Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 112.
-
τελικά υπάρχει έλεγχος δόνησης στην συσκευή η θα βαράει στο τέρμα πάλι?
-
χόρις μπαταρία εχω δοκιμάσει και δεν δούλεψε (αν και ήταν όλα στο Desktop) θα ξαναδοκιμασω στο root του C:/ Αυτο με το fastboot δεν το επιασα και πολυ...αφου η συσκευή δεν ανοίγει πως θα μπω σε fastboot...ειναι εντελώς νεκρή..... τι θα την συνδεσω στο PC ενω κραταω τα κουμπιά για fastboot? η θα την σινδεσω και μετα θα την βαλω σε fastboot? επίσεις παλιότερα δοκιμασα να του περασω μια ROM για Fake συσκευή αλα ουτε αυτη δουλεψε απλα αντι για 11sec κράτησε 30sec και ευγαλε το ιδιο σφάλμα...απλα μου…
-
Γιατί η αγγλική-κινεζική έχει μέσα προεγκατεστημένες άχρηστες εφαρμογές στα κινέζικα επίσης σε μερικές περιπτώσεις δεν έχει καν Google Play.... Η Ελληνική είναι μεταφρασμένη στα Ελληνικά και έχει CWM Recovery και είναι σε κάποιες περιπτώσεις πιο (γρήγορη και αποκρίσιμη) σε παρένθεση γτ έχω δει να γίνετε και το αντίθετο (αυτά παρατήρησα εγώ)
-
Προσπαθώ απεγνωσμένα να κάνω Unbrick το Hongmi αλά τίποτα είναι εντελώς νεκρό ούτε καν φορτίζει δεν ανάβει LED ούτε μπαίνει Recovery/Fastboot (και γενικά δεν ανάβει καν η οθόνη) Δοκίμασα αυτήν την διαδικασία που λέει στο ''miui.en'' πέρασα τα Driver όπως ακριβώς λέει αλά η ROM δεν περνάει βγάζει σφάλμα 'DRAM Failed 4032' Έλυσα και έδεσα ακόμα και την συσκευή για να επιβεβαιώσω ότι είναι αυθεντική και βρήκα κάτι περίεργο σαν να λυπεί ένα πινάκι δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και τι είναι έχω παρακάτω φω…
-
MIUI Stock Kernel Mi3
ΜήνυμαOk σε ευχαριστώ πολύ
-
MIUI Stock Kernel Mi3
ΜήνυμαΠέρασα τον Stuxnet Kernel στο Mi3 μου για να δω πως δουλεύει το double tap to wake αλά τρώει πολύ μπαταριά και θέλω να γυρίσω στον Stock Kernel που έχει η Ελληνική ROM πως μπορώ να τον περάσω? (που μπορώ να τον βρω δλδ)
-
TWRP με MIUI
ΜήνυμαΤο πέρασα αλά ανοίγει μετά το CWM...δηλαδή αφού κάνω reboot μέσο Recovery(CWM) ως δεύτερο Recovery μάλλον..
-
Μετά την διόρθωση των link είναι πάλι μεσώ miui.eu? και εξακολουθεί να λυπεί ο έλεγχος της δόνησης....? Έμενα παντός μου την σπάει όταν είναι μέσο miui.eu θεωρώ καλύτερη και ελαφρότερη την rom όταν προέρχεται από miui.en (αν κάνω λάθος διορθώστε με)
-
TWRP με MIUI
ΜήνυμαΕίχα CM12 με TWRP 2.8.7.0 και αποφάσισα να γυρίσω σε miui και όταν πήγα να φλασαρω την ROM έβγαζε σφάλμα όποτε έβαλα Fastboot ROM και μετά Update την v7 όποτε τώρα έχω MIUI με CWM πως θα περάσω TWRP με εφαρμογή ή μέσο Recovery?
-
TWRP με MIUI
ΜήνυμαΈχω την V7 5.9.17 στο Mi3 μου και θέλω να βάλω TWRP γίνεται?
-
βγηκε και 6.6.5 πολυ φορα εχουν παρει...που μπορουμε να δουμε τις διαφορες 6.6.4 - 6.6.5..?
-
CM TRANSFER APPLICATION
Μήνυμαπρωτα κανεις απεγγατασταση την εφαρμογη και μετα μπενεις στον σιγκεριμενο φακελο και κανεις διαγραφη το .apk αρχειο η διαδρομη φακελων φαινεται στο screenshot
-
τα λινκ εχουν καποιο προβλημα η μονο σε εμενα δεν δουλευουν..?
-
Δοκίμαζα για αρκετό καιρό τις Dev αλλά δεν μπορούσα κάθε εβδομάδα να αλλάζω ROM...Προτιμώ κάτι σταθερό και με ουσιαστικές αλλαγές όποτε κατέληξα να πάω σε Stable....άπλα όταν περνώ χαμπάρι ότι βγαίνει καινούρια ανυπομονώ αυτό είναι όλο