Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
Έχεις ενεργοποιήσει στο developer options το oem unlock?
Έχεις συνδέσει απο εκεί το κινητό με τον λογαριασμό σού;You may think you can fly - but you better not try -
Και OEM Unlock και usb debugging και εχω συνδεθει με το mi account το οποιο βλεπει κανονικα τη συσκευη σαν Redmi 4.Μηπως επρεπε να τη βλεπει σαν prime η pro?
-
Όχι σωστά τη βλέπει. Αλλού είναι το πρόβλημα. Μήπως έχεις 2 λογαριασμούς και τους έχεις μπερδέψει;
-
Ο/H X4nd3r έγραψε:
Ναι, το κατεβαζω ξανα αυτη τη στιγμη.Κατι που σκεφτηκα τωρα, ο λογαριασμος στο google account πρεπει να ειναι ιδιος με το mi account?Το mail δλδ που εχω στο google account του κινητου ειναι διαφορετικο απο αυτο του mi account.Παιζει ρολο αυτο?
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Όχι σωστά τη βλέπει. Αλλού είναι το πρόβλημα. Μήπως έχεις 2 λογαριασμούς και τους έχεις μπερδέψει;
-
Το USB debugging το τσέκαρες ξανά πριν κάνεις τη διαδικασία τώρα; Αν το είχες ενεργοποιήσει παλιότερα και έτρεξες την εφαρμογή Ασφάλεια στο κάνει reset.
Sent from my xperia z3 compact using Tapatalk -
@NasDriver Σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω αν ειχα κανει mi account με το mi2s πριν 3 χρονια.Γινεται να εχεις 2 account με το ιδιο mail?Γιατι αν ειχα κανει με αλλο mail γιατι να υπαρχει θεμα τωρα?
-
Δες εδώ ---> Mi Cloud
Συνδέσου και με τα δύο εμαιλ και δες εάν μπαίνουν και φυσικά εάν έχουν διαφορετικό id -
Ο/H fog έγραψε:
Το USB debugging το τσέκαρες ξανά πριν κάνεις τη διαδικασία τώρα; Αν το είχες ενεργοποιήσει παλιότερα και έτρεξες την εφαρμογή Ασφάλεια στο κάνει reset.
Sent from my xperia z3 compact using Tapatalk
=============== Απρ 28th 2017, 1:58pm ===============
Ευχαριστω ολους παιδια που ασχοληθηκατε τοση ωρα με το προβλημα μου, θα προσπαθησω να διαπιστωσω αν υπαρχει 2ο mi account και θα επανελθω.Και παλι ευχαριστω! -
Το πιο πιθανό είναι να έχεις 2 mi account όπως σου είπαν τα παιδιά παραπάνω. Το ίδιο θέμα είχα και εγώ και δεν μπορούσα να ξεκλειδώσω τον bootloader. Είχα δημιουργήσει 2 λογ/μους (έναν με το email και έναν με τον αριθμό τηλεφώνου). Προσπαθούσα να ξεκλειδώσω με τον λάθος ο οποίος είχε δικαιώματα ξεκλειδώματος ενώ ο άλλος όχι. Με τη βοήθεια του @NasDriver το βρήκα και το διόρθωσα (άσχετα αν τελικά δεν χρειάστηκε να ξεκλειδώσω τον bootloader).
-
[GUIDE][Redmi 4 Pro/Prime] How to Change Boo… | Xiaomi Redmi 4 Prime
οποιος θελει να αλλαξει το boot logo του κινητου τουΕίσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα