Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 133.
-
Pay pal
psilos - - Ο καφενές μας
Μήνυμακαλησπερα! επειδη θελω να κανω αγορες απο ebay μηπως ξερετε αν μπορω οπως παλια η αν ισχυει ακομα αυτο με το δευτερο λογαριασμο?
-
καλησπερα!!! Κάτι σχετικά άσχετο... Το usb του φορτιστη μας άφησε χρόνους τώρα χρησιμοποιώ από ένα alcatel και την κάνει τη δουλειά του... Θέλω να πάρω ένα usb, πρέπει να κοιτάξω κάτι ή είναι όλα τα ίδια.. παρατήρησα ότι υπάρχουν 5 μεταλικά "δοντακια" στην άκρη λογικά θα πρέπει να πάρω κάτι παρόμοιο... Με Usb type-c θα έχω πρόβλημα?
-
@gkalen διάβασα για καλύτερη διαχείριση μπαταρίας και γι'αυτο έβαλα παλιότερη για να μη χρειαστεί να κάνω downgrade... Αν ή 6.8.18 είναι το ίδιο ή καλύτερη εννοείται πως θα τη δοκιμασω...
-
ερωτηση: πέρασα gkalen 6.8.4 υπάρχει στη Rom root explorer ΚΑΙ supersu? Ή πέρασε το supersu λόγο επαναφοράς...
-
καλησπερα! Έχω g.t.v 6.8.4 και σκέφτομαι να περάσω @gkalen έκανα τοπικό αντίγραφο για να κάνω επαναφορά μετά... Αν κάνω clean install θα χαθεί το αντίγραφο? Πρέπει να το αποθηκευσω στο pc και να το περάσω μετά ή να το περάσω στην sd? Edit: Είδα ότι το αρχείο τελικά είναι αποθηκευμένο στην sd δε νομιζω να υπάρξει πρόβλημα... Μου προτεινετε 6.8.4 6.8.11 ή 6.8.18?
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από psilos: “ταν παταω σε μία υπενθύμιση μου βγάζει κάτι κινέζικα. ” Κάνε πρώτα μια διαγραφή δεδομένων του ημερολογίου μέσα από ρυθμίσεις-εφαρμογές. Αν συνεχίσει κάνε ένα wipe dalvik cache και cache και εάν συνεχίζει δήλωσε το στο φόρουμ στην ενότητα Bugtracker - Μετάφραση. ” Παρατήρησα ότι αυτά τα κινέζικα μου τα βγάζει όταν χρησιμοποιώ τα δεδομένα... με wifi όλα είναι ok [/quote]
-
- το άλμπουμ είναι στα αγγλικά (νομίζω κάπου έχει αναφερθεί πάλι) και στην κουρτίνα που κατεβάζουμε λείπει κάτι ή κάνω λάθος? Μπράβο για την καλή δουλειά!!!
-
XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλή επιτυχία σε ολους!!!
-
παιδες... Κάπου πατησα 3-4 σελίδες πριν καταλαθως πάνω σε κατι μαλλον διαφήμιση εδώ στο forum και μου άνοιξε καρτέλα για ιό και μετρούσε αντίστροφα από 2λεπτα... Μπορεί να έτυχε και να είναι κάτι άλλο απλά το αναφερω αν τυχει σε κάποιον άλλο ή αν μπορεί κάποιος να το κοιτάξει... Έκανα scan με το antivirus του κινητού και δε βρήκε τίποτα....