Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 281-298 από 298.

• 753! nifitsa_kakia! Τους έχουμε τους πουθενάδες

• Αν δεν διορθωθεί θα γυρίσω σε 5.10.22. Ήταν ότι καλύτερο σε ΟΛΑ για μένα. Απλά εγώ απο περιέργεια είπα να προχωρήσω σε update και η περιέργεια σκότωσε τη γάτα

• Με την τελευταία ελληνική η μπαταρία πέφτει γρήγορα. Μπαίνω να δω τι την τρώει και μου βγάζει "Σύστημα android", " Λειτουργικό android" να έχουν μεγάλο ποσοστό ενώ με την 5.10.22 που είχα πριν,ήταν πολύ μικρότερο. Επίσης μου έβγαλε και ένα "wakelock" το οποίο δεν έχω ξαναδεί στο κινητό. Μπορώ να κάνω κάτι? Να προσθέσω ότι φόρτισα το κινητό για 5 ώρες και μέσα σε μισή ώρα έφτασε στο 95% με απλό σερφάρισμα. Πριν κρατιόταν στο 100% για μια ώρα τουλάχιστον.

• Με τόση βοήθεια που μου έχεις προσφέρει θα σου δώσω τα μισά! Όλοι "άπλες" εδώ...!

• Με ένα ντάρικο του το κάνω εγώ πάντως

• Με φώναξε κανείς? Μη τσακώνεστε καλέ! Όλες τη θέλουμε τη σφαλιαρίτσα μας που και που! Και οι άντρες το σούτι τους. Αχαχαχαχαχα! Αγάπη ολούθε και MIUI

• Mε cosmote στα Γιάννενα μια χαρά το 4G

• Παράθεση από bilis1234: “Καθόλου απλά νόμιζα πως θα είχε πιο πολύ διάρκεια η μπαταρία, από το 100%και μέσα σχεδόν σε 5 ώρες συνέχεια ανοιχτό WiFi οθόνη και συγχρονισμό εφτασε στο 10%δηλαδη ειμαστε μια χαρά??? Ά Ααααααα εντάξει......χαλια..” Θέλεις να μας πείς την εμπειρία σου από κάποιο κινητό με ανάλογη οθόνη που κρατούσε πάνω απο 5 ώρες με wifi,σερφάρισμα κτλ???

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από nifitsa_kakia: “Δεν αναφέρθηκα στις φοτο του johnyman.Αυτές μια χαρά είναι!Λέω οτι όταν περνάω στο pc τις φοτο που έχω τραβήξει,αν κάνω ζουμ φαίνονται χάλια! Όταν τις περνάω στο pc δεν είναι στο κανονικό τους μέγεθος? ” ΟΥΠΣ !!!! Sorry !!! Λάθος κατάλαβα.... Κανονικές πρέπει να φαίνονται.... Τις παίρνεις από τον φάκελο DCIM/Camera. ” αχαχαχαχαχαα! Δεν υπάρχει πρόβλημα! Πώς μπορώ όμως να σας δείξω μια φοτο εδώ για να καταλάβετε??

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από nifitsa_kakia: “Εγώ δεν έχω καταλάβει αν υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν έχω κάνει σωστά.Στις φωτογραφιες όταν τις περνάω στο pc και κάνω ζουμ,φαίνονται τα κλασικά ενοχλητικά τετραγωνάκια σαν να είναι η ανάλυση χάλια. ” Aυτές που έβαλα εγώ παραπάνω είναι δείγματα στα 800px και όχι στο κανονικό τους μέγεθος.Αν τις βάλεις στο PC θα είναι χάλια αν τις κάνεις strech... Θα πρέπει να πάρεις τις αυθεντικές που είναι στο Link που έδωσε ο johnyman παραπάνω... => flickr…

• Παράθεση από johnnyman: “Παράθεση από nifitsa_kakia: “Κάνε ζουμ στο γατόνι και θα καταλάβεις! Μπορεί να παίζει ρόλο το HDR που δεν θυμάμαι αν το είχα ενεργοποιημένο! ” Εδω κ λιγο ζουμ να κανω δεν γινεται δουλεια γιατι ειναι πολυ κατεβασμενη η ποιοτητα της φωτογραφιας(μολις 39kb)ανεβασε καποια στο flickr.εκει θα φανει.. ” Το ζουμ στο flickr δεν αρκεί για να δεις αυτό που θέλω με τα τετραγωνάκια!αν υπάρχει άλλος τρόπος στείλε πμ

• Κάνε ζουμ στο γατόνι και θα καταλάβεις! Μπορεί να παίζει ρόλο το HDR που δεν θυμάμαι αν το είχα ενεργοποιημένο!

• Παράθεση από johnnyman: “Ευχαριστω πολυ παιδια!!!! Να στε καλα!!!Οσο για τον φιλο που λεει οτι ειναι χαλία τι μπορεις να ανεβασεις ενα screenshot απο τις ρυθμισεις της καμερας σου?? ”

• Παράθεση από johnnyman: “οποιος ενδιαφερεται να δει τι ψαρια πιανει η καμερα της κινηταρας μας εδω ειναι ενα αλμπουμ που εχω κανει απο φωτος που τραβηξα!!! flickr.com/gp/130960304@N05/T779A3 ” Εγώ δεν έχω καταλάβει αν υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν έχω κάνει σωστά.Στις φωτογραφιες όταν τις περνάω στο pc και κάνω ζουμ,φαίνονται τα κλασικά ενοχλητικά τετραγωνάκια σαν να είναι η ανάλυση χάλια.

• Όταν λέμε να μη το παρακάνω εννοούμε να μη παίζω πάνω από μισή ώρα;;; Θα μπίξω τα κλάμματα αν πεις "ναι" :p

• Ένα περίεργο πράγμα...Όταν παίζω για ώρα κάποια παιχνίδια το κινητό ζεσταίνεται,αλλά το περίεργο είναι οτι ζεσταίνεται μπροστά και πάνω πάνω η οθόνη και όχι πίσω στη μπαταρία όπως γίνεται συνήθως.Είναι λογικό αυτό?

• Πας στις επαφές και πατάς παρατεταμένα το κάτω αριστερό πλήκτρο με τις 3 γραμμές

• Γεια!Χθες παρέλαβα το κινητό και θέλω να μάθω αν υπάρχει κάποια συμβουλή για τις πρώτες φορτίσεις της μπαταρίας. Χθες το φόρτισα καμιά ώρα και από 25% πήγε στο 100% οπότε και το έβγαλα. Διάβασα όλες τις σελίδες και δεν βρήκα κάτι σχετικό.Ευχαριστώ! Υ.Γ.1 : Μπράβο σε όλους για τη δουλειά που κάνετε! Υ.Γ.2 : Έρωτας η κινητάρα μας!