Εγκατάσταση official fastboot rom με το miflash tool (update 11.06.2019)
- Οδηγός
- Σε εξέλιξη
- Flash Tool
- Σημαντικό
-
-
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Και τώρα τι;
Καλά, παντού έγραψες;;; -
Έκανα εγκατάσταση τη fastboot Rom της συσκευής από το Xiaomi Firmware Updater.
Με όλα τα βήματα για το miflashtool.
Προσπάθησα 2,3 φορές, μου έβγαζε error μετά από τα πρώτα 10 δευτερόλεπτα και έπειτα όταν τα παράτησα και έκανα restart το κινητό έχει κολλήσει εκεί.
Δεν το αναγνωρίζει πια στο PC. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνωWon't Back Down -
Ποια ακριβώς πήγες να περάσεις; Και επίσης βασικό κατά το φλας επέλεξες να κλειδώσεις τον bootloader;
Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Κατέβασα από εδώ Redmi K20/Mi 9T (davinci) MIUI Downloads | Xiaomi Firmware Updater
Mi 9T Global Stable Fastboot V12.1.4.0.RFJMIXM 11.0 3.2 GB 2021-07-27
Δεν κλείδωσα τον bootloader. Θυμάμαι στο miflash tool ότι έχει 2 ή 3 επιλογές. Δεν επέλεξα εκεί που έλεγε clean and lock αν θυμάμαι καλά..
Κάπου διάβασα ότι ίσως χρησιμοποίησα παλιά έκδοση mi fash tool και γι αυτό να είχα errors. Όλα καλά πήγαιναν μέχρι εκείνη τη στιγμή. Δεν ξέρω ειλικρινά τι έγινε.
Τι εναλλακτικές έχω;Won't Back Down -
-
Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο. Μπορώ να το προσπαθήσω και μόνος ή πρέπει να απευθυνθώ κάπου; που μπορώ να το ψάξω;Won't Back Down
-
Συγγνώμη για το double post αλλά επειδή θέλω τα φώτα σας για να το στείλω σε ένα κατάστημα να μου κάνουν τη διαδικασία με EDL.
Βρήκα ένα στην Αθήνα, νομίζω DrFix, υπάρχει όμως κάποιο στη Θεσσαλονίκη για ποιο άμεση διαδικασία;
Όσο το έψαξα το βράδυ μάλλον είναι η μόνη λύση που πρότεινε και ο dfoust
* Το κινητό έκλεισε από μπαταρία, το φόρτισα κανονικά αλλά συνεχίζει κολλημένο στο redmi logo.Won't Back Down -
Δοκιμασμένο το Dr fix. Και εγώ από Θεσσαλονίκη το έστειλα το έφτιαξε και μου το έστειλε. Απλα επικοινώνησε μαζί του πρώτα. Έχει και στο telegram αν σε ενδιαφέρει να επικοινωνησεις.
Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Το έστειλα και το παρέλαβαν κιόλας. Αναμένω νεότερα αν είναι επισκευάσιμο.Won't Back Down
-
Γεια σας.
έχω ένα καινούριο redmi note 9T 5G, global , όμως θελω να του περασω την ρομ Taiwan, ελπίζοντας ότι θ εχει τον miui dialer αντί της google.
έκανα αίτημα unlock bootloader και οι 168 ώρες συμπληρώνονται το Σαββατο πρωι.
η απορία μου είναι, αν είναι ασφαλές ν ξανακάνω lock τον bootloader αφού, ελπίζω, φλασαρω οκ την fastboot rom taiwan
αν αντί για clean all επιλέξω clean all and lock, αυτό συμβαίνει;
ή να μη δοκιμάσω κάτι τετοιο?
νομίζω το mi flash tool δίνει επιλογή relock bootloader. -
Μη παίζεις με τον MTK επεξεργαστή.
Μόνο αν σε διαβεβαιώσει κάποιος ότι γίνεται αυτό που θέλεις...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες