αχαχαχχαχαχαχα @pechr αγαπημένε μου δάσκαλεεεε μη φωνάζειιιις. Ένα χρόνο φλάσαρα ρομ αλλά ποτέ μου δε βρήκα μπροστά μου κινέζικα!! Σοκαρίστηκαα! άμα είναι να το περάσω και μετά απο επανεκκίνηση να μου βγάλει πάλι το κινέζικο τι να το κάνω??
Παράθεση από derveni: “Παράθεση από nifitsa_kakia: “ ” ” Παράθεση από pechr: “Δε χρειάζεται να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις..Ακολούθησε τις εικόνες όπως ειναι στο twrp που θα εβλεπες σε φωτογραφίες και αλλαξε την γλώσσα. πηγαινε τυφλοσουρτη.. απο τις εικόνες εδώ TWRP recovery 3.0.0 by mic (hermes) ” Καλημέρα παιδιά. Αυτό που μου βγάζει δεν έχει να κάνει με το ελληνικό twrp. Κοιτάξτε τις φωτογραφίες. Δεν εχει κάπου να αλλάξω γλώσσα και αν κάνω reboot recovery με βγάζει στο ίδιο. forums.xiaomi-miui.…
Παράθεση από pechr: “@MIUI_ART έχει οδηγό για το omega που ονομάζεται Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά. και ο οδηγός αυτός αναφέρεται στη διαδικασία china rom για το ξεκλείδωμα.. Ίσως θα ήταν καλύτερο να ονομαστεί: Οδηγός για το Flash της China ROM στο redmi PRO (Omega) διότι δεν πειρέχει τα βήματα για την εγκατάσταση ελληνικής ROM, σταματάει εκεί. ” Αυτός ο οδηγός που έβαλες είναι όντως για το πέρασμα ελληνικής. Για το πέρασμα της china είναι αυτός: https://xiaomi-miu…
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από nifitsa_kakia: “όποτε μπορεί, ας μου στείλει να το προσπαθήσουμε μαζί ” Παρελαβες; ” Το πρωί θα παραλάβω και όταν βρω χρόνο θα το κάνω. Αρκεί να έχω και κάποιον να βοηθάει
Παράθεση από demakhs: “Γραμμένο μ έχεις, κατάλαβα..... ” Χαχααχαχα! Αν έχεις χρόνο εγώ είμαι μέσα. Και όταν τα κάνω θα τα πω εγώ στον επόμενο που θα ρωτήσει γιατί μαθαίνω εύκολα
@Thracia καλή η έκθεση και σ'ευχαριστώ αλλά εγω το μόνο που έχω κάνει ως τώρα είναι καθαρή εγκατάσταση fastboot σε redmi note2 και τις απλές αναβαθμίσεις μέσω twrp. Οοολα τα άλλα που χρειάζονται για το redmi pro θα ήθελα να τα κάνω βήμα βήμα ή με κάποιον οδηγό ή με τη βοήθεια εκείνη τη στιγμή από κάποιον που ξέρει. Λοιπόν για να μη γεμίζω το τόπικ(αν και σίγουρα κάποιος στο μέλλον θα έχει τις δικές μου απορίες γιατί το κινητό είναι καινούριο) αν κάποιος έχει ελεύθερο χρόνο και όποτε μπορεί, ας μ…
Θέλω να είμαι ενημερωμένη με την τελευταία και να πηγαίνω με το ρεύμα της εποχής :p Ας φτάσω σε αυτό το σημείο που θα έχω twrp και μετά τα ξέρω απο το note2!
@NasDriver Μέχρι να φτάσω σ'αυτόν τον οδηγό θα έχω περασει από άλλους 3, κλειδώματα, ξεκλειδώματα, adb που δεν έχω επιχειρήσει ποτέ κτλ :p @demakhs Τώρα μιλάς σωστά. Για πόσο θα με αντέξεις δεν ξέρω.