Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
- RedMi 4X
-
-
το ζητημα ειναι οτι εβαλα στο xiaomi κλαμπ 5 ατομα ακομα κ τωρα την πατησα εγω...!!!
-
Σου έκατσε το λαχείο Καρντάση, βρε χ@@ε τα κινητά, εσύ να είσαι καλά, πράγματα που γίνονται με λεφτά μην τα φοβάσαι.
-
Για την οθόνη ή αντικατάσταση συσκευής από το μαγαζί με την εγγύηση ή αγοράζεις καινούργια οθόνη και στη περνάει κάποιος που ξέρει και είναι κοντά σου...ή πας σε κατάστημα που ασχολείται με τέτοια και σου κάνει τη δουλειά αλλά θα σου βγει πιο ακριβά.....η καλύτερη λύση είναι η εγγύηση (μίλα με το κατάστημα και κοίτα και τα μεταφορικά και ό,τι σε συμφέρει κάνεις
)
Open-source is the future -
φιλε @derveni εννοειται πανω απο ολα η υγεια...το μονο λαθος που ισως να εκανα ειναι οτι φλασαρα και τεσταρα δυο τρεις ρομ μεσα σε μια μερα οταν ειχα αδεια,αλλα παντα με factory reset αλλα με επαναφορα back up κι απο αλλη ρομ...αυτο μπορει να φταιει για την καταναλωση???αφου με factory reset τα παντα σβηνανε
=============== Αυγ 10th 2017, 2:13am ===============
φιλε @8@nos να σου πω δεν με ενδιαφερει και τοσο η αστοχια στο υλικο,οσο να στρωσει το android system απο καταναλωση και να επανελθει η μπαταρια στις 2μερες που μου εβγαζε εδω και 3μηνες με πολυ χρηση... -
-
-
Xiaomi χωρίς "πείραγμα" δεν λέει
....γι'αυτό αξίζουν αυτά τα κινητά και υπάρχει τόσο μεγάλη υποστήριξη και για τα φτηνά ανταλλακτικά
Δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς τι πήγε στραβά στο κινητό σου αλλά σίγουρα έτυχε γιατί κι εγώ δεν το έχω αφήσει σε ησυχία από τότε που το πήρα και τα πάει περίφημα.
Το μεγαλύτερο drain το έχω με την εφαρμογή του forum (την ώρα που το χρησιμοποιώ)....αν μπώ από browser κανένα θέμα!Open-source is the future -
-
Τίποτα φίλε....δεν θ'αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, το κινητάκι είναι μια χαρά
Άλλωστε το κινητό θα κρατάει πολύ παραπάνω από αυτό που έχει τώρα η κοπέλα λόγω μεγάλης μπαταρίας.Open-source is the future -
-
@LoukG Τα νούμερα και τα χαρακτηριστικά δεν αλλάζουν με το φύλο.
Εσύ ξέρεις ακριβώς τις απαιτήσεις που έχεις και μόνο εσύ μπορείς να κρίνεις αν σου κάνει.
Πέρα από τις γνώμες εδώ μέσα, μπορείς να δεις και μερικά reviews, κυρίως για δείγματα φωτογραφιών, sot κλπ.
πχ. 1, 2
Στο κομμάτι που θα μπορούσε -πιθανόν- να βοηθήσει μια γυναίκα είναι άσχετο με το κινητό.
Ένα ζεστό χαμόγελο όταν το προσφέρεις, μια γλυκιά κουβέντα και ένα φιλί και το κινητό γίνεται ναυαρχίδα των 1000 ευρώ