Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 102.
-
Παράθεση από Vele21: “Παράθεση από netblaster: “Πραγματικά όμως... Έχω γίνει expert στο να "γράφω" τα imei της συσκευής με το metaMAUI. ” Εξηγησε μου σε παρακαλώ πως συνδεεις το κινητο γιατί μια φορά μου συνδεθηκε και αυτη απέτυχε να περάσει τα imei. ” Ανοίγεις το metaMaui, συνδέεις τη συσκευή στο pc απενεργοποιημενη και χωρίς να πατάς κανενα κουμπί και επιλέγεις reconnect στο πρόγραμμα. Στη συσκευή δεν πειράζεις τίποτα, μόνο όταν τελειώσεις κάνεις επανεκκίνηση (παρατεταμένο πάτημα on/off). Για …
-
Παράθεση από varitimos84: “μολις περασα την xiaomi.eu για RedmiNote 4... 6.12.8... εχει Miui 8.2... το μονο προβλημα οπως παντα, με την Sim... Δεν την αναγνωριζει... μου φαινεται αυριο με την xtrv το ιδιο θεμα θα εχουμε.. ” Όμορφααα... Οι έξτρα προσθήκες δεν είναι κάτι φοβερό, το θέμα είναι αν έχει βελτιώσεις "under the hood", για να μπούμε στον κόπο της περιπέτειας της SIM.
-
Παράθεση από Vele21: “Παράθεση από netblaster: “Παράθεση από Vele21: “ ” Έχω ανεβάσει το link κάπου σε αυτό το thread (σελίδα 37 νομίζω).Και μάλιστα δεν χρειάζεται ούτε rootαρισμα. ” To θέμα με το Nvram warning το έλυσες? ” Και αυτό ναι. Υπάρχει ένα apk (αναζήτηση στο google, nvram warning fix apk). Έχοντας φτιάξει τα imei, κανείς unlock, περνάς Twrp, περνάς τη rom που θέλεις (με βασική προϋπόθεση να κάνεις και rootαρισμα αν δεν έχει ήδη η rom), ανοίγεις τη συσκευή σεταρεις χωρίς να συνδεθείς σε…
-
Παράθεση από Vele21: “Αυτό (p58) το έκανες εσύ ή εγινε αφού πέρασες κάποια rom =============== Δεκ 7th 2016, 6:32pm =============== Έχεις βρει τρόπο να περνάς imei ενώ αρχικά δεν σου αναγνωρίζει τις sim? ” Ναι, χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα metaMaui. Έχω ανεβάσει το link κάπου σε αυτό το thread (σελίδα 37 νομίζω). Και μάλιστα δεν χρειάζεται ούτε rootαρισμα.
-
Παράθεση από Vele21: “Παράθεση από takisfrag: “Τότε κάνε ξανά φλας την τελευταία official developer να βρει πάλι το imei της συσκευής . Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Όποιος βρει το λογο για τον οποίο άλλα αναγνωρίζουν και άλλα όχι τις sim αναλόγως τη rom...Θα του κάνουμε εικόνισμα! ” Πραγματικά όμως... Έχω γίνει expert στο να "γράφω" τα imei της συσκευής με το metaMAUI. Πάντως, ακόμα και με fastboot εγκατάστασης της τελευταίας official china dev (6.12.1), τα imei στη …
-
Σε redmi note 4 (nikel) έχει βελτιωθεί πολύ η λήψη σήματος και WiFi με την 6.12.1. Κατά τα λοιπά όχι ιδιαίτερες διαφορές...
-
Παράθεση από netblaster: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από netblaster: “και πάνε τα ΙΜΕΙ για άλλη μια φορά. ” Έ όχι ρε π@@@@τη μου.... Κρίμα...Αρα δεν ισχύει και αυτό που σου πα στο τσατ... ” Εντάξει λίγο το κακό.Έχω τα πάντα σε backup και η διαδικασία αν την έχεις ξανακάνει δεν είναι δύσκολη. Αλλά το τι μπορεί να φταίει πραμένει άγνωστο... ” Up and running με XTRV 6.12.1. ΟΚ με τα ΙΜΕΙ (αφού έκανα πάλι τη διαδικασία με το metaMAUI). OK και με τη SIM. Να δούμε σε ποιο update θα ξαναχτυπήσε…
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από netblaster: “και πάνε τα ΙΜΕΙ για άλλη μια φορά. ” Έ όχι ρε π@@@@τη μου.... Κρίμα...Αρα δεν ισχύει και αυτό που σου πα στο τσατ... ” Εντάξει λίγο το κακό. Έχω τα πάντα σε backup και η διαδικασία αν την έχεις ξανακάνει δεν είναι δύσκολη. Αλλά το τι μπορεί να φταίει πραμένει άγνωστο...
-
Έχουμε κάποια εξέλιξη όσων αφορά το nikel και τα προβλήματα με την 6.12.1?
-
Η 6.12.1 εμφανίστηκε...
-
Παράθεση από ovelix11: “Παράθεση από netblaster: “Στο xiaomi.eu έβγαλαν αυτο το fix για τον καιρό drive.google.com/file/d/0B4rjN-1Cvj0id1U2MnBydnZCNXM/view Δοκίμασα στην 6.11.17 xtrv που δεν δούλευε ο καιρός και τώρα λειτουργεί κανονικά! ” Παράθεση από Takis K: “Το Σαββατο προσπάθησα με το γνωστό τρόπο αλλά επειδή δεν μου έδινε δυνατότητα reapply άνοιξα νέο thread στο mi forum συμφωνα με τις οδηγίες τους και περιμενω Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ” To οποιο το βαζουμε μεσω TWRP ? ” Μά…
-
Στο xiaomi.eu έβγαλαν αυτο το fix για τον καιρό drive.google.com/file/d/0B4rjN-1Cvj0id1U2MnBydnZCNXM/view Δοκίμασα στην 6.11.17 xtrv που δεν δούλευε ο καιρός και τώρα λειτουργεί κανονικά!