπίστωσα καμια διαφορά, προς το καλύτερο με την marshmallow. Το αντίθετο θα έλεγα... Sent from my MI 3W using Tap…
-
fanatic - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΈχουν παρατηρήσει και άλλοι κατανάλωση μπαταρίας απο τις εφαρμογές android και android system?? Έχω την εντύπωση οτι το φαινόμενο γίνεται εντονότερο όσο περισσότερες εφαρμογές έχει το κινητό. Αυτοι που δεν έχουν πολλές δεν το αντιλαμβάνονται πολυ. Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
fanatic - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΣτο en.miui.com γιατι αποσύρθηκε η rom; Επισης γραφονται πολλά παράπονα. Φανταζομαι την Παρασκευή αναμενουμε update; Ή μηπως οχι (καήκαμε...); Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
fanatic - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΟλοι περιμενουμε το πρωτο update... Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
fanatic - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤο ιδιο και εδω: Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
fanatic - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΈχει κανείς διαπιστώσει, ότι εκτός από την χειρότερη διαχείριση μπαταρίας, την εμφάνιση συχνοτερων αποσυνδέσεων απο το WiFi όταν το σήμα δεν είναι τόσο καλό; Sent from my MI PAD using Tapatalk
-
fanatic - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤρωει λιγο παραπανω μπαταρια απο πριν; Ή ειναι ιδεα μου...; Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
fanatic - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤην εβαλα κι εγω... Ολα καλα! Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
Ψήφισα κι εγώ!!! 395-401! Μας πήραν τρεις ψηφους!! username: AndreasK