Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
Έχεις ενεργοποιήσει στο developer options το oem unlock?
Έχεις συνδέσει απο εκεί το κινητό με τον λογαριασμό σού;
You may think you can fly - but you better not try -
Και OEM Unlock και usb debugging και εχω συνδεθει με το mi account το οποιο βλεπει κανονικα τη συσκευη σαν Redmi 4.Μηπως επρεπε να τη βλεπει σαν prime η pro?
-
Όχι σωστά τη βλέπει. Αλλού είναι το πρόβλημα. Μήπως έχεις 2 λογαριασμούς και τους έχεις μπερδέψει;
-
υπάρχει περίπτωση να έχεις 2 mi accountΟ/H X4nd3r έγραψε:
Ναι, το κατεβαζω ξανα αυτη τη στιγμη.Κατι που σκεφτηκα τωρα, ο λογαριασμος στο google account πρεπει να ειναι ιδιος με το mi account?Το mail δλδ που εχω στο google account του κινητου ειναι διαφορετικο απο αυτο του mi account.Παιζει ρολο αυτο?
-
2 λογαριασμους mi account?Οχι ενα εχω.Και στις αλλες συσκευες δε μου εμφανιζει καποια αλλη.Το mail για το google account το χρησιμοποιουσα στο mi2s αλλα οπως ειπα ειναι διαφορετικο απο το mail του mi account.Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Όχι σωστά τη βλέπει. Αλλού είναι το πρόβλημα. Μήπως έχεις 2 λογαριασμούς και τους έχεις μπερδέψει;
-
Το USB debugging το τσέκαρες ξανά πριν κάνεις τη διαδικασία τώρα; Αν το είχες ενεργοποιήσει παλιότερα και έτρεξες την εφαρμογή Ασφάλεια στο κάνει reset.
Sent from my xperia z3 compact using Tapatalk -
@NasDriver Σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω αν ειχα κανει mi account με το mi2s πριν 3 χρονια.Γινεται να εχεις 2 account με το ιδιο mail?Γιατι αν ειχα κανει με αλλο mail γιατι να υπαρχει θεμα τωρα?
-
Δες εδώ ---> Mi Cloud
Συνδέσου και με τα δύο εμαιλ και δες εάν μπαίνουν και φυσικά εάν έχουν διαφορετικό id -
Ο/H fog έγραψε:
Το USB debugging το τσέκαρες ξανά πριν κάνεις τη διαδικασία τώρα; Αν το είχες ενεργοποιήσει παλιότερα και έτρεξες την εφαρμογή Ασφάλεια στο κάνει reset.
Sent from my xperia z3 compact using Tapatalk
=============== Απρ 28th 2017, 1:58pm ===============
Ευχαριστω ολους παιδια που ασχοληθηκατε τοση ωρα με το προβλημα μου, θα προσπαθησω να διαπιστωσω αν υπαρχει 2ο mi account και θα επανελθω.Και παλι ευχαριστω! -
Το πιο πιθανό είναι να έχεις 2 mi account όπως σου είπαν τα παιδιά παραπάνω. Το ίδιο θέμα είχα και εγώ και δεν μπορούσα να ξεκλειδώσω τον bootloader. Είχα δημιουργήσει 2 λογ/μους (έναν με το email και έναν με τον αριθμό τηλεφώνου). Προσπαθούσα να ξεκλειδώσω με τον λάθος ο οποίος είχε δικαιώματα ξεκλειδώματος ενώ ο άλλος όχι. Με τη βοήθεια του @NasDriver το βρήκα και το διόρθωσα (άσχετα αν τελικά δεν χρειάστηκε να ξεκλειδώσω τον bootloader).
-
[GUIDE][Redmi 4 Pro/Prime] How to Change Boo… | Xiaomi Redmi 4 Prime
οποιος θελει να αλλαξει το boot logo του κινητου τουΕίσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα