Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 58.
-
Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από keysmith: “β) το lens flare ομοίως είναι εντονότερο ” Γι αυτο που ρωτησες...δε τιθεται θεμα να ειναι λερωμενος ο φακος η να εχει καποιο προστατευτικο γυαλι.Γιατι ανεβασα φωτο απο το γκρουπ στο Telegram Που δειχνει ακριβως το ιδιο προβλημα. Αρα ειναι γενικο το θεμα. ” πάντως σήμερα πρώτη φορά τεσταρα το δικό μου σε κόντρα φως λάμπας με ΟΛΕΣ τις κάμερες ξεχωριστά και αν και υπάρχει flare δεν είναι τόσο έντονο όσο αυτό της δικιά σου φώτο. Μπορεί να είναι από το …
-
Παράθεση από NasDriver: “Έχουν αλλάξει πολλά όλο αυτό το διάστημα που δυστυχώς εσύ θα τα δεις (τα βλέπεις βασικά) όλα μαζί... ... Κάποια άλλα απλά έχουν αλλάξει όπως η προβολή οθονών Για την αριστερή οθόνη απλά πήγαινε ρυθμίσεις > αρχική οθόνη > -1 οθόνη > καμία Καλώς ήρθες ξανά στην παρέα μας ” Ευχαριστώ για την υποδοχή και την συνοπτική πλην περιεκτική περίληψη τι γίνεται. το σκέφτομαι να το κάνω (το εκανα με redmi 2 pro γιατί όχι με mi note 10). Αυτό με την οθόνη δεν υπάρχει ως επιλογή σε εμέ…
-
Γεια σας ξανα-ήρθα κοντά στην παρέα σας με mi note 10 EU (μετά από 3 χρόνια EMUI και huawei P9) Εχω ούτε δύο μέρες που απέκτησα το τηλέφωνό μου με τελευταία ανάμνηση το redmi 2 pro μου και miui 8, οπότε θα πω τ.α πρώτα συμπεράσματά μου και θα ζητήσω λίγο την βοήθειά σας εδώ. - Τι είναι αυτό το MIUI? Ή αλλιώς, είναι αυτό miui? Σοβαρά τώρα σε πολλά σημεία έπεσε η χρηστικότητά του σοβαρά σε σχέση με το παρελθόν. Εξηγούμε. 1. Έχω μια ενοχλητική οθόνη στα αριστερά με ειδοποιήσεις και άλλα που ΔΕΝ χρε…
-
Εγώ με redmi 2 pro δεν βλέπω διαφορά στην μπαταρία προερχόμενος από παλαιότερη rom (με miui 7) ούτε ανεβάζει θερμοκρασία. Μόνο ας πούμε δυσάρεστο μέχρι τώρα (που αφορά το miui 8 και όχι την παρούσα rom) ότι το hdr της κάμερα παραέγινε hdr..
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από keysmith: “δοκίμασα να την εγκαταστήσω και στο 10% σταματάει και λέει install update failed. Στο παρελθόν έχω εγκαταστίσει 5.12.28 και μία παλαιότερη και δεν είχα πρόβλημα. Δοκίμασα και τις δύο μεθόδους. Έχω καθαρίσει το τηλέφωνο από τα πάντα (wipe όλα). Καμιά ιδέα τι γίνεται τώρα? Η ρομ είναι η σωστή. Redmi 2 pro XXXX13 ” Διάβασε εδώ => ROM μετάβασης των Redmi 2 (FDD/TD), από HM2014811 & HM2014813 στις νέες wt88047 & wt86047 αντίστοιχα. γιατί προφανώς έχεις …
-
δοκίμασα να την εγκαταστήσω και στο 10% σταματάει και λέει install update failed. Στο παρελθόν έχω εγκαταστίσει 5.12.28 και μία παλαιότερη και δεν είχα πρόβλημα. Δοκίμασα και τις δύο μεθόδους. Έχω καθαρίσει το τηλέφωνο από τα πάντα (wipe όλα). Καμιά ιδέα τι γίνεται τώρα? Η ρομ είναι η σωστή. Redmi 2 pro XXXX13
-
Εμένα μου αρέσει το redmi, πειράζει? Stock in Europe XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI 3 Qualcomm Snapdragon 616 1.5GHz Octa Core 5.0 Inch HD Screen Android 5.1 4100mAh 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλή τύχη..
-
Παράθεση από muj: “Καλησπέρα, τρέχω εδώ και 3 μέρες την rom και ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα. Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι το εξής. Ενώ έχω εγκατεστημένο και προεπιλεγμένο σαν πληκτρολόγιο το swift πολλές φόρες όταν πάω να γράψω στο messenger ή στα μηνύματα μου έχει αλλάξει το πληκτρολόγιο και έχει της google. Κάθε φορά μπαίνω στην διαδικασία και επιλέγω το swift αλλά συνεχίζει και συμβαίνει, μπορεί να λυθεί κάπως αυτό το πρόβλημα; ” Μου το έκανε και εμ…
-
Υπάρχει μήπως τρόπος σε αυτή την έκδοση να βάλουμε το παλιό widget καιρού το οποίο προσωπικά το προτιμώ λόγω ότι έχει την ανατολή δύση ηλίου και με διάγραμμα;
-
Fotos επαφών
Μήνυμαείναι πιο πολύπλοκο το θέμα.. Χθες έκανα συγχρονισμό με google (gmail) που ίσως σταμάτησα και στη μέση χωρίς να είμαι σίγουρος και για αυτό (γινόταν για λεπτά). Αποτέλεσμα στο gmail δεν είναι όλες οι επαφές μου και όσες είναι χάλασε τις φωτογραφίες στο κινητό (αφαιρέθηκε η μεγάλης ανάλυσης φωτογραφία και έμεινε το thubnail). Αποτέλεσμα όταν σε καλούνε σε αυτές να μην βγαίνει πια φωτογραφία και να πρέπει να την ξαναφτιάξεις με το χέρι. Εψαξα ρυθμίσεις συγχρονισμού για το ποιες έχουν προτεραιότητα…
-
Πρέπει να δει ένα μέσο όρο πόσο μνήμη αφήνει. Ακόμα και στην ίδια rom το android με την διαχείριση μνήμης αφήνει διαφορετικά διαθέσιμα. Εμένα με 5.12.24 κυμαίνεται από 900mb μέχρι 1.2gb η ελεύθερη μνήμη με "όλα" κλειστά (πατώντας Χ στον task manager). Δεν είναι κάτι σταθερό η ελεύθερη μνήμη..
-
Fotos επαφών
Μήνυμαχμμ, οπότε ίσως το gmail υποστηρίζει πλέον backup επαφών και των φωτογραφιών τους σε υψηλή ανάλυση... Θα ρίξω έναν νέο συγχρονισμό να δω τι γίνεται.. thnx
-
Fotos επαφών
ΜήνυμαΜόλις το googlara και να μία εφαρμογή που λέει ότι το κάνει (backup με high res photo contacts)..
-
Fotos επαφών
ΜήνυμαΠαράθεση από roseman1986: “ Όταν βάζω φώτο επαφής, μου βγάζει ένα τετράγωνο να διαλέξω που θα κάνει crop, εκεί διαλέγω όσο μέγεθος θέλω αλλά τετράγωνο όχι ορθογώνιο, εάν η φώτο είναι κοντινή επιλέγω σχεδόν όλη την φώτο και την κρατάει κανονικά, όταν μπαίνω δηλαδή μέσα στην επαφή έχει στην μισή οθόνη την φώτο, δεν θυμάμαι να είχα κάνει κάποια ιδιαίτερη επιλογή για αυτό (το ίδιο έκανα και στο samsung που είχα πριν και τώρα με xiaomi). Στο gmail στις επαφές μου τις βγάζει 180χ180. ” αυτό είναι το π…
-
Fotos επαφών
ΜήνυμαΠαράθεση από roseman1986: “Αν συγχρονίζεις τις επαφές με το google δεν νομίζω να θέλεις κάποιο backup, κρατάει κανονικά και τις φώτο επαφής. Απλά πρέπει όταν καταχωρείς μια νέα επαφή να την βάζεις σαν επαφή google. Ποίο παλιά χρησιμοποιούσα το phonecopy για την μεταφορά των επαφών όπου και με αυτό κρατούσε τις φώτο κανονικά. ” Βασικά δεν συγχρονίζω με google αλλα κατα λάθος με τα firmware που άλλαξα και επειδή μονίμως το default είναι "συγχρονίσου" βρέθηκε το κινητό μου χωρίς να το καταλάβω ή να…
-
Fotos επαφών
ΜήνυμαΠαράθεση από righaris: “Και εγω με PC κραταω! Πιθανων το προβλημα μας ειναι Hardware εκτος αν παιζει καμια περίεργη ρύθμιση στις sim η οπουδήποτε αλλου ” Τι εννοείται παιδιά μέσω PC? Υπάρχει "ειδικό" πρόγραμμα αντιγράφου επαφών στο PC? ..πχ από την miui? Αν εννοείται κρατάτε φωτογραφίες (αρχεία jpg) στο PC σας και χώρια τις επαφές (τηλέφωνα ονόματα σε vcf/vcard αρχεία) αυτό δεν είναι αυτό που ψάχνω. Αμα είναι να τις περάσω σε άλλο κινητό (πχ samsung, LG) και να ξανα-συνδέσω φωτογραφίες με επαφές…
-
Fotos επαφών
Μήνυμαισχύει και σε εμένα! ανάλογα σε πια sim με καλούν εμφανίζεται ή όχι η εικόνα χωρίς να έχω μελετήσει καλά την συμπεριφορά του φαινομένου. Νομίζω με την sim 2 έχει θέμα πιο έντονο.. Άσχετο! αν θέλω να πάρω backup εικόνων να τις πάω πχ σε άλλο κινητό μαζί με τις επαφές πως γίνεται; Το κλασσικό export σε vcf ή/και google sync κρατάει μικρή ανάλυση των εικόνων ίσα για thumbnail.
-
Fotos επαφών
Μήνυμακάτι σα να παρατήρησα αλλα δεν έχω κάνει τεστ αρκετά μπορεί να είναι "άκυρο" Παρατήρησα ότι στα SMS δε μου αναγνώριζε όνομα όταν το είχα καταχωρημένο με 69ΧΧΧΧΧΧΧ αντί +3069ΧΧΧΧΧ και μου το έβγαζε άγνωστο. Με το num fixer (που έχει μέσα η rom και μάλλον όχι τυχαία) το πρόβλημα διορθώθηκε και το όνομα εμφανίστηκε. Διόρθωσα όλες τις επαφές μου να έχουν +30 μπροστά. ΟΜΩΣ έχω την εντύπωση (εδώ θέλει και άλλες δοκιμές) ότι τώρα βγάζει σωστά και την φωτογραφία του καλούντος. Ισως ήταν τυχαίο, αλλα το …
-
ναι αλλάζει ανεξάρτητα από τις ρυθμίσεις η μορφή ημερομηνίας και ώρας. settings->additional settings->Date & time->choose date format