Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 159.

• αν την περασω απο πανω ξανα χωρις factory και στα wipe επιλεξω και το system θα εχω προβλημα;

• απο 6.6.30 περασα αυτη χωρις factory reset και βλεπω και εγω μια μικρη μειωση στην αυτονομια οχι τρελη διαφορα.... τα led λειτουργούν η εγω εχω το πρόβλημα; μόνο για την φόρτιση αποφόρτιση δουλευει

• @PeLiGaNg και @DaRk_dOg έχετε μαλλον ενεργοποιήσει την αποφυγή ατυχων κλήσεων. Μεσα στις ρυθμίσεις / κλειδωμα οθονβς & κωδικός πρόσβασης τερμα κατω... Επισης στο σχετικα με το τηλ συνεχόμενα κλικ πανω στο εκδοση κερνελ θα σε βαλει στο μενου για να τεστάρετε αν δουλεύει ο proximity sensor(13) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τωρα προσεξα οτι δεν λειτουργεί το led μονο οταν φορτίζει η πεσει κατω απο το 15%... gtv 6.8.18 η ρομ μου.... να υποθέσω ειναι τβς ρομ; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

astrah - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από Agapios Chrysostomidis: “το ξαναρωτησα και με εστειλαν εδω αλλα δεν το βρισκω καπου. τι θα κερδισω απο το να περασω την ελληνικη ρομ και ποια ειναι τα συν και ποια τα πλυν απο αυτο ;; σορρυ για την επαναληψη αλλα δεν βρηκα απαντηση στην 1η μου ερωτηση” Το βασικό; το twrp recovery! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

astrah - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από soulg: “Παράθεση από venioni: “παιδια μήπως ξέρει κανείς εάν ή xiaomi βάλει τα ελληνικά για το redmi note 3 pro στην global stable rom ; ” η global stable rom Redmi Note 3 Qualcomm Global Stable ROM Version: V8.0.1.0.LHOMIDG (MIUI8) έχει ελληνικά” Την έχεις περάσει και έχει ελληνικά; νομίζω κάνεις λάθος. Θα μπει μόλις ολοκληρωθεί η μετάφραση νομιζω. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ενα τελευταίο απο μενα για να το κλείσουμε... #### Free demakhs #### Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μπορείς Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 16 λεπτα και δεν εχει σχολιαστεί το " σ αγαπω" απο demakhs.... παει χαλασε... ☺☺ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτο που αποσυρθηκε για μενα ηταν και το καλυτερο !!!

• Έβαλα και εγώ το Radon kernel και δεν έμπαινε καθόλου σε Depp sleep έκανα ξανά τα wipes αλλά τίποτα. Μόλις φλασαρα την τελευταία ελληνική ξανά από πάνω όλα καλά... Άρα ίσως φταίει κάτι στις τελευταίες έκδοσεις του κερνελ. Βλέπω μόλις το έγραψε και κάποιος άλλος στο xda Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• δηλ απο εδω MIUI ROM for Redmi 3S/Prime/3X - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum ετσι @'NasDriver; Εναι στον δρομο το κινητο μολις ερθει και δω τι θα φοραει και αν ειναι κλειδωμενο θα ξανα ποσταρω.

• Μια επιβεβαίωση παιδιά ειδα οτι εβγαλε και global dev ή κανω λαθος; : Xiaomi MIUI Official Forum Redmi 3S/Prime/3X Latest China Developer Version Fastboot File Download Redmi 3S/Prime/3X Latest China Stable Version Fastboot File Download Redmi 3S/Prime Latest Global Developer Version Fastboot File Download Redmi 3S/Prime Latest Global Stable Version Fastboot File Download αυτη περναει μεσα απο τον updater του τηλ (με global stable)

• Παράθεση από pavlidisc: “Ξεκινάει σήμερα λέει, beta για RN3 pro Qualcomm βασισμένο σε Android 6.0!!!!! ΕΔΩ ” Άρα θα βγει εβδομαδιαίο udate για την ελληνική για το κινητό μας; Περίμενα να έρθει παρασκευή να περάσω μια ποιο νέα γιατί έχω μείνει με 6.6.30 ελληνική!

• Παράθεση από ktax: “Roll out... Με το καλό MIUI 8 Global Stable ROM Rolling Out: Full Changelog and Download Links - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” τελικα ελληνικα;

• @NikoSoti το πηρες με global stable και του εριξες μεσα αυτην εδω την dev MIUI ROM for Redmi 3S/Prime/3X - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum και εγινε dev κανονικα;

• Παιδια βγηκε η global dev fastboot rom σωστα;για β για την stable miui 8 ξερουμε τιποτα;

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από astrah: “Παιδια μπορει καποιος να δωσει τα λινκ για google camera ; ” Μεταφέρθηκε το ποστ σου απευθείας στον οδηγό εγκατάστασης της κάμερας ” κατεβηκαν και οι 2 εφαρμογες (snapdragon και google camera) και μπηκαν... απο το σαββατο που ξεκιναν οι διακοπες θα εχει δοκιμες...

• Παιδια μπορει καποιος να δωσει τα λινκ για google camera ;

• sorry που παρεμβαινω και παλι... αλλα πως περασαν official dev την στιγμη που δεν υπαρχει στην φορoυμ της xiaomi; @nflo απο που το αγορασες;