Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 316.
-
Σε mi4c libra, περάστηκε χωρίς κανένα πρόβλημα. Ειδοποιήθηκα, με πήγε στον updater το κατέβασε σε 4-5 λεπτά (VDSL) το εγκατέστησε απροβλημάτιστα. Μετά την εγκατάσταση χωρίς να σβήσω το zip ο updater μου έδειξε ότι το σύστημα είναι ενημερωμένο. Έχω 160 χαρακτήρες, φωτογραφική μηχανή κανονικά, GPS γρήγορο, wifi σφαίρα. Η rom δείχνει γρήγορη. Συνεπώς ευτυχής μέχρι στιγμής.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Έχει βγεί Patch εδώ και καιρό.... ” Αγαπητέ μου @MIUI_ART και ....και λοιποί συμφορουμίτες το μήνυμά μου ήταν πριν την έκδοση του patch. Πάντως σ' ευχαριστώ πολύ
-
Παράθεση από lelepepe: “Στο mi4c η ανάποδη κάμερα είναι bug που εμφανίζεται όταν ενεργοποιηθεί το camera 2 API. Για να απενεργοποιηθεί βρίσκουμε στο build prop τη γραμμή 'persist.camera.HAL3.enabled=1' Και αντί για 1 βάζουμε 0 ” Επιβεβαιώνω για mi4c libra ότι διορθώθηκε με τον πιο πάνω τρόπο
-
Σε Libra ίδιο, ανάποδα
-
Antutu score από τα xiaomi
Nelias - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Χωρίς να το ξεκουράσω πήγα 66 000. Έπεσα και εγώ κάτω από 70 αλλά όχι τόσο ” Επιτέλους με τη νέα αρωματισμένη 7.9.14 στο Libra έπιασα χαλαρά 69600. Φαίνεται ότι κάποια θέματα διορθώνονται
-
Nelias - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από tsikos: “εγω ξαναπερασα τη ρομ και πηγε απο 40000 στις 140000 το mi5.... ” Φίλε μου καλέ δεν αφορά μόνον σ' αυτή την rom . Φαίνεται ότι ταιριάζει περισσότερο στα mi5. Πάντως θα προσπαθήσω να την ξαναπεράσω μήπως .......
-
Nelias - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαιδιά κάποιος με mi4c Libra με την τελευταία rom 7.9.7 ας δημοσιεύσει μια μέτρηση με antutu. Κάποτε ξεπερνούσα τις 70.000 και τώρα δεν φτάνω τις 50.000. Έτσι για την ιστορία. Ευχαριστώ
-
Στο mi4c libra εγκαταστάθηκε από την rom που πήρα με mail, καθώς δεν ήταν δυνατόν να εγκατασταθεί μέσω ota. Φαίνονται όλα καλά. Παρατήρησα ότι το MD5 που αναφέρεται στην ΑΡΟΜΑ δεν ταιριάζει με εκείνη που έλεγξα με σχετικό εργαλείο. Παρ΄όλα αυτά εγκαταστάθηκε κανονικά. Στο νήμα 7d194951b8a3c75c938c9f397783c750 στο checksum utility CDAD1DAF9E1F3A485413A6F6E0D52599 Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα
-
@MIUI_ART Μου ήρθε η ειδοποίηση πάτησα download ξεκίνησε και στο 11% σταμάτησε και μου έβγαλε Install το πάτησα και αφού κατά την εγκατάσταση μου έβγαλε κάτι κόκκινες σειρές τελείωσε και έκανα επανεκκίνηση του συστήματος. Μετά είδα ότι έχει την 7.8.31 ROM και σταμάτησε να έχω ειδοποιήσεις παρά το γεγονός ότι ο updater μου δείχνει ότι υπάρχει για κατέβασμα η 7.9.7 ....... Αυτά καμιά ιδέα ?
-
@drivth την αρωματισμένη 7.8.31 στο Libra mi 4c
-
Παράθεση από drivth: “Νομίζω ότι πρέπει να την κάνεις αυτή έχει περασμένα κάποια fixes για τον updater ” Στο Mail όμως μας γράφει ο @MIUI_ART να περιμένουμε την 7.9.7. Αυτά τα fixes με προβληματίζουν. Λογικά με το fix zip πρέπει να τα έχουμε περάσει από την Τετάρτη
-
Αφού την Τετάρτη πέρασα το ota fixed zip , σήμερα μου έρχεται συνεχώς η παρακάτω ειδοποίηση νέα version. Περιμένω ακόμα την 7.9.7 ? και το αγνοώ το μήνυμα ? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42705/
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν είχες λάβει το mail που μοιράσαμε εχθές με το zip για την ενεργοποίηση των δικών μας ΟΤΑ updates ? ” Δημήτρη θα έπρεπε να έχουμε πάρει οι VIP το zip με mail ? ...... Ούτε κι εγώ έχω πάρει κάτι
-
@echaosad απλώς σύρε οποιοδήποτε εικονίδιο προς τα δεξιά και θα δημιουργηθεί νέα καρτέλα οθόνης. Το ίδιο ισχύει με τα widgets
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παραθέτω εικόνα του GSam Battery Monitor για το battery draining της 7.8.17 σε libra : forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/41818/
-
Μετά από μιάμιση μέρα εγκατάστασης της ΑΡΩΜΑ 7.8.17 στο Libra διαπιστώνω ότι η κατανάλωση της μπαταρίας ανέβηκε πάρα πολύ. Επίσης, θα αναφερθώ στο Antutu, ενδεικτικά και μόνον, δεν είναι δυνατόν να έχεις σκορ 49.000 όταν λίγο παλιότερα ξεπερνούσα τις 70.000. Βελτιώθηκε η θερμοκρασία και το τηλέφωνο δείχνει να ανταποκρίνεται πιο γρήγορα (κίνηση σελίδων εικονιδίων) πλην όμως καθυστερεί λίγο περισσότερο το άνοιγμα των εφαρμογών. Αυτά μετ΄από 2-3 wipes και 2-3 επανεκκινήσεις. Πάντως γενικά η ομάδα έ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Εφόσον σε εσένα έχει πρόβλημα η ROM, μείνε τώρα με την προηγούμενη Version μέχρι να βγάλουμε άκρη τι πιθανώς συμβαίνει σε μερικές συσκευές. ” Για το κλείσιμο της υπόθεσης, όσον αφορά σε μένα, δοκίμασα και την ΑΡΩΜΑ με αρνητικά αποτελέσματα
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Έχουν αναφερθεί τα ίδια προβλήματα και στο xiaomi.eu και μάλλον είναι πρόβλημα με το Source της ROM. ” @MIUI_ART τελικά θα περιμένουμε κάτι άλλο εκτός από την recompiled 7.713 ? Να δοκιμάσω ή όχι με την ΑΡΩΜΑ ?