Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 44.

• RE:

tiger30 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “Έχεις δύο καρτούλες μέσα φορτωμένες ή μία? Μήπως δείχνει δυο ΙΜΕΙ όταν έχει δύο κάρτες μέσα?” Μία κάρτα έχω και εγώ και ή γυναίκα, σε εμένα εμφανίζει ένα ΙΜΕΙ σε εκείνη δύο.

• Αν το γκουγκλαρετε πάντως θα δείτε ότι και στο miui.com αναφέρεται το ίδιο προβλημα, σε κάποιους υπάρχουν χωριστά ΙΜΕΙ και άλλοι έχουν μόνο ένα και μιλάμε για το ίδιο μοντέλο κινητού και συγκεκριμένα το δικό μας.

• RE:

tiger30 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “Νομίζω σωστό είναι αυτό που σου βγάζει! Έχεις πρόβλημα να μην αναγνωρίζει τις κάρτες? Τι έκανα εγώ μόλις τώρα. Πήγα στο About του τηλεφώνου και χτύπησα 7-8 φορές το kernel. Μετά στο μενού που έβγαλε επέλεξα Software version και εκεί πάνω πάνω γράφει ΙΜΕΙ1 ΙΜΕΙ2 με το ίδιο νούμερο και από κάτω ΜΕΙD με άλλο νούμερο!!Αυτά! :)” Το παράξενο είναι ότι στης γυναίκας βγάζει δύο ΙΜΕΙ αλλά είναι παραγωγή απριλιου, μήπως άλλαξαν το module στην νεότερη παράγωγη? Το δικό μου είναι ιου…

• Έχω πρόβλημα με τα ΙΜΕΙ, συγκεκριμένα μου βγάζει και στα δύο ΙΜΕΙ το ίδιο νουμερο, πως γινεται αυτό το κουφό?

• RE:

tiger30 - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από shinig: “Παράθεση από tiger30: “Παιδια σε kenzo την εχει δοκιμασει κανεις? ” Δεν εχει βγει ακομα...εκτος αν σου απαντησει καποιος με Global” Από xiaomi.eu έχει βγει γιαυτό ρωταω, το βράδυ θα την κάνω εγκατάσταση να δω τι λέει.

• Παιδια σε kenzo την εχει δοκιμασει κανεις?

• Να δω το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι με πόσο θα κατεβαίνει, πάντως το μεσημέρι μου έβγαζε χρόνο αναμονής 8 ώρες! χαχα!

• Παιδιά μπορεί κάποιος να ποσταρει ένα εναλλακτικό link για την fast boot dev ROM γιατί δεν κατεβαίνει με τίποτα απτό site της miui?

• Παιδιά οι server τους είναι χάλια σχεδόν όλη μέρα, θα σας πρότεινα να την κάνετε βράδυ την δουλειά.

• Τον γυρίσεις τον χάρτη σε google mode? στην αριστερη πάνω γωνιά? Γύρνα τον και πατά στο εικονίδιο find device και θα σε βρει. Να έχεις επίσης ανοιχτά τα δεδομένα η το wifi συνδεδεμένο.

• RE:

tiger30 - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από AngelosN: “Καλησπερα, σημερα μου ηρθε η εγγριση για ξεκλειδωμα και προσπαθοντας να ξεκλειδωσω το redmi note 3 pro εχω το παρακατω προβλημα ενω το account ειναι ολοιδιο με αυτο της συσκευης.” Πήγαινε στο i.mi.com κάνε sign in με τον λογαριασμό που έχεις ανοίξει και δες αν έχει προστεθεί η συσκευή στον λογαριασμό σου (πρέπει να έχεις βάλει κάρτα sim) και αν δεν έχει προστεθεί την προσθέτεις μέσω του find device, θα σε εντοπίσει μέσω χάρτη, θα προστεθεί η συσκευή στον λογαριασμό και με…

• Εμένα πάντως ο δικός μου λογαριασμός ήταν ξεκλειδωτος χωρίς να στείλω sms και να κάνω οτιδήποτε, ενώ στης γυναίκας μου είχα στείλει αίτημα μέσω sms μου έστειλαν ότι ξεκλειδώσε και ακόμα μέχρι τώρα δεν λειτουργεί (και μετά από παράπονα στο σχετικό forum) Εν τέλει το ξεκλειδωσα με τον δικό μου γιατί με είχε πειράξει στα νεύρα όλη αυτή η ιστορία, είναι ψιλό random η κατάσταση.

• Τελικά κατάφερα και το ξεκλειδωσα με τον δικό μου λογαριασμό και όχι με της γυναικας.

• Παιδιά η δική μου οδύσσεια συνεχίζεται, δεν ξεκλειδωνειιιιιι...... έχω φτιάξει τα πάντα έτσι όπως πρέπει, cn dev rom 6.3.31 στο κινητο, έγκριση από xiaomi και μου βγάζει το ίδιο με εχθες.

• Σευχαριστω και σεμένα έτσι το αναφέρει άρα δεν έχω εκεί το πρόβλημα.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “Παράθεση από tiger30: “Το rn3pro το πήρα για την γυναίκα, εγώ έχω το rn2. ” συμπληρωσε και την δευτερη συσκευή στο προφιλ σου τοτε” Μέσω tapatalk που είμαι τώρα δεν νομίζω να γίνεται, θα το φτιάξω το βράδυ απτο pc. Έχει κάποιος την συσκευή να το δει για να μου πει?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από tiger30: “Redmi note 3 pro? εμένα δεν μου γράφει αυτό που λες, δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί είμαι δουλειά πάντως σίγουρα όχι αυτό. ” Όχι, δεν μιλάω για το Redmi Note 3... Εσύ έχεις άλλη συσκευή στο προφίλ σου... Το Redmi Note 2. Για το Note 2 μιλάω που είδα στο προφίλ σου! Αν δεν έχεις Note 2, τότε να το διορθώσεις το προφίλ σου, επειδή μπορεί κάποια στιγμή να πάρεις λάθος οδηγίες και να καταστρέψεις τη συσκευή σου! :roll:” Το rn3pro το πήρα για την γυναίκα, εγώ έ…

• Redmi note 3 pro? εμένα δεν μου γράφει αυτό που λες, δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί είμαι δουλειά πάντως σίγουρα όχι αυτό.

• Παιδιά όταν το κινητό μπαίνει σε fastboot και το συνδέεται με τον υπολογιστή στην διαχείριση συσκευών πως αναφέρεται ή συσκευή? Υποπτεύομαι ότι μάλλον δεν την βλέπει σωστα γιατί μου βγάζει κάτι άσχετο και όχι την ονομασία του κινητου.

• Έχω περάσει την dev 6.3.31 και με την stable δεν δοκιμασα καν.