ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Πάω Ελτα.
Βλέπω δέματα κάτω.
Βλέπω ενός με μια μεγάλη μπλε σφραγίδα να γράφει " Α' ΤΕΛΩΝΕΙΑ.......................
Με μεγάλα γράμματα από κάτω ελεύεθερο.
Ωχ λέω λες να πάθουμε και εμείς τίποτα τέτοιο. -
Μάλλον για το ..πότε να ανησυχεις όχι για το "ΑΝ"
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H george_1 έγραψε:
Παραγγειλα από το κινεζακι ένα τόσο μικρό κινητακι
για να περνω τις ώρες μου το καυμενακι
μα το ελληνικό τελωνειακι μου φορολογησε το τόσο μικρό κινητακι.
Γιατί ρε τελωνειακι μου φορολογησες το κινητακι;
Και εγώ πως θα περνώ τις ώρες μου το καυμενακι;
Α, ρε χιαομακι τι σου μελλε να παθεις το καυμενακι...
Πρώην υπάλληλος
στο τελωνειακι..
Έχει πολύ νταλκά μέσα του...Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Μενει να βρούμε έναν κινέζο με καμμιά εικοσαρια παιδιά ώστε να μας μένει κανένα κινητό σε κάθε περασια από Κινα.
-
-
40-60 ευρωΗ ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε, αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα
-
παιδιά δίνω το ZTE NUBIA Z7 max nx506j android 5.1 english version σε πολύ καλη τιμή το χω 2 μήνες, πιο πολύ το κρατησε το ΤΕΡΑΣ απο μένα, γιατί μου βγήκε μια καλή επιδότηση, αν ενδιαφέρεται κανενας ας μου στείλει, sorry για το out off topic αλλά δε μπορώ να postarw στο παζαρι ειμαι noobaki ακόμα
-
Μου λέει ο άλλο από το Κ.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στο τηλέφωνο.............τελωνείο πάει αυτό. Όλα της Ολλανδίας πάνε τελωνείο πλέον. Μα του λέω είναι κάτω των 20 ευρώ. Και καλά δεν ήξερε. Άσε ρε λαλακίες..........ΤΕΣΠΑ.
-
Ερώτηση κι όποιος ξέρει απαντάει.
Κι εγώ νομίζω κάτι αλλά δεν το ξέρω.
Η κατάσταση έχει ως εξής.
Παρηγγειλα από Κίνα 5 κομμάτια σε 2 παραγγελίες . (3+2). Η μια παραγγελία ειναι 29.6€ και ή άλλη 42€.
Ο κινέζος ο αχαρακτήριστος μου έστειλε και τις 2 παραγγείες με μια απόστολή DHL ενώ εγώ είχα επιλέξει Sing Post.
Όταν έρθουν οι παραγγελίες Ελλάδα θα έρθουν ως μία. Εγώ έχω αποδεικτικό συναλλαγής για 42€ και για 29€. Μάλλον θα δειξω το 29€.
Επειδή είναι αρκετα φθηνό περνάει από τελωνείο totaly free ή το βάζει νταβανζηλίκι ή DHL για να πληρώσω κουστούμι;
Επαναλαμβάνω και πάλι αν ξέρετε παιδιά. Είναι αρκετα σοβαρό το πράγμα γιατι με τον ίδιο κινέζο έχω αρκετες συναλλαγες.
Even dead i will fight. -
-
@osalonikios
Η dhl με εχει χρεώσει νταβατζιλικια για βιβλιαράκι, 20 σελίδων, τιμής 11$. Τα συμπεράσματα δικά σου.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0