Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 160.
-
Εμφανιστηκε προβλημα με την εφαρμογη TFA tickets. Μετα την εγκατασταση της custom εξαφανιστηκε, και τωρα αρνειται να εγκατασταθει.. Κατεβαζει απο play store και μετα can't be installed error code 506 (redmi note 2 με την τελευταια gkalev...) Καμμια ιδεα?
-
Ειναι απιστευτοι... Ερευνα εκατομυριων δολλαριων με ομαδες των 90 ποντικιων. Χαθηκαν τα ποντικια? Πολυ μικρο δειγμα για να κανεις στατιστικες. Σαν να κανεις γκαλοπ για εκλογες ρωτοντας 90 ανθρωπους και μετα να περιμενεις να προβλεψεις ποιος θα κερδισει.. Βγαζεις ανετα ΚΚΕ 27%. Τη στιγμη που ανα τον κοσμο δισεκατομυρια ανθρωποι χρησιμοποιουν κινητα ποικιλοτροπως χωρις να εχουμε μεχρι τωρα κανενα της προκοπης στατιστικο που να συμβαδιζει με την ερευνα. Δεν θα κανω τον επιστημονα του πληκτρολογιου,…
-
Παράθεση από flowin_through: “Εμένα το mikey δούλευε κανονικά, απλά πρέπει να εχεις κλειδωμένη την εφαρμογή να μην κλείνει.Το keycut τελικά δε μου δουλεύει, το παίρνει για ακουστικό το miclick, έχει κανένα κόλπο; είναι και διαχειριστης συσκευης κανονικα ” Στο δικο μου το βλεπει, σε αλλο ιδιο τηλεφωνο στημενο απο μενα, με ιδια version το βλεπει σαν ακουστικο Εχω φαει τον κοσμο και δεν το βρισκω.... (δοκιμασα μεχρι και να βαλω το δικο μου mikey... καμμια διαφορα. Στο δικο μου δουλευει εκει το βλεπ…
-
Παράθεση από flowin_through: “Ναι, θα το δούμε. Προς το παρόν έβαλα άλλη εφαρμογή, το key cut να κάνω τη δουλειά μου, αλλά στο σύντομο πάτημα δουλεύει το συστημικό default της μουσικής (play/stop), αλλά πιάνει το παρατεταμενο πατημα.. ” Το mikey και οταν "δουλευε" ειχε τοσο lag στην αποκριση που πρακτικα δεν. Σε αντιθεση με το keycut. Στην galev σε note2 το keycut σε συντομο πατημα μια χαρα αναβοσβηνει το τηλεφωνο παντως. Κατα ταλλα, κρασαρε το tfa tickets και χρειαστηκε να ξαναγινει εγκατασταση…
-
Πρoτεινω να αλλαξεις το note και note2 σε σημειωση... γιατι θα μπερδευτει κοσμος
-
αγορά xiaomi redmi 3 pro?
ΜήνυμαΓενικα υπαρχουν θεματακια με τα χρωματα των themes. Λιγα ειναι αυτα που δουλευουν ολα σωστα. Τυπικα το default ή τα διάφορα της xiaomi δουλευουν σωστα. Δες αν εχεις και εκει θεμα.
-
αγορά xiaomi redmi 3 pro?
ΜήνυμαΠαράθεση από SirNik: “Επίσης πριν το στείλουν τσεκαρουν αν είναι οκ το κινητό και αφαιρούν άχρηστες κινεζικές εφαρμογες ” Καλό ειναι τωρα αυτό? Πολυς κοσμος εχει βιωματα με τις κινεζικες εφαρμογες που δεν εβγαιναν με ευκολους τροπους, οποτε το ζηταγαν απο το μαγαζι (και το μαγαζι εκανε οτι κατεβαινε στη γκλαβα του). Τα αποτελεσματα ηταν συνηθως απο μετρια εως ασχημα. Αυτα ομως σε αλλες μαρκες. Εχει πλακα, αμα κοιταξει κανεις τα σχολια σε οποιοδηποτε μαγαζι, καποιο ελληνικο ονομα λεει το ποιημα (…
-
Μπαινεις σε μια εφαρμογη που θελει root, πχ titanium backup, σου λεει δεν εχει root, μετα πηγαινεις στο κεντρο ασφαλειας για να δωσεις δικαιωματα,και λεει καμμια εφαρμογη δεν εχει root και δεν υπαρχει τροπος να δωσεις root δικαιωματα πουθενα. Κατα ταλλα δεν παρατηρησα κατι αλλο, αλλα αυτο και μονο ειναι αρκετα σοβαρο, υπο συνθηκες. Ολα αυτα σε redmi note 2
-
Mi Key 3.2.3 GR
ΜήνυμαΜα δεν λειτουργει το mickey. Το πατας σημερα και οταν θυμηθει , οταν θυμηθει. Το keycut ειναι απειρως καλυτερο. Επιπλεον, η τελευταια version ΔΕΝ εχει αγγλικα... Αν το τηλεφωνο δεν ειναι στα ελληνικα, βγαζει κινεζικα. Η αληθεια ειναι οτι το προσπαθω, αλλα ακομα τα κινεζικα μου δεν ειναι σε καλο επιπεδο ωστε να βολευει...
