Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 68.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Για να βρει το Mobileuncletools το recovery πρέπει να κάνεις extract από το update.zip το recovery.img και να το βάλεις χύμα στην SD.” Σωστοςςςςςς τελικα ετσι το βλρηκε και ειναι οκ
-
Καλημέρα σε όλοι την ομάδα. λοιπόν, ακούστε τι έκανα και άκρη δεν βρήκα. πήρα το TWRP από μια ρομ (την 3.11 την Ελληνική) και το πέταξα στην sd άνοιξα το Mobileuncletools και πήγα recovery update... εκεί ο "θείος" ψάχνει και μου βρίσκει μόνο online τίποτα άλλο το μόνο που βρίσκει (και πάλι online) είναι ένα CWM recovery for V5 και πολλά άλλα άσχετα (για ΟΡΡΟ για Huawai κ.α.) ούτε TWRP ούτε τίποτα από την sd. μπήκα λοιπόν σε 3e recovery (αφού μόνο αυτό έχω) και πήγα στο flash update from sd2 (στο…
-
Τις πιο πολλες φορες αλλαο αλγοριθμος υπολογισμου και εμφανισης του σηματος, ενω εμεις βλεπουμε πιο πολυ ή πιο λιγο , στην ουσια ειναι το ιδιο ακριβως....για να το καταλαβεις αν εχει διαφορα σε ισχυει πρεπει να δεις που ειχε οριακα σημα (μεχρι που να το χασει) η παλια ρομ και αν μετα την αναβαθμιση εχει το ιδιο σημα και το χανει στο ιδιο σημειο η νεα ρομ.... μετα πο τα πρωτα χρονια με τα κινητα επαψα να κοιταω το ποσο σημα εχουν .... αρκει να ειχαν.
-
Παράθεση από stefanos1985: “redrice 1s να την εβγαλα απο οτι ειδα σε ξενα φορουμ καταφερα να το κανω hard brick :/” Δοκίμασες να το συνδεσεις παλι και να προσπαθησεις να το ανοιξεις οσο ειναι συνδεδεμενο?
-
Παράθεση από stefanos1985: “παιδες ΒΟΙΘΕΙΑ!!!!! εκανα μια βλακεια μαλλον.εκανα rebot στο κινητο ενω το ειχα συνδεμενο στο pc οταν πηγε να ανοιξει στο pc μου εβγαλε 6-7 μοναδες δισκου..το αποσυνδεσα και πλεον δεν ανοιγει καν το τηλεφωνο ο ενας Δισκος εχει χωριτικοτιτα 63.9 Μb και εχει μεσα 2 φακελους με ονομα image και verinfo” Πες μας ποια συσκευη εχεις? εβγαλες μπαταρια για να το ξανανοιξεις?
-
Φλασαρα το update zip αλλά και πάλι όταν πάω να μπω σε recovery μου βγάζει το μαμά με τα ψιλά γράμματα. Τελικά θα κάνω υπομονή να βρω χρόνο και θα το στήσω από την αρχή...Μέχρι τότε θα φοράω τα γυαλιά μου για να κάνω αναβαθμίσεις
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Μετονόμασέ το σε update.zip και ξαναδοκίμασε....” Υπάρχει περίπτωση να μου κάνει φορματ την κάρτα?
-
Παράθεση από El_Griego: “θελεις να κρατήσεις όλες τις εφαρμογές και περιεχόμενο; ίσως κάποιο downgrade σε 3.14 και μετά 3.15.1 όλα απο τον updater και υπομονή μέχρι το επόμενο OTA update για να δεις αν παιζει (και να δεις και αν είναι οκ το TWRP). είχα και εγω παρομοιο θεμα οταν μου "χαλασε" το TWRP και μου εβγαζε ρομποτάκι αλλά τουλαχιστον έμπαινε σε text recovery. αλλα είχα πάρει απόφαση και να κάνω full wipe (και emmc) για να ξεφορτωθω σπουπίδια από παλιότερες ROMs και να δω τι παίζει με το c…
-
Like και λιγο ειναι
-
recovery ειχα... και τις ρομ τις περνουσα απο εκει, μεχρι την 3.15.0, την 3.15.1 μου την κατεβασε το ΟΤΑ αλλα δεν την περνουσε, ετσι την εκανα απο τον "μαμα" updater". gia na mpv ρεψοωερυ kanv ta parakatvQ Πατάς Volume (-) & Power ταυτόχρονα μέχρι να μπεί στο recovery. Me to volume (-) κινούμαστε στο μενού που έβγαλε με μικρά γραμματάκια. Επιλέγουμε Recovery Mode με το πλήκτρο Volume (+) Αλλα μου βγαζει το ρομποτακι, δεν μπαινει....
