Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 188.
-
Συμμάζεμα επαφών
ΜήνυμαΔοκίμασε να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα ώστε να αντιγράψεις όλες τις επαφές στο Gmail: 1. Κάνε εξαγωγή όλες τις επαφές σε ένα αρχείο .vcf 2. Μπες από κάποιον web browser στο Google Contacts 3. Πήγαινε στο μενού Περισσότερα -> Εισαγωγή -> Αρχείο CSV ή vCard και κάνε εισαγωγή του αρχείου .vcf που έκανες πριν εξαγωγή 4. Τέλος πάτα στο "Εύρεση διπλότυπων" ώστε να συγχωνεύσει τις επαφές που έχεις από δύο φορές
-
Παράθεση από fotis_lyk: “Άλλη μία ερώτηση. Κατέβασα το mx player και μου δείχνει λάθος τους υπότιτλους. Παίζει ρόλο που είναι μεγάλη η οθόνη. Σε όλα τα άλλα κινητα έπαιζε κανονικά από την αρχή. ” Τι εννοείς στο δείχνει λάθος; Εάν στο δείχνει με μεγάλα κενά μεταξύ των χαρακτήρων τότε πιθανότατα φταίει η γραμματοσειρά συστήματος που έχει η αγγλοκινέζικη ROM. Πρέπει να κατεβάσεις κάποια άλλη γραμματοσειρά όπως Helvetical ή Zegoe
-
Παράθεση από spiross4: “καλα πως εχεις miui8 official stable china rom? στο en.miui.com εχει την miui7 stable!!!!!!! ” Συνήθως η xiaomi λίγες ημέρες πριν την κυκλοφορία μιας ROM, δίνει μέσω OTA αναβάθμιση σε μερικούς τυχαίους χρήστες ώστε να δοκιμαστεί η ROM και να δει εάν αναφερθούν προβλήματα. Μετά δίνει το update σε όλους του υπόλοιπους.
-
Παράθεση από fotis_lyk: “Το άνοιξα χωρίς να βάλω ακόμα την κάρτα μνήμης. Βάζω screenshot από το κιν. από τις ρυθμίσεις καθώς και από όλες τις εφαρμογές που έχω Να πω ότι θέλω να είναι στα αγγλικά το κινητό και να παίρνει τις ενημερώσεις μόνο του γιατί πολλές φορές δεν έχω χρόνο να ασχολούμαι και έχω συνηθίσει και από άλλα κινητά τα αγγλικά. ” Αυτή η ROM που έχει μέσα δεν είναι επίσημη αλλά πειραγμένη από το μαγαζί και δεν πρόκειται να πάρει OTA. Καλό θα ήταν να την αλλάξεις. Αφού δεν σε ενδιαφέρ…
-
Παράθεση από delapo: “ρε παιδιά μια ερώτηση, έχω το mi max, και θέλω να βάλω ελληνική. Έχω δει ότι υπάρχουν δύο επιλογές: 1.[Stable-V7.5.6.0] Xiaomi Mi-MAX 2.[GTV-6.8.11] Xiaomi Mi-MAX Ποιά η διαφορά τους (η μια είναι developer απ`ότι έχω καταλάβει)??? ” Η πρώτη είναι stable και βασίζεται στο MIUI 7.5 Η δεύτερη είναι developer και βασίζεται στο MIUI 8 Για διαφορές ανάμεσα σε stable και developer δες αυτό το post: Διαφορές Stable με Developer
-
Ναι, αφού απέκτησε ελληνικά η global developer λογικά θα έχει και η stable μόλις αναβαθμιστεί σε MIUI 8. Αν βιάζεσαι μπορείς να περάσεις και την Global developer και να έχεις μισο-μετραφρασμένα ελληνικά + εβδομαδιαία OTA updates. Αν σκοπεύεις να περάσεις την global dev δεν θα το κάνεις με το MiFlash γιατί μπορεί να μπρικάρει το κινητό όπως γράφει και ο οδηγός. Λογικά μέσω του updater το περνάς, αλλά περίμενε να σου πουν και τα άλλα παιδιά που ξέρουν καλύτερα.
-
Παράθεση από tarnanas: “Τσαμπα ο κοπος !!!! Να ρωτησω οταν ειχε ερθει το κινητο ειχε πανω αυτην εδω MIUI Global 7.3 stable 7.3.11.0 και ειχε ολες τις γλωσσες + google app ηταν ετοιμο αυτην που μπορω να την βρω? μαλιστα τοτε με αυτην το ξεκλειδωσα κιολας! ” Αυτή είναι πειραγμένη ανεπίσημη ROM από το μαγαζί που το πήρες και δεν υποστηρίζει OTA Updates, δεν νομίζω να την βρεις πουθενά.
-
Παράθεση από tarnanas: “Παιδια μολις φλασαρα αυτην εδω και εχει ολες τις γλωσσες εκτος απο τα Ελληνικά πως γινεται? ” Μόνο η global dev που είναι MIUI 8 απέκτησε πρόσφατα ελληνικά, αλλά έχει μεταφραστεί μόνο το 25% μέχρι στιγμής. Μόλις κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες η MIUI 8 global stable, λογικά θα έχει και εκεί ελληνικά.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμα@gregory_paok Εγώ είχα βάλει το κανονικό μου, πήρα έγκριση και ξεκλείδωσα χωρίς πρόβλημα
-
Παράθεση από merlinios: “Έχει κανείς καμία ιδέα τι γίνεται με τις Nilkin ? Και τις θεωρούσα από τις καλές εταιρίες . Για το mimax δεν κάθετε επάνω είναι πιο μικρή και δεν κολλάει και καλά στις άκρες. ” Αν πας στην σελίδα 27, έχω γράψει και εγώ το ίδιο. Δεν είναι μόνο πρόβλημα με τις Nilkin, όσα reviews έχω διαβάσει για διάφορα tempered glass για το Mi Max, όλα έχουν το ίδιο πρόβλημα. Παράθεση από merlinios: “@lallasgr Πως μπορώ να κάνω αυτό το test φίλε μου ? Άραγε το vickmal πουλάει μαϊμούδες π…
-
Παρέλαβα σήμερα ένα Nillkin H+ Pro Τempered Glass που είχα παραγγείλει. Είναι μικρότερο σε μέγεθος και δεν καλύπτει όλη την οθόνη επειδή το τηλέφωνο έχει στρογγυλεμένες άκρες. Παρόλο που έχει μικρότερο μέγεθος δεν πατάει καλά στις άκρες και φαίνεται χάλια, το πέταξα κατευθείαν στα σκουπίδια. Απ' ότι διαβάζω αντιμετωπίζουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα όπως φαίνεται στο παρακάτω video: youtu.be/P-2upoRZxVA?t=189 Με βλέπω μάλλον να το αφήνω χωρίς tempered glass το τηλέφωνο μιας και δεν βλέπω να υπάρχ…
-
Παράθεση από conktr23: “παιδια απο μπαταρια τι λεει ? εχω ενα redmi note 2 και σκεφτομαι να το δωσω για να παρω το mimax. ” Καμιά σχέση με το Redmi Note 2, πολύ καλύτερη αυτονομία το Mi Max (τουλάχιστον διπλάσια). Το παρακάτω SOT είναι μετά από 3 μέρες αναμονής. Xρήση: browsing με τον Chrome μέσω WiFi και βίντεο στο Youtube. (Hidden Content) Επίσης το Mi Max βρίσκεται στην 4η καλύτερη θέση από τις 352 συσκευές που δοκιμάστηκαν στο test αυτονομίας του GSMArena Missing feature - GSMArena.com