Διαφήμιση

Redmi Note 8 Pro bricked

• λοιοον.εγω θα πω την γνωμη μου κ ας ειναι λαθος.το τηλεφωνο σαν να σοκαρει κ κλεινει.πρεπει να ξελιγωθει τελειως ,παντελως κ εξολοκληρου η μπαταρια για να φυγει το σοκ.αυτο γινεται πατωντας συνεχως τα κουμπια.αν γινει αυτο ,μετα μονο πατωντας ,θα ανοιξει.αυτο το συμπερασμα εβγαλα.μη προσπαθησετε με flash tool.μπορει τοτε να νεκρωσει για παντα.αυτο ακριβως.τιποτα αλλο
    • λοιοον.εγω θα πω την γνωμη μου κ ας ειναι λαθος.το τηλεφωνο σαν να σοκαρει κ κλεινει.πρεπει να ξελιγωθει τελειως ,παντελως κ εξολοκληρου η μπαταρια για να φυγει το σοκ.αυτο γινεται πατωντας συνεχως τα κουμπια.αν γινει αυτο ,μετα μονο πατωντας ,θα ανοιξει.αυτο το συμπερασμα εβγαλα.μη προσπαθησετε με flash tool.μπορει τοτε να νεκρωσει για παντα.αυτο ακριβως.τιποτα αλλοεννοω πατωντας μονο power
    • ναι να πω και γω την δικη μου..
      δεν γινετε να ισχυει αυτο γτ δεν μπορει να αδειασει αφου δεν μπορει να ανοιξει οποτε πως να κανεις drain την μπαταρια εντελως?
      στην καλυτερη των περιπτωσεων να γεμιζει...
      επισεις εσενα μπορει να μην ειχε μπαταρια και να εγινε ολο αυτο... βεβαια δεν μπορω να ειμαι σιγουρος γιαυτο και λεω δοκιμασε καλου κακου
      μακαρι να δουλεψει και για το παλικαρι
    • Διαφήμιση
    • Ο/H xristos007 έγραψε:

κωστα και το auth να βαλεις δεν νομιζω οτι θα κανει δουλεια...
      αλλοι λενε οτι το βαλαν να φορτιζει με τις ωρες και ανοιξε εγω προσωπικα δεν νομιζω πως κανει κατι αυτο αυτο αλλα δοκιμασε καλου κακου .. αλλιως στην αναμονη
      Ευχαριστώ για την απάντηση! Θα δοκιμάσω με το auth όταν πάω σπίτι. Πρέπει να δω λίγο και μετά drivers τι θα κανω, γιατί δεν έχω καταφέρει να δει ο υπολογιστής το κινητό σαν VCOM αλλά απλά λέει "Mediatek usb port". Αν έχετε να μου προτεινετε κάποιο συγκεκριμένο driver που μπορώ να εγκαταστήσω θα το εκτιμούσα!

Ξέρεις τι Χρήστο, δεν περιμένω να ξυπνήσει με το κόλπο της φόρτισης γιατί είναι ξεκάθαρο το πρόβλημα, δλδ έχω κάνει λάθος flash. Θα το δοκιμάσω και αυτό και βλεπουμε!

Ο/H sisois έγραψε:

ποιο twrp εβαλες;
      εβαλα το πρώτο που κυκλοφόρησε, που έχει μόνο αγγλικά και κινέζικα σαν γλώσσες (το βρίσκεις στο xda), και λειτουργούσε κανονικά μέχρι που έκανα τους "πειραματισμούς" μου.
    • ακομα και σαν mediatek usb port να δοκιμασεις το ιδιο θα κανει..
      και γω που τα περασα και το εβλεπε mediatek preloader vcom το ιδιο error που βγαζει και σαν mediatek usb port βγαζει
      τα drivers δεν μπορω να στα στειλω γιατι ειχα κατεβασει πολλα και δεν θυμαμαι ποια εκαναν..
      αυτο που μπορω να σου πω ειναι αν πας να περασεις τα drivers και δεν στα περναει ,αφου εισαι στην διαχειριση συσκευων πατα προβολη και εμφανιση κρυφων
      οταν δεξι κλικ στο mediatek usb ενημερωση απο pc επιλογη απο λιστα και μετα απο δισκο βρισκεις που ειναι τα drivers και τα διαλεγεις μετα τωρα καθως εισαι στη λιστα με τα drivers αν δεν στα "παιρνει" πατας power+vol+ μεχρι να ακουστει οτι κατι συνδεθηκε στον υπολογιστη και τοτε πατας να κανει install τα drivers μπαμ μπαμ..
      αυτο σε περιπτωσει που δυσκολευτεις να τα περασεις
    • Βρε sisois πόσες φορές να στο πω για να το καταλάβεις.
      Δεν έχει σχέση με το twrp αλλά απ' ότι φαίνεται με το boot της συσκευής.
      Κάτι βλέπεις λάθος.
      Και ο Κώστας έβαλε αυτό που έχεις εσύ όπως βλέπεις.
      Γενικά δεν θέλει πειραματισμούς όρος το παρών.
      Κώστα κράτα το power πατημένο όσο πιο πολύ μπορείς.

• Διαφήμιση
    • Γιωργη,δεν εχω προβλημα να σε πιστεψω,πιστεψε με.τωρα εμενα δουλευει κανονικοτατα.με ρουτ.δεν το πειραζω περεταιρω.απλα δεν μπορω να παρω αντιγραφο.
    • Μενεις όπως είσαι μέχρι να βρεθεί άκρη.
      Εγώ έκοψα το λινκ για να μην μπαίνουν καν στην διαδικασία να κάνουν εγκατάσταση και βλέπουμε.

• ετσι επρεπε να κανω απ την αρχη.τουλαχιστον εμενα ζωντανεψε.πιστευω οτι κ τα αλλα μπορουν.θελει υπομονη κ επιμονη
    • xristos007 σε ευχαριστώ για το authentication file. Είχες δίκιο, δίνει και σε εμένα "ERROR: STATUS_BROM_CMD_FAIL". Πάντως είναι αξιοσημείωτο πως αν πατήσεις στο SP_Flash_Tool "Download" και συνδέσεις το κινητό κρατώντας πατημένο το vol+, το εντοπίζει σαν "Mediatek USB Port" και παραμένη λίγη παραπάνω ώρα συνδεδεμένο. Αυτό σημαίνει πως αυτό είναι όντως το Download mode του κινητού και πως λογικά σε αυτή τη φάση ανοίγει κάποιο port για να γίνει το flashing (το ποίο λογικα θα ήταν εφικτό αν είχαμε τα κατάλληλα scatter kai auth file?).

Τέλος πάντων, αναμένουμε για λύση. Προς το παρόν μιας και δεν έχω τίποτε άλλο να κάνω, θα βάλω το capo της κιθάρας να κρατάει πατημένο το power button, μήπως και ξελιγώσει τη μπαταρία και γίνει το θαύμα που περιγράφετε παραπάνω.
    • Διαφήμιση
    • δεν ξερω σιγουρα για το auth παντως απο οτι εχω καταλαβει το DA ειναι το προβλημα..δεν ξερω ποσο καιρο θα πατας Power για να αδειασει η μπαταρια μιας και ειναι αρκετα μεγαλη 4500 και σε mode που δεν δουλευει κατι ουσιαστικα θα εχει μηδαμινο drain αλλα προσπαθησε :P
      αν δεν δουλεψει τοτε θα πρεπει να περιμενεις να βγει κατι