Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 152.
-
Mi Remote στο Mi Note...
mol - - Mi Note (Virgo)
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Για όσους έχουν πρόβλημα με το Mi-Remote, μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ ... ” δε λειτουργει το λινκ παραπανω
-
μια ψηφος και απο εμενα!!!!
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
mol - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΣίγουρα θα είναι upgrade, αλλα μπορείς να δεις και το note 2(δε ξέρω αν αξίζει η αλλαγή όμως) Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Kostas Giannakopoulos: “Μόλις το πήρα από vickmall μαζί με τα piston στα 8 ευρώ και τη mofi θήκη. Τους έγραψα το ποιηματάκι το γνωστό αλλά με το που έρθει ακολουθώ τον εξαιρετικό οδηγό του caeser και έχω ήσυχο το κεφάλι μου για την κοπέλα μου έτσι;” Ακριβώς αυτό θα κάνεις Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
τηλεκοντρόλ στο xiaomi
ΜήνυμαToyotomi κλιματιστικό δεν υποστηρίζει? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kosmasdel: “Παράθεση από mol: “τωρα που απλα περασα την ελληνικη ντεβ, εχω καστομ ρικοβερι? Sent from my V967S using Tapatalk ” Με ποιο τρόπο την πέρασες;” μετονομασια σε update.zip, boot στο mi(?) recovery, wipe, install Sent from my V967S using Tapatalk
-
περασα την τελευταια ελληνικη dev. κανει boot, στο σημειο για mi λογαριασμο κανω skip, βγαζει σφαλμα. αναγκαστικα επρεπε να κανω. εκανα. σε επομενο βημα που ειναι για back up εικονων στο cloud και ευρεση συσκευης, κανω σκιπ. μια απ τα ιδια. force close. επειτα κολλησε εκει η συσκευη. αναγκαστικα εβγαλα μπαταρια. στο boot φανηκε να κανει παλι εγκατασταση (γεμιζε η λευκη μπαρα κατω απ το λογοτυπο mi). ανοιξε. παλι τα ιδια. "η εφαρμογη mi cloud εχει σταματησει" τι κανω απο δω και περα? Sent from my…
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
mol - - Ο καφενές μας
Μήνυμαενδιαφερων μαγαζακι! θα το εχω στα υποψιν Sent from my V967S using Tapatalk