Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 59.

• @panospc & @sakis112 : Νόμιζω ότι καλά τα λέτε σχετικά με τη συχνότητα των developer και stable updates. Η δικιά μου πρέπει να είναι η China official stable με αυτόματα updates μήνα και πλέον. Εαν βάλω την Ελληνική νομίζω ότι δεν θα έχω updates. Δεν με νοιάζει πάντως εάν είναι stable η developer (σε ένα Redmi note 2 έχω developer). Απλά βαρέθηκα τα κινέζικα μυνήματα και notifications.

• Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά, έχω το 3/32 MiMax από τον Ιούνιο με αγγλοκινέζικη ROM. Ενώ στην αρχή δεν με ενοχλούσαν τα κινέζικα που αραιά και που πετάγονταν, μετά την αναβάθμιση σε MIUI 8 έχουν γίνει πιο συχνά. Δηλαδή μου έρχονται sms στα κινέζικα από Xiaomi, μου πετάγεται το mi store με κάτι μπόνους και κύπελα και συνεχίζει να μην είναι βολικό το να διαλέγω θέματα miui και να μου ανοιγει οταν ψάχνω μια εφαρμογή το κινέζικο app store. Για να μη σας κουράζω άλλο βαρεθηκα την αγγλοκινέζικη ROM. Το …

• Ψαξε στο e-bay μήπως το βρεις. Sent from my MI MAX using Tapatalk

• Οχι ευτυχώς πρόλαβα κ την αντέγραψα στο σκληρό του λαπτοπ. Μόνο καμμία 10αρια φώτο που ειναι κατεστραμμενες. Sent from my MI MAX using Tapatalk

• Τελικα η καρτα φταίει. Σιγα μην εφταιγε η miui. Την καρτα την ειχα φορμαρει σε fat32 λογω miui. Τωρα εχει μεινει φυτο. Ουτε σβηνονται τα αρχεια της ουτε φορμαρεται με οσα προγραμματα εχω δοκιμασει. Παμε για αλλη. Ερωτηση με την miui 8 παιζει μια καρτα σε exfat η οχι ακομα? Sent from my MI MAX using Tapatalk

• Αυτο εχω κάνει με unmount και το τηλεφωνο φαινεται να παιζει κανονικα. Πως μπορω να την τσεκαρω εαν εχει προβλημα? Με scan kai fix μεσω windows 10 θα φτιάξει? Υπαρχει καμμια εφαρμογη που να μου δειχνει την κατασταση της και να κανει repair εαν γινεται? Sent from my MI MAX using Tapatalk

• Παιδιά τα φωτα σας. Έχω πάρει την 8.0.1.0 stable αγγλοκινεζική. Σήμερα ξαφνικά κάποιες εφαρμογές δεν ανοίγουν ή καθυστερουν υπερβολικά. Η αρχή έγινε με το dropbox το οποίο έκανα clear cache και data και πάλι ομως όταν το τρέχω αργεί πολύ να μου δείξει το login screen. Μετά η camera ενώ ανοίγει δεν βγάζει φωτογραφίες και δεν μου δείχνει το κυκλακι με το focus. Πατάω στο κυκλακι shortcut του Gallery και δεν μου ανοίγει . Το Gallery κολλάει αλλά δεν έχει clear cache και clear data option. Επιπρόσθε…

• RE:

RadioactiveToy - - Mi Max (Hydrogen)

Μήνυμα

Παράθεση από spiross4: “Παράθεση από RadioactiveToy: “fe0cb7a14a36755b702d8b1fb515d7da.jpg Ειμαι με official αγγλοκινέζικη. Χθες την πέρασα OTA. Το τηλέφωνο ομορφυνε κι άλλο. Όλα πάνε ρολόι. Sent from my MI MAX using Tapatalk ” καλα πως εχεις miui8 official stable china rom? στο en.miui.com εχει την miui7 stable!!!!!!! ” Οτι ειχα διαβάσει ενα post που ελεγε σε ποια κινητά θα δωσει πρωτα τγν miui 8 η Xiaomi και το Mi Max το ειχαν σε δεύτερο χρόνο, ειπα να τσεκαρω το update app και ταντααααά. Πρέπ…

• Xiaomi Mi Max

Μήνυμα

fe0cb7a14a36755b702d8b1fb515d7da.jpg Ειμαι με official αγγλοκινέζικη. Χθες την πέρασα OTA. Το τηλέφωνο ομορφυνε κι άλλο. Όλα πάνε ρολόι. Sent from my MI MAX using Tapatalk

