Διαφήμιση

[GTV-6.1.28/29/2.4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 6/2 19:58)

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Poll
    • Αμάν παίδες, αμάν...

Είπαμε, οι Κινέζοι έως τις 15 ΦΕΒ έχουν πάρτυ.
      Αυτό σημαίνει πως μέχρι τότε, δεν θα δουλέψει κανείς τους.
      Άρα, αν υποθέσουμε πως οι dev είναι εβδομαδιαίες, θα έχουμε νέα το μεθεπόμενο ΣΚ.

Είναι λάθος ο συλλογισμός μου?
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
      Είναι καπαρωμένο από άλλους.
    • Ο/H Opanos έγραψε:

Είναι λάθος ο συλλογισμός μου?
      Όχι δεν είναι. Η επίσημη ανακοίνωση είναι μετά τις 16/2 χωρίς να προσδιορίζεται ακριβής ημερομηνία..
    • Διαφήμιση
    • Αν βγάλουν κανένα fix π.χ στην eu έκδοση? Φαντάζομαι θα ανεβεί κ εδώ.

Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • ΑΜΗΝ να τελειωσουν οι διακοπες τους γιατι παρα με κουρασε η 6.1.28 με τα κολληματα της και την καταναλωση μπαταριας !!!!!!!
      Σε καθε τερματισμο εφαρμογης δυσκολευεται και τρεμοπαιζει!!!!!!
      στο τελος θα με φτυσει το κακομοιρο το κινητο με την κουραση που εχει τραβηξει!!!!!! :lol: :lol: :lol:

" Γεωπόνος”

• Για να πάω από την 5.12.17 στην 16.1.29 χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο εκτός από wipe cache και wipe davlik?

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H kinezos69 έγραψε:

Για να πάω από την 5.12.17 στην 16.1.29 χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο εκτός από wipe cache και wipe davlik?

Όχι
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H kinezos69 έγραψε:

Για να πάω από την 5.12.17 στην 16.1.29 χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο εκτός από wipe cache και wipe davlik?

και γιατι δεν καθεσαι εκει που εισαι????
      τι σου φταιει το κινητακι σου?????
      η 5.12.17 ειναι πιο καλη μεχρι στιγμην απο την 6.1.29
      αν θες περιμενε την νεα ρομ που θα ερθει....προσωπικη μου αποψη ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!

" Γεωπόνος”

• Όπως έχουμε παρατηρήσει όλοι όσοι διαβάζουμε τα threads που αφορούν τις dev roms, ίδιες συσκευές ταλαιπωρούνται από διαφορετικά προβλήματα.

Επίσης υπάρχουν συσκευές που δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα.
      Εγώ τουλάχιστον, με την χρήση που του κάνω, άνετα με βγάζει περίπου 2 μέρες η μπαταρία -δεν το κλείνω το βράδυ, απλά του κλείνω το wifi, δεν παίζω παιχνίδια, δεν μπαίνω στο φατσοκούτι, δεν έχω messenger...

Άλλος με την ίδια συσκευή παραπονιέται για την μπαταρία ή γιατί του κάνει επανεκκινήσεις το τηλέφωνο ή δεν ξέρω και εγώ γιατί άλλο....

Μόνο η δοκιμή θα σου δείξει τι τυχόν θα αντιμετωπίσεις εσύ -όταν λέω εσύ, εννοώ ο καθένας μας- και τίποτα άλλο.
      Απλά, κοιτάς τα ποσοστά και αποφασίζεις.

Το να πω εγώ μην την περάσετε είναι καταστροφή θα κάνει το κινητό σας ροζ με φραουλί βούλες, θα σας κάνει τον καφε γλυκό και άλλα χαριτωμένα, δεν λέει τίποτα -και δεν θα έπρεπε να λέει βασικά-.

Άλλωστε, υποθέτω πως όλοι γνωρίζουμε οτι με τις εκδόσεις software που χαρακτηρίζονται dev/beta, δεν είναι απίθανο να αντιμετωπίσεις κάποιο μικρό ή μεγαλύτερο πρόβλημα.
      Ναι ?

Αυτά, και πάντα με καλή διάθεση/πρόθεση :)
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
    • Αγαπητα μελη,
      το φορουμ μας φτιαχτηκε και για να λεει ο καθε ενας τις αποψεις του και τις εμπειριες του απο τις νεες ρομ χωρις να υποχρεωνει ΚΑΝΕΝΑΝ να κανει το αντιθετο απο αυτο που θελει.....απλα διαβαζει και πραττει αναλογως.
      Εγω προσωπικα εχω την υποχρεωση να κανω γνωστο σε ΟΠΟΙΟΝ ενδιαφερεται να μαθει τι συμβαινει γιατι προσπαθησα να παω σε προηγουμενη ρομ και δεν το δεχεται το κινητο.
      Τωρα να κατσω να λεω τι λεει το καθε μελος για γλυκους καφεδες και ροζουλι χρωματακια δεν το εκανα,δεν το κανω και ουτε θα το κανω για οποιοδηποτε λογο.
      Ο καθενας εχει το δικαιωμα να χρωματιζει με ροζ χρωμα την γλυκεια ζωη του!!!
      Αν σε εμενα προσωπικα μου στερηθει το δικαιωμα να λεω την αποψη που εχω για καθε νεα ρομ αυτο εχει το δικαιωμα να το κανει ΜΟΝΟ ο ADMIN
      ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!!!
      Σε ρωταει καποιος........να πεσω????????και του λες εσυ ναι ναι πεσε να δουμε αν θα πονεσεις εγω δεν πονεσα.....και του λες τωρα,εσυ γιατι να μην πεσεις???? :lol: :lol: :lol:
      και του ξανα λες τωρα,εισαι καλυτερος εσυ για να μην πεσεις???? :lol: :lol: :lol:
      παντα με καλη διαθεση και χαμογελαστα!!!!!!!

" Γεωπόνος”

• Προφανώς δεν κατάλαβες τι έγραψα.

Δεν είσαι υποχρεωμένος, αλήθεια είναι.
      Ένα μόνο και το κλείνω εδώ, και αν σε πρόσβαλε κάπου το post μου, εκτός του ότι σου ζητώ συγνώμη, μπορώ να το διαγράψω κιόλας.
      Να προσθέσω πάλι, πως δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση.
      Μην το εκλαμβάνεις ως προσωπική επίθεση. Δεν σε ξέρω άλλωστε.
      Απλώς αναγνώρισε στους άλλους, αυτό που θέλεις να σου αναγνωρίζουν, πως πράγματι ο καθένας έχει το απόλυτο δικαίωμα να λέει την γνώμη του, χωρίς να προσβάλει κανέναν.
      Αλίμονο αν ήταν αλλιώς.

Η αλήθεια είναι πως το ροζουλί το βλέπω πολύ συχνά, λόγω της 9 χρονης κόρης μου. :)
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά ρωτάω περισσότερο από περιέργεια , για το Redmi Note 3 θα βγει android 6.0 ή θα μείνει στο 5 ;