Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 177.

• Κυκλοφόρησε σταθερή 10 για το κινητό μας , η απορία μου είναι τι σημαίνει το MBECNFI που έχει στην περιγραφή της έκδοσης ?

• Αμυδρά θυμάμαι το Battlestar Galactica με τις μηχανές που πέταγαν ...

• Παράθεση από Kostas_kanal: “Παράθεση από Lycaon: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Παράθεση από Lycaon: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Για πρώτη φορά στη ζωή μου Oreo (Mdroid) απλά δεν έχω λόγια...Δοκίμασα gcam 6.1 και εχει εξαφανιστεί ο θόρυβος που ειχε η 3.2.045.πραγματικά η rom τα σπάει...τωρα ειναι να βγει και 6.1 gcam με το απίστευτο night sight του pixel 3... ” Για δώσε το λινκ ... ” xe6Wa3Ai3Voca7The Open GApps Project εγω έβαλα τα nano gapps.κανονική εγκατάσταση με format data κλπ... Στάλθηκε α…

• Παράθεση από Kostas_kanal: “Παράθεση από Lycaon: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Για πρώτη φορά στη ζωή μου Oreo (Mdroid) απλά δεν έχω λόγια...Δοκίμασα gcam 6.1 και εχει εξαφανιστεί ο θόρυβος που ειχε η 3.2.045.πραγματικά η rom τα σπάει...τωρα ειναι να βγει και 6.1 gcam με το απίστευτο night sight του pixel 3... ” Για δώσε το λινκ ... ” xe6Wa3Ai3Voca7The Open GApps Project εγω έβαλα τα nano gapps.κανονική εγκατάσταση με format data κλπ... Στάλθηκε από το Redmi 4 Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ”…

• Παράθεση από Kostas_kanal: “Για πρώτη φορά στη ζωή μου Oreo (Mdroid) απλά δεν έχω λόγια...Δοκίμασα gcam 6.1 και εχει εξαφανιστεί ο θόρυβος που ειχε η 3.2.045.πραγματικά η rom τα σπάει...τωρα ειναι να βγει και 6.1 gcam με το απίστευτο night sight του pixel 3... ” Για δώσε το λινκ ...

• @gkalen την xiaomi.eu_multi_HM4Pro_8.9.13_v10-6.0 φοραω , ελεγα να παω στην 8.9.6 αλλα τελικα θα μεινω εδω . Καλυτερη μπαταρια εχεις δει στην 9.6 ή 9.13 ? Τεσπα σε κουρασα και δεν το θελω , 8.9.13 και βλέπουμε

• @gkalen και εγω την 8,9,13 φοραω αλλά ελεγα να πάω σε αλλη διότι βλεπω οτι η μπαταρία αδειάζει πιο γρηγορα ....

• @gkalen Σε ευχαριστω . Στην 9,5,1 γίνεται ? Ψαχνω μια ρομ με πολύ καλή μπαταρία και να δουλεύουν ολα , εχεις να προτείνεις κάποια ?

• Στην xiaomi-miui-hellas-6.0_markw_XTRV_Stable_V9.5.3.0 απο που απενεργοποιείται η αποθήκη εφαρμογών ?

• Καλημέρα , επειδή δεν έχω χρόνο για πειραματισμούς με άλλο android (έτσι και αλλιώς πάντα δεν δουλεύει κάτι) έχω βάλει την miui 10 που δουλεύουν όλα και είμαι κομπλέ .Ας είναι καλά τα παιδιά εδώ και στο αγγλικό που μας προσέχουν ...

• Καλή επιτυχία σε όλους !

• Παράθεση από Kostas.Tzav: “Παράθεση από Lycaon: “Εντυπώσεις από την miui 10 , μπαταρία τρομερή αυτονομία , το κινητό πάει σφαίρα , όλα δουλεύουν άψογα , ολα αυτα που έχουν αλλάξει στην εμφάνιση της miui σου δίνουν την εντύπωση οτι έχεις αλλάξει κινητό . ” Ποια Rom κατέβασες; Το σκέφτομαι και εγώ να αλλάξω από global stable σε κάτι που γίνεται πιο συχνά σε ενημερώσεις.. ” sourceforge.net/projects/xiaom…7.26_v10-6.0.zip/download

• Εντυπώσεις από την miui 10 , μπαταρία τρομερή αυτονομία , το κινητό πάει σφαίρα , όλα δουλεύουν άψογα , ολα αυτα που έχουν αλλάξει στην εμφάνιση της miui σου δίνουν την εντύπωση οτι έχεις αλλάξει κινητό .

• Miui 10 για το κινητό μας ..... androidfilehost.com/?fid=5862345805528059746

• Παράθεση από em56464: “Παράθεση από Lycaon: “έχουν δοκιμαστεί εκδόσεις απο 15 ως 16.7 , το ίδιο αποτέλεσμα. ” μηπως κάτι να παίζει με twrp? έχεις το τελευταίο; ” Ηλία ακόμα και με το 3.2.2.0

• έχουν δοκιμαστεί εκδόσεις απο 15 ως 16.7 , το ίδιο αποτέλεσμα.

• Δεν μπορώ να περάσω με τίποτα το magisk , συνέχεια μου βγάζει αυτο το μήνυμα , όποια έκδοση twrp και αν δοκίμασα .Φοράω την 8.4.26 eu forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/55908/

• Παράθεση από makis1024: “Πολύ καλή δουλειά του @BanditGR για Xposed Οδηγός εγκατάστασης Xposed Framework σε System Mode στις Xiaomi συσκευές (Android 6.0) Και για magisk , εδώ θα βρείς το 16,7. [BETA][2018.7.19] Magisk v16.7 (1671) Καλή επιτυχία... Περνάς την ίδια ρομ που είσαι τώρα από πάνω χωρίς να επιλέξεις να εγκατασταθεί το Supersu με wipe cache και dalvik , ώστε να μην συμπεριληφθεί κατά την εγκατάσταση , φλασάρεις μετά το magisk από το twrp και προχωράς στον οδηγό του @BanditGR για Xposed…

• Παράθεση από em56464: “@GeoXiaomiκαι εγώ είχα το ίδιο θέμα και πέρασα fastboot rom global 9.5.3.0 και έλυσα το πρόβλημα βέβαια ξεκλειδωτο και έτσι για το μικρόβιο twrp+supersu+απεγκατασταση τα ενεργόβορα google apps και όλα οκ εδώ και κάτι μήνες απλά σφαίρα χωρίς το παραμικρό!!!!!!! ” Για πες ποια ενεργοβόρα google apps έβγαλες χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα στην λειτουργία του κινητού ?

• 8.4.26 δεν παίζει με τπτ η κάμερα αλλά ούτε το nexus 6P , κρίμα , έχω split screen.