• Τις rom του gkalen τις πρώτο δοκίμασα το 2013 οταν μαγειρευε για ενα εκπληκτικό smartphone value for money εκεινης της εποχής το Huawei ideos u8800pro. Αυτό που μου άρεσε στις rom του gkalen ήταν οτι ήταν απλές , ταχύτατες και σταθερές σαν βράχος . Έτσι και τωρα στην 6.7.14 που εβαλα στο redmi note 2 prime ακολουθωντας τις πολυ αναλυτικες οδηγιες του θρεντ. Ολα πανε σαν ελβετικό ρολόι. Και η miui 8 ειναι τοσο τελεια που χαιρεσαι να τη δουλευεις (περιττό να σας πω οτι πριν γράψω αυτο το μήνυμα μο…

• Οκ καμμια αλλη γνωμη παιδια??? Sent from my MI MAX using Tapatalk

• Καλημέρα σε όλα τα παιδιά, Από τα Χριστούγεννα έχει η γυναίκα μου το Redmi Note 2 Prime, του έχω βάλει custom recovery, είναι root και από rom και την ελληνική 7.0.8.0 (LHMVNCI). Συνέχεια παραπονιέται για την μπαταρία και την βλέπω να το έχει συνεχώς στη εξωτερική μπαταρία φόρτισης. Αφού της πήρα μια καινούργια μπαταρία νομίζοντας ότι φταίει η παλιά, είδα ότι έχει η νέα την σχεδόν ιδια διάρκεια. Σήμερα είδα στα χαρακτηριστικά της μπαταρίας ότι το android system είναι στο 60% kai συνέχεια awake. …

• Πέρασα την 7.5.4.0 με OTA update. Απροβληματιστη. Νομίζω οτι η αγγλοκινεζικη ειναι πιο καλή απο την ελληνική με βάση οτι διαβάζω στο θρεντ εδώ. Ακόμα δεν εχω ξεκλειδώσει τον bootloader γιατι δεν εχω βρει σοβαρό λογο να το κανω. Μετά από 1 μήνα που το έχω μπορώ να πω οτι έκανα φοβερή αγορά. Την εχω καταβρει με τα συνεχή updates, την οθοναρα, μπαταριάρα, 0 κολλήματα και επανεκκινησεις! Tablet killer με τα όλα του! Και στην παραλία... φοβερή ομπρέλα για τον ήλιο Sent from my MI MAX using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από sakis112: “Στο κινητο, δεν εχω Ελληνικα. Θελω να περασω τις εφαρμογες της google. Ένα από τα παιδια, ειχε δωσει ένα λινκ,, Και από το συννημενο, στο step 3 : μπαινω στις developer options, alla δεν βρισκω το security apps. Θελω να κανω το εξης: then switch off , install from usb option. Ενδεχεται να είναι από την mi5 συσκευή. Automatic Google Apps Installer for Mi 5 and Mi Max (Windows) | Xiaomi Tips” Διαβασε τα post #18 και #43 Εγω ειχα δοκιμασει πολλα gapps installers τελικα εκατσ…

• Καλημέρα να ρωτήσω κάτι που πρόσεξα. Ο φωτισμός του back button ειναι λίγο πιο αδύναμος απο των υπολοίπων 2 hardware buttons. Το εχετε προσέξει και στα δικά σας??? Sent from my MI MAX using Tapatalk

• Εγω στο δικό μου 3/32 δεν βλέπω να έχει. Sent from my MI MAX using Tapatalk

• Καθόλου άδικο. Παντως τη βλέπω τη δουλειά με όσους περιμένουν την 4/128 έκδοση και τους αναποφασιστους, θα ανακοινωσει σε κανα διμηνο η Xiaomi κανένα Μi Max 2 και θα αρχίσουν τα διλήμματα.... Sent from my MI MAX using Tapatalk

• Μετα απο 3 μέρες που έχω το max μπορώ να πω οτι ειναι απολαυστικό. Και η κινεζική οφισιαλ δεν ειναι κακή . Καθάρισα τις σαβουρες και ολα πάνε ρολόι. Εβγαλα τη θήκη σιλικόνης γιατι μου κανει κόλπο διαθλασης φωτός οταν βγάζω φωτογραφια νύχτα με αποτέλεσμα να ειναι θολη η φώτο (κουφο??) . Ετσι εχω την smart case με το παραθυράκι που δεν βολεύει κ πολύ στο πιασιμο. Με τη smart case θα ηθελα να βγαζει φωτο χωρις να την ανοιγεις (οπως στο s7 edge) αλλα δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Θα ψάξω για άλλη σ…

• Παιδιά ευχαριστώ. Τελικά ήταν θέμα permissions, αυτή η miui τα έχει όλα εξ αρχής κομμένα. Τελικά το καλύτερο gapps installer για το mi max είναι αυτό: Automatic Google Apps Installer for Mi 5 and Mi Max (Windows) | Xiaomi Tips

• αυτό το ξέρω βρε συ αλλά δεν είναι πρακτικό γιατί κάνω συγχρονισμό σε πολλές συσκευές και θα χαθεί η μπάλα.