Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-78 από 78.
-
Παράθεση από fliasios: “ξέρει κανένας τελικά τι γίνεται με το android 7 για το redmi note 4 με mtk επεξεργαστή ? έχω πάρει το miui 9 εδω και δυο εβδομαδες αλλα απο android ειμαι ακομα στο 6... developer rom εχω την MIUI 9 Global 7.9.22 ” Σκεφτομουν να την περασω σημερα, ειδα το flash guide, και ειναι πολυ απλο, δεν θελει ουτε ροοτ ουτε τιποτα ετσι? Σβηνονται ολα απο μεσα, η ειναι σαν update?
-
Παράθεση από asx1980: “Εγω πάντως μια απορία την έχω για εμάς που έχουμε το redminote 4mtk nikel που δεν θα πάρουμε ποτέ την νουγκατ, δεν είναι και τόσο παλιά η συσκευή , την καλησπέρα μου σε όλη την ομάδα ” Ποτε δεν θα καταλαβω γιατι δεν θα την παρουμε, και γιατι αργουν τοσο πολυ με την ρομ σε αυτο το κινητο. Σιγουρα δεν φταινε τα χαρακτηριστικα του κινητου....δεν ξερω τι γινεται.
-
Τι γινεται με αυτο το Nikel , τι καταρες εχει φαει...
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από LocoDiceGR: “Παράθεση από pellastores: “Έχει κυκλοφορήσει και η 7.9.15 (MIUI9) για το nikel ” official stable? δεν νομιζω, και δεν βλεπω κατι στο λινκ που εβαλες. ” Μην μπερδεύεστε. Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, αυτή είναι η τωρινή κατάσταση για το nikel : Global ROMS 1) Stable V8.2.1.0.MBFMIDL (MIUI 8.2) Σήμερα βγήκε ως Nightly, δηλαδή Stable για test σε τυχαίους χρήστες η Stable V8.5.3.0.MBFMIED (MIUI 8.5). Μπορεί να αποτελέσει την επόμενη Global Stable…
-
''Οι ROM για τα RedMi Note 4 (Nikel) & RedMi PRO (Omega) συνεχίζουν να έχουν πρόβλημα με την Sim Card (Πρόβλημα της Xiaomi), και δεν έχουν βγει ακόμη.'' Αμαν ρε xiaomi you had one job....
-
Παράθεση από dfoust: “Που μπερδεύεσαι;; nikel έχεις δυστυχώς. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σε αυτες τις κωδικες ονομασιες μπερδευομαι, π.χ nikel. Ωραια εχω το nikel...οποτε περιμενω ακομα...εχουμε κατι νεοτερο? Γιατι δυστυχως ομως?
-
Εχω μπερδευτει με τοσα διαφορετικα μοντελα....πως ξερω ακριβως ποιο μοντελο εχω? Το κουτι γραφει MediaTek Helio X20.....δηλαδη εχω το redmi note 4 MTK ???