Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 177.
-
Αμυδρά θυμάμαι το Battlestar Galactica με τις μηχανές που πέταγαν ...
-
Παράθεση από Kostas_kanal: “Παράθεση από Lycaon: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Παράθεση από Lycaon: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Για πρώτη φορά στη ζωή μου Oreo (Mdroid) απλά δεν έχω λόγια...Δοκίμασα gcam 6.1 και εχει εξαφανιστεί ο θόρυβος που ειχε η 3.2.045.πραγματικά η rom τα σπάει...τωρα ειναι να βγει και 6.1 gcam με το απίστευτο night sight του pixel 3... ” Για δώσε το λινκ ... ” xe6Wa3Ai3Voca7The Open GApps Project εγω έβαλα τα nano gapps.κανονική εγκατάσταση με format data κλπ... Στάλθηκε α…
-
Παράθεση από Kostas_kanal: “Παράθεση από Lycaon: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Για πρώτη φορά στη ζωή μου Oreo (Mdroid) απλά δεν έχω λόγια...Δοκίμασα gcam 6.1 και εχει εξαφανιστεί ο θόρυβος που ειχε η 3.2.045.πραγματικά η rom τα σπάει...τωρα ειναι να βγει και 6.1 gcam με το απίστευτο night sight του pixel 3... ” Για δώσε το λινκ ... ” xe6Wa3Ai3Voca7The Open GApps Project εγω έβαλα τα nano gapps.κανονική εγκατάσταση με format data κλπ... Στάλθηκε από το Redmi 4 Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ”…
-
Παράθεση από Kostas.Tzav: “Παράθεση από Lycaon: “Εντυπώσεις από την miui 10 , μπαταρία τρομερή αυτονομία , το κινητό πάει σφαίρα , όλα δουλεύουν άψογα , ολα αυτα που έχουν αλλάξει στην εμφάνιση της miui σου δίνουν την εντύπωση οτι έχεις αλλάξει κινητό . ” Ποια Rom κατέβασες; Το σκέφτομαι και εγώ να αλλάξω από global stable σε κάτι που γίνεται πιο συχνά σε ενημερώσεις.. ” sourceforge.net/projects/xiaom…7.26_v10-6.0.zip/download
-
Παράθεση από makis1024: “Πολύ καλή δουλειά του @BanditGR για Xposed Οδηγός εγκατάστασης Xposed Framework σε System Mode στις Xiaomi συσκευές (Android 6.0) Και για magisk , εδώ θα βρείς το 16,7. [BETA][2018.7.19] Magisk v16.7 (1671) Καλή επιτυχία... Περνάς την ίδια ρομ που είσαι τώρα από πάνω χωρίς να επιλέξεις να εγκατασταθεί το Supersu με wipe cache και dalvik , ώστε να μην συμπεριληφθεί κατά την εγκατάσταση , φλασάρεις μετά το magisk από το twrp και προχωράς στον οδηγό του @BanditGR για Xposed…
-
Παράθεση από em56464: “@GeoXiaomiκαι εγώ είχα το ίδιο θέμα και πέρασα fastboot rom global 9.5.3.0 και έλυσα το πρόβλημα βέβαια ξεκλειδωτο και έτσι για το μικρόβιο twrp+supersu+απεγκατασταση τα ενεργόβορα google apps και όλα οκ εδώ και κάτι μήνες απλά σφαίρα χωρίς το παραμικρό!!!!!!! ” Για πες ποια ενεργοβόρα google apps έβγαλες χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα στην λειτουργία του κινητού ?