Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H johnnyman έγραψε:

να σαι καλά φίλε μου, ευχαριστώ! Πιστεύω μπορεί και καλύτερα.
      OffTopic
      Πάντως το "έχεις" με την φωτογραφία :thumbup:
    • Ο/H iAmLiakos έγραψε:

Ο/H flowin_through έγραψε:

Το wifi hotspot γιατι μου κλεινει μετα απο καποια ωρα..;
      Ενα δεν έχεις συνδεδεμένη συσκευή πάνω στο hotspot μετά από λίγα λεπτά κλείνει μόνο του για λόγους κατανάλωσης (νομίζει οτι το ξέχασες).Σου κλείνει παρόλο που έχεις συνδεδεμένη συσκευή πάνω;;
      Ναι συνδεδεμένη συσκευη συνέχεια, απλά ήταν σε σημείο που το δίκτυο ήταν Ε και δεν ξερω μήπως είχε αποσυνδέσεις, αλλα και παλι.. το κινητό είχε ίντερνετ, ακόμα και αργο κάποιες φορές, αλλα δεν επανερχοταν στην άλλη συσκευή (ταμπλετ)
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • Παιδιά χρειάζομαι τη βοήθειά σας, θεωρώ οτι μου τρώει την μπαταρία πιο γρήγορα απο οτι θα έπρεπε. Δεν έχω πρόβλημα να μου την τρώει σε μερικές ώρες(μου κρατάει κοντά 2 μέρες με ελάχιστη χρήση όμως) αλλά για παράδειγμα εγω βλέπω μέχρι 2:00-2:30 ώρες οθόνη... Ψάχνοντας το WLD είδα τα εξής wakelock που έχω στις εικόνες. Γοογλάροντάς το RILJ(άλλες φορές είναι και πιο υψηλό) και το NIPWakelock είδα πως έχουν να κάνουν με την τοποθεσία. Αν κατάλαβα καλά οτι στέλνει απο μόνο του κάπου την τοποθεσία μου. Στις περισσότερες περιπτώσεις αφορούσε υπηρεσίες google. Εδω όμως δεν έχουμε υπηρεσίες google έτσι δεν είναι? Επίσης με ξεζουμίζει και το mikey(η χρήση του είναι απο ελάχιστη έως καθόλου), υπάρχει κάποιος άλλος που να το έχει να που πει αν του κάνει το ίδιο...?

Παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει κατι λίγη βοήθεια

Στις εικόνες το μωβ σηματάκι πάνω-πάνω είναι τα wakelocks του cpu και το πράσινο τα wakelocks του kernel(δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αλλά τα έβαλα μήπως ξέρετε εσείς...)
      Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Graydath έγραψε:

Παιδιά χρειάζομαι τη βοήθειά σας, θεωρώ οτι μου τρώει την μπαταρία πιο γρήγορα απο οτι θα έπρεπε.
      Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι είσαι μια χαρά?
    • Ο/H spoulk έγραψε:

@gkoutrou68 Παράθεση: <<Πρόβλημα: Στον κατάλογο των επαφών πρέπει να σκρολάρω όλη τη λίστα για να βρώ αυτήν που θέλω. Πατώντας το γράμμα δεξιά δεν πάει στο αντίστοιχο σημείο στον κατάλογο αλλά στο αστεράκι. Σπαστικό όταν έχεις 1000+ επαφές. >>

Είναι μία επαφή που έχει σύμβολα στο όνομά της και σου δημιουργεί πρόβλημα. Στο γράμμα που σε πάει ή στο πρώτο που πατώντας το σε πάει στο αστεράκι, δοκίμασε να σβήσεις επαφές με αυτό το γράμμα
      Το εκανε και εμενα αυτο επειδη ειχε αγγλικο αλφαβητο......αλλα μολις εριξα την Ελληνικη ρομ μεσα ολα εστρωσαν,Ελληνικο αλφαβητο και παταω και με παει κατέυθειαν στον γραμμα.
    • Ο/H gkoutrou68 έγραψε:

Για την μνήμη τώρα. Έκανα πάλι επιστροφή σε εργοστασιακές και είχα 700ΜΒ ελεύθερα. Ξαναπέρασα με το ΜιΦλας την αγγλοκινέζικη που έγραψε ο caeser και είχα πάλι 700ΜΒ ελεύθερα.
      Μετά έκανα install from SD από το TWRP την επίσημη
      xiaomi.eu_multi_hermes_5.11.5_v7-5.0.zip

που έχετε στο φόρουμ.
      Αποτέλεσμα : 1,1GB ελεύθερα !! Παράλληλα είναι rooted και τα ελληνικά της είναι άψογα για την ώρα.
      Με βλέπω να μένω εδώ για την ώρα.

Ευχαριστώ και πάλι.
      Γιάννης
      Νομιζω πως και με το δικο μου κατι τετοιο παιζει,αλλα δεν με ενοχλει,για την ωρα βεβαια,ομως πρεπει να το μαθω να το κανω και αυτο.
      Αν υπαρχει καποιος οδηγος για το πως γινεται παρακαλω οποιος τον ξερει ας με βοηθησει,ευχαριστω
    • Διαφήμιση
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Ο/H gkoutrou68 έγραψε:

Για τις επαφές πάνε στις ρυθμίσεις επαφων, πατώντας το αριστερό πλήκτρο του τηλεφώνου συνεχόμενα όσο είσαι στις επαφές.Πατάς μετά Οργάνωση επαφών - - > Ανακατασκευή στοιχείων δείκτη και μάλλον θα φτιάξει η ταξινόμηση.

Πως μπαίνω στο συγκεκριμένο μενού διότι δεν το κατάλαβα απο τις οδηγίες σου?
      Ποιο είναι αυτό το αριστερό πλήκτρο του τηλεφώνου που αναφέρεις?
    • Ο/H zaf_4 έγραψε:

Επειδή παιδεύομαι, έχω βάλει στις ρυθμίσεις -->λογαριασμοί -> Όλα ->facebook δείχνει ότι συγχρονίζει τις επαφές αλλά όταν πάω στις επαφές μου για να επιλέξω ποιες θα εμφανίζονται, βλέπω ότι δεν έχει συγχρονίσει καμία επαφή στο facebook.
      Το θέμα μου είναι καθαρά να συνδέονται οι επαφές του κινητού μου με τις φωτογραφίες τους στο facebook και δεν βρίσκω τον τρόπο ακόμη. Μήπως κάνω κάτι ή παραλείπω και δεν γίνεται; Κάποια ιδέα για να ξεμπλοκάρω;
      Δεν έχει συγχρονίσει κανείς σας τις επαφές σας με το facebook; Γιατί προσπαθώ να βρω άκρη και δεν μπορώ. Δεν μου συγχρονίζει το facebook καθόλου εμένα.
      Είχα την ευρωπαική, έκανα καθαρή εγκατάσταση όπως λέει ο οδηγός και μετά φλάσαρα την 29/30/10 ελληνική ρομ.
      Έχω και εγώ θέμα επίσης με τη μνήμη με καμιά 20αριά εφαρμογές έχω 900 άντε 1gb το πολύ ελεύθερη. Δικαιολογείτε;
      zaf_4 --> Zafeira
    • Ο/H kinezos69 έγραψε:

Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Ο/H gkoutrou68 έγραψε:

Για τις επαφές πάνε στις ρυθμίσεις επαφων, πατώντας το αριστερό πλήκτρο του τηλεφώνου συνεχόμενα όσο είσαι στις επαφές.Πατάς μετά Οργάνωση επαφών - - > Ανακατασκευή στοιχείων δείκτη και μάλλον θα φτιάξει η ταξινόμηση.

Στο κινητό όπως βλέπεις έχουμε με κόκκινο χρώμα τα πλήκτρα. Όταν θα μπεις στις επαφές, εσύ θα πατήσεις παρατεταμένα στο κουμπι με τις τρεις γραμμές τέρμα κάτω αριστερά και θα σου εμφανίσει το μενού των επαφών και συνέχισε όπως λέει ο φίλος.
      zaf_4 --> Zafeira
    • Ο/H zaf_4 έγραψε:

Ο/H kinezos69 έγραψε:

Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Ο/H gkoutrou68 έγραψε:

Στο κινητό όπως βλέπεις έχουμε με κόκκινο χρώμα τα πλήκτρα. Όταν θα μπεις στις επαφές, εσύ θα πατήσεις παρατεταμένα στο κουμπι με τις τρεις γραμμές τέρμα κάτω αριστερά και θα σου εμφανίσει το μενού των επαφών και συνέχισε όπως λέει ο φίλος.
      OK Το βρήκα..πολύ χρήσιμο!!!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H Graydath έγραψε:

Παιδιά χρειάζομαι τη βοήθειά σας, θεωρώ οτι μου τρώει την μπαταρία πιο γρήγορα απο οτι θα έπρεπε.
      Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι είσαι μια χαρά?
      Λες να είμαι εγω ο περίεργος και ο υπερβολικός χαχαχαχαχα. Απλά το 27% awake σε συνδιασμό με τις λίγες ώρες οθόνη(σε σχέση με άλλους χρήστες και οτι δεν κάνω πολύ χρήση) θεώρησα οτι απο κάπου χάνει... Μπορεί βέβαια και μόνο το mikey να κάνει όλη τη δουλειά...

Ο/H karlesg έγραψε:

@Graydath

Το πρόβλημα σου δεν είναι το nlpwakelock και rilj. Είναι φυσιολογικά και τα 2. Πέταξε για αρχή το mikey και μετά βλέπεις πως πάει.
      Οκ θα το δοκιμάσω και βλέπουμε, βέβαια έχω την αίσθηση οτι δεν ήταν τόσο υψηλά αυτα τα 2...

Όπως και να έχει ευχαριστώ για τις απαντήσεις, θα δω τις επόμενες 2-3 μέρες. Στην τελική δεν είναι τόσο σοβαρό μου βγάζει μιαμιση μέρα, ίσως εγω να υπερβάλω...
      Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB