Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 338.
-
...λοιπόν είναι η πρώτη επαφή με την 5,1 και έχω κάποιες παρατηρήσεις, ο πλοηγός μπορεί εκεί που πας να ψάξεις κάτι στο ίντερνετ μπορεί να σου κλείσει, είχα ένα θέμα όταν άνοιξα τα data δεν υπήρχε η ενεργοποίηση του internet κάπως το ξεμπλόκαρα και μπήκα δεν ξερω έαν το ξανακάνει ή ηταν τυχαιο, και ενώ το stikaki το διαβάζει και γίνετε αντιγραφή από το stick, από την συσκευή προς το stikaki δεν περνάει η αντιγραφή δεν ξέρω μήπως υπάρχει κάποια ασφάλεια στην συσκευή.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nnbignick: “@nnbignick Για κούπα βεβαίως βεβαίως Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Δηλώσεις συμμετοχής με μήνυμα σας εδώ. Όσοι από τους συμμετέχοντες επιθυμούν να αγοράσουν την παρακάτω κούπα με το nickname τους να δηλώσουν εδώ με τη λέξη "ΘΕΛΩ ΚΟΥΠΑ ΤΩΡΑ!!!" Το κόστος της είναι 6,5€ από εφόσον συμπληρώσουμε 10 κομμάτια. Αν δεν γίνει αυτό θα πρέπει να επαναδιαπραγματευτώ την τιμή και ελπίζω ότι θα τα καταφέρω να την κρατήσω ίδια. ΔΗΛΩΣΑΝ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ @GR_Macedon @ktsak @alnikou @themakos66 @chrisfkr @georgeth50 @bzanios (Βασίλης) @alnikou (Νανά) @nnbigni…
-
Antutu score από τα xiaomi
Μήνυμα0b3d089de6c1ac011aadf00e384796c5.jpg Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
icon_e_biggrin.gif icon_e_biggrin.gif εντάξει τελικά με την σημαντική καθοδήγηση του @MIUI_ART τα κατάφερα μέσω του miflash το πήγα στην αγγλοκινέζικη rom και απο εκεί μέσω αναβάθμισης και στην συνέχεια μεσο του twrp πέρασα την GTV_6.4.14 full.
-
@gkalen την νεα ρομ τελικά την εγκατέστησες στην συσκευή σου redmi 2 _TD? και αν ναι κάνε μία περιγραφή των κινήσεων μήπως κάτι μου διαφεύγει
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από nnbignick: “οποιο και να κατεβασω το ίδιο είναι? Δεν πάει βάση συσκευής ” Εσύ θα βρεις αυτό που αναφέρεται στην συσκευή σου => wt86047 (Developer ROM) ” τελικά ούτε με τη ευρωπαϊκή κάναμε τίποτα.....Ακόμα ψάχνομε κάτι άλλο
-
Παράθεση από john68: “Παράθεση από nnbignick: “Παράθεση από nnbignick: “Παράθεση από MIUI_ART: “ ” ” ” Τα ιδια κανει και σε μενα ...περιμενα πολλες ωρες μπας και ξεκινηση αλλα τιποτα ... john68 τι έγινε δοκίμασες την ευρωπαϊκή rom? ”
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από nnbignick: “Κάποιο Λινκ υπάρχει? ” => downloads for -Android- Generic Device by Xiaomi.eu | AndroidFileHost.com | Download GApps, PA GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware and more. Free file hosting for all Android developers ” οποιο και να κατεβασω το ίδιο είναι? Δεν πάει βάση συσκευής
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Όντως αυτά είναι πολύ περίεργα με τις συσκευές σας. Δοκιμάστε να κάνετε Flash την Ευρωπαϊκή από το Xiaomi.eu, για να δούμε αν θα καταλήξετε στο ίδιο πρόβλημα. Να δούμε μήπως ευθύνεται κάτι που έχει σχέση με την ενσωμάτωση του Dolby Atmos και κολλάει στο Boot. ” Κάποιο Λινκ υπάρχει?
-
Παράθεση από nnbignick: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από nnbignick: “το πρόβλημα σε μένα είναι ότι ολοκληρώνετε η διαδικασία στο recovery όταν ξεκινάει η συσκευή για να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να ανοίξει η συσκευή δεν το κάνει και μένει κολλημένη. ” Δοκίμασες να κάνεις πρώτα flash αυτήν την ROM => HM2014813.zipκαι μετά την τελευταία ? ” Δύστυχος μια από τα ίδια ” Ναι πέρασα την rom που μου έστειλες, πέρασε μία χαρά αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα με την τελευταία rom δεν πέρασε
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από nnbignick: “το πρόβλημα σε μένα είναι ότι ολοκληρώνετε η διαδικασία στο recovery όταν ξεκινάει η συσκευή για να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να ανοίξει η συσκευή δεν το κάνει και μένει κολλημένη. ” Δοκίμασες να κάνεις πρώτα flash αυτήν την ROM => HM2014813.zipκαι μετά την τελευταία ? ” Δύστυχος μια από τα ίδια
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από nnbignick: “Δεν ξέρω τι δεν πάει καλά δεν περνάει με τίποτα πάω για πίσω αποτυχία και στη δεύτερη απόπειρα ” Αύριο θα σου φτιάξω μία ROM με κάποια MOD στα Build.prop για να δοκιμάσεις, και να ξεπεράσεις τον σκόπελο του προβλήματος εγκατάστασης. ” με την νεά rom κάτι νεώτερο ??
-
Παράθεση από dragonball: “@nnbignick Καλημέρα Δεν γνωρίζω να σου πώ. Πάντως δεν μου έβγαλε το error 7 και προχωρησε κανονικά. Έμεινε λίγο παραπάνω στο Skipping MD5 check. Πάντως απο χθές που πήγα καπάκι μετά στην 6,3,31 η μπαταρία κατέβηκε σε λογικά επίπεδα, δεδομένου με του ελεχους και δοκιμές που έκανα σε προγράμματα τις δουλειάς κλπ. τώρα κατεβάζω την τελευταία. ” το πρόβλημα σε μένα είναι ότι ολοκληρώνετε η διαδικασία στο recovery όταν ξεκινάει η συσκευή για να ολοκληρωθεί η διαδικασία και ν…
-
Παράθεση από dragonball: “I'll be damned...... IT WORKED!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ευχαρίστω πάρα πολύ για το σωστό αρχείο freekafe Και βέβαια και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους moderators για την δουλεία τους. ”
-
Δεν ξέρω τι δεν πάει καλά δεν περνάει με τίποτα πάω για πίσω αποτυχία και στη δεύτερη απόπειρα
-
Παράθεση από freekafe: “Μετά από μια ημέρα με την lollipop στο Redmi 2 2g έχω να δηλώσω ότι σχετικά είναι οκ. Μπαταρία μου φαίνεται στα ίδια επίπεδα η εφαρμογή του άλμπουμ απαράδεκτη όπως και πριν επίσης παρατήρησα μια μικρή αύξηση της θερμοκρασίας. Κατά τα άλλα μερικά ασημαντα θεματακια ελπίζουμε να διορθωθούν με τις επόμενες rom. Επίσης υπάρχει μεγάλη αύξηση στο σκορ του antutu 3000 πόντων. Όποιος θέλει να την περάσει πιστεύω ότι αξίζει. ” κατευθείαν πήγες στην 6.3.31 ή πέρασες πρώτα την 6.3.2…
-
Παράθεση από softwareas: “Παράθεση από nnbignick: “Παράθεση από aggelosk23: “πέρασα την τελευταία ρομ στο Redmi 2 2gb άργησε λίγο στις τελιτσες αλλά έγινε η εγκατάσταση. Το τηλέφωνο φαίνεται να πηγαινει πιο αργά και όχι τόσο smooth και επίσης ανεβάζει τρελή ζέστη. Μάλλον θα γυρίσω στο kit kat προς το παρόν ” ποση ώρα σου πήρε να ανοίξη η συσκευη με την 5.1?γιατι εμένα δεν μου έκατσε και γύρισα στην παλιά ” Την έβαλα και εγώ. Πριν ήμουν σε 6.3.17, οπότε αναγκάστηκα να την περάσω με TWRP 2.8 με fa…
-
Παράθεση από aggelosk23: “πέρασα την τελευταία ρομ στο Redmi 2 2gb άργησε λίγο στις τελιτσες αλλά έγινε η εγκατάσταση. Το τηλέφωνο φαίνεται να πηγαινει πιο αργά και όχι τόσο smooth και επίσης ανεβάζει τρελή ζέστη. Μάλλον θα γυρίσω στο kit kat προς το παρόν ” ποση ώρα σου πήρε να ανοίξη η συσκευη με την 5.1? γιατι εμένα δεν μου έκατσε και γύρισα στην παλιά