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από alfagamma: “προσπαθησα να μπω σε Recovery αλλα δεν μπαινει... μου βγαζει το "ροπμοτακι" με το τριγωνο... απο Mobileuncle tools μπορω να βαλω recovery? και ποιο? μου βγαζει διαφορα αλλα ειναι για ΟΡΡΟ, Huawei και κατι αλλες συσκευες...” μπήκες σε Recovery , με κλειστό το κινητό ,με τα σωστά κουμπιά ?” Ναι, Volume(-) & power
-
προσπαθησα να μπω σε Recovery αλλα δεν μπαινει... μου βγαζει το "ροπμοτακι" με το τριγωνο... απο Mobileuncle tools μπορω να βαλω recovery? και ποιο? μου βγαζει διαφορα αλλα ειναι για ΟΡΡΟ, Huawei και κατι αλλες συσκευες...
-
Παράθεση από akis8607: “Παράθεση από alfagamma: “Καλημέρα. Σημερα το πρωι είδα ότι υπάρχει ενα update απο playstore για το OTA ... όσες φορές και αν προσπάθησα (2-3) δεν το έκανε και αυτό φαντάζομαι γιατί το ΟΤΑ είναι app του συστήματος. το θεμα ομως ειναι αλλο, οτι πηγαινοντας στην εφαρμογη ΟΤΑ για να δω μηπως κανει απο εκει αναβαθμιση, βλεπω οτι ανοιγει μεν, δεν δουλευει ομως ...μου βγαζει το μνμ "No peer certificate" στην προσπάθεια για έλεγχο, ενώ στις "ενημερώσεις" λέει "Σφάλμα λήψης δεδομέ…
-
Καλημέρα. Σημερα το πρωι είδα ότι υπάρχει ενα update απο playstore για το OTA ... όσες φορές και αν προσπάθησα (2-3) δεν το έκανε και αυτό φαντάζομαι γιατί το ΟΤΑ είναι app του συστήματος. το θεμα ομως ειναι αλλο, οτι πηγαινοντας στην εφαρμογη ΟΤΑ για να δω μηπως κανει απο εκει αναβαθμιση, βλεπω οτι ανοιγει μεν, δεν δουλευει ομως ...μου βγαζει το μνμ "No peer certificate" στην προσπάθεια για έλεγχο, ενώ στις "ενημερώσεις" λέει "Σφάλμα λήψης δεδομένων ενημέρωσης No peer certificate" Μετά από rest…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από alfagamma: “Μου βγάζει ένα εικονίδιο, (από την 3.13 και μετά) που δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι.... δεν κάνει τίποτα απολύτως όταν το πατάω και η μόνη επιλογή που δίνει στο παρατεταμένο πάτημα είναι η απεγκατάσταση.πατήστε παρακάτω να δείτε το εικονίδιο.... δεν ξέρω γιατί δεν ανεβάζει την φώτο. onedrive.live.com/?cid=848EF8C…48EF8CA638A8DCA!25888&v=3 Επίσης σήμερα πρόσεξα ότι στο Tapatalk δεν μπορώ να μπω μόνο στο θέμα αυτό... σε όλα τα άλλα, αλλά και σε άλλα …
-
Μου βγάζει ένα εικονίδιο, (από την 3.13 και μετά) που δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι.... δεν κάνει τίποτα απολύτως όταν το πατάω και η μόνη επιλογή που δίνει στο παρατεταμένο πάτημα είναι η απεγκατάσταση.πατήστε παρακάτω να δείτε το εικονίδιο.... δεν ξέρω γιατί δεν ανεβάζει την φώτο. onedrive.live.com/?cid=848EF8C…48EF8CA638A8DCA!25888&v=3 Επίσης σήμερα πρόσεξα ότι στο Tapatalk δεν μπορώ να μπω μόνο στο θέμα αυτό... σε όλα τα άλλα, αλλά και σε άλλα φόρουμ μπαίνει κανονικά.
-
Αφού πέρασα την 3.15.0 μου ήρθε από τον ΟΤΑ ενημέρωση για μια νέα αναβάθμιση 3.15.1 κάποια ενημέρωση για το τι ακριβώς είναι αυτό;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση: “UPDATE : Η νέα πιλοτική Version GTV-3.15 για το Hongmi/Redmi/Redrice 1, με υποστήριξη OTA Updates είναι έτοιμη για Download.. => xiaomi-miui-hellas-4.2.2_HM2013023_Stable15-Hellas-GTV-3.15.0.zip Οσοι βάλετε αυτή την ROM θα αναβαθμιστείτε αυτόματα στην επόμενη STABLE16 (μέχρι την Κυριακή)”” Να υποθεσω οτι αυτη η ρομ για το Hongmi ειναι Deodexed? παιδια ενα μεγαλο μπραβο, δεν ειστε μονο γρηγοροι αλλα ειστε και απολυτα αξιοποιστοι... τι να πω? το μπραβο ειναι λιγο…
-
Το ειχα και εγω αυτο το θεμα αλλα εκανα clear dalvik cache & cache και εστρωσε....
-
Την κατεβασα και την περασα και εγω στο Hongmi μου... πολυ καλη δουλεια, ολα καλα εκτος απο ενα μικρο θεμα στο ημερολογιο, δλδ οταν παω σε καποιο γεγονος που εχει συγχρονισει απο outlook μου κλεινει την εφαρμογη... τα αλλα δεν εχουν προβλημα.