-
Παράθεση από kostas234: “παιδιά πολύ καλή η ρομ καλή διαχείριση μπαταριά το μόνο που δεν κοίταξα και θα το δω σύντομα είναι για το Bluetooth και το gps να δουλεύουν μαζί για να δω αν κανει αποσυνδέσεις. ” Μην ανησυχεις καθολου. Μια χαρα αποσυνδεσεις κανει το bluetooth...
-
Το τι κανει το hosts file ειναι γνωστο,ομως καπως πρεπει και να ενημερωνεται... Σε καθε περιπτωση, το adaway ειναι ενας απλος τροπος να κραταει κανεις το hosts file ενημερωμενο με ενασχοληση που μετριεται σε δευτερολεπτα.
-
Παράθεση από gkalen: “ @netblues Γιατι δε δοκιμαζεις κάποιο αρχείο hosts αντί του adaway .. Δες εδώ ... MoaAB: Mother of All AD-BLOCKING 03282016 &g⦠| Android Development and Hacking Αυτό που λες για τη ρωσική θα το κοιτάξω , μπορούμε να βρούμε τι είναι αυτό που άλλαξαν οι ρώσοι , θέλει λίγες δοκιμές . ” Μα το adaway ειναι ακριβως αυτο.. Ενα hosts file updater.. (εκτος αν κατι χανω..)
-
Μιας και μαγειρευεις, πως φαινεται η ιδεα να συμπεριληφθει και το adaway,(μιας και δεν μπαινει απο playstore) και να μην το σβηνει και ως risk το antivirus? Νομιζω οτι στη ρωσικη σε note 2 δεν το ανεφερε ως ρισκο.
-
Ε πως ειναι θεμα ρομ, οταν αλλου δουλευει και αλλου οχι? Απο την αλλη δεν εχω βαλει καποια εφαρμογη που να σχετιζεται (στο βαθμο καποιας λογικης) με ειδοποιησεις. Αν βρω λιγο χρονο, θα του ριξω ενα format και μετα την 6.5.12, ετσι για το μαμωτο..
-
Παράθεση από alnikou: “Tα led ειδοποιήσεων σου δουλεύουν ?? ” Σε 3 RN2 δουλευουν κανονικα (και με τις προηγουμενες). Δοκιμασε να αλλαξεις τα χρωματα (μπας και) Απο κει και περα, υποθετω οτι συζηταμε οταν δεν ειναι σε φορτιση ετσι?
-
Settings, additional settings, notification light και μετα pulse notification light, on/off... Τι λεει εκει?
-
Και update μεσω του updater ειναι αρκετο. (τα κανει ολα μονο του). Χωρις κατι αξιοσημειωτο μεχρι τωρα.
-
Παράθεση από gkoutrou68: “και εγώ παραμένω στην custom. Η ρωσίδα είχε συνεχείς αποσυνδέσεις στο bluetooth και μου την έσπασε. ” Ενω η custom εχει αποσυνδεσεις συνεχεις.... Παντου τα ιδια χαλια, δυστυχως.
-
Παράθεση από gkalen: “Δεν μ'ενδιαφερουν αυτά ... Καλά είναι κι έτσι , ή δουλειά είναι ομαδική και όχι μονο προσωπική , είναι αλυσίδα αυτά . Αυτό μπορώ να το κάνω και στον αριθμό κατασκευής και πάλι δεν το'κανα . Τώρα , αν θέλετε και υπογραφή θα βάλουμε μία στον αριθμό κατασκευής στην επομενη ” Πεστην και mickey mouse, δεν μιλησα για προσωπικη προβολη. Ενα μπουσουλα ψαχνω να μπορει κανεις να ξερει τι φοραει ενα τηλεφωνο... Καλα ειναι και ετσι προφανως.
-
Παράθεση από gkalen: “Στη miui version φαίνεται ότι είναι η GTV , θα μπορούσε να έγραφε xiaomi eu η developer η κατι άλλο , αλλά πρέπει να φαίνεται και η δουλειά που έχουν κάνει τα παιδιά του φόρουμ , γι'αυτο δεν αλλαζω τίποτα σ'αυτο.Μόνο την ονομασία στον αριθμό κατασκευής αλλαξα. Αν είχες δει την παρασκευή είχα ανεβάσει τη ρομ 6.5.5 για το Redmi2TD νωρίς το απόγευμα πριν ακόμα βγουν οι GTV. Την εφτιαξα based στη ρομ της xiaomi eu , αλλά αντί να γράφει xiaomi eu την έβαλα να γράφει miui Hellas …