Στα σίγουρα πάντα. Δεν μπλέκω με Κινέζικα. Μου αρκεί η Κινέζα στο ηχείο της Xiaomi που με ενημερώνει για την στάθμη της μπαταρίας του speaker.
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
Μετα απο 6 μέρες με το κινητό σήμερα μου έκανε ενα περίεργο , στα καλά καθούμενα χωρις να το χρησιμοποιώ έκανε επανεκκίνηση ανοίγει ξανά κανονικά και μου ξανά κάνει επανεκκίνηση . Μπορώ να δω απο κάπου τι μπορει να παίζει ; (κάποιο αρχείο δλδ).
-
Χμμμμμμμμμμμ.............bug μυρίζομαι.
-
-
Δυστυχώς πρόκειται για μαϊμού. Μπορείς να τσεκαρεις άν είναι ξεκλειδωτος ο bootloader;
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος -
@George Kaggelaris καλα το καταλαβα... Λοιπον ξεκινησα τον ελεγχο για το bootloader αλλα δε βλεπει τη συσκευη οταν το συνδεω. Να φανταστω εχει να κανει με τους drivers. Χρησιμοποιω την αυτοματοποιημενη εγκατασταση που εχεις στην υπογραφη και συνεχιζω;
Υ.Γ.: Επειδη κατα 95% σε official stable θα παω ηθελα να την εχει ηδη για να αποφυγω ολη αυτη τη φασαρια, ειδικα οταν ειδα και τον @spoulk που πηρε απο το ιδιο μαγαζι να λεει οτι εχει official υσηχασα. Ισως βιαστηκα τελικα..... Δεν μπορεις να τα εχεις κι ολα.
-
-
Ο/H zisistil έγραψε:
Μου το ξανά έκανε χθες το βραδύ και το είδα το πρωι . Δεν μπορώ να καταλάβω τι έπαθε τόσες μερες δούλευε άψογα -
Αναφορά στην Xiaomi έκανες;
-
Ο/H GeoXiaomi έγραψε:
Ο/H zisistil έγραψε:
Ηλίας -
Ο/H zisistil έγραψε:
Αναφορά στην Xiaomi έκανες;
Ο/H em56464 έγραψε:
Ο/H GeoXiaomi έγραψε:
Ο/H zisistil έγραψε:
Είπα για λίγο καιρό να το αφήσω όπως είναι με την επίσημη για αυτό δεν πέρασα την ελληνική ακόμη .
Εχω μια υποψία οτι το πρόβλημα δημιουργήθηκε απο το fb messenger , για την ώρα τα έκανα απεγκατασταση για να δω πως θα πάει . -
Παράπονα ναι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα