Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 125.
-
Ολα καλα παιδια χθες βραδυ ηρθε η εγκριση και το ξεκλειδωσα.Η βλακεια που δε καταλαβα νωριτερα τι συμβαινει ηταν καθαρα δικη μου και το καταλαβα οταν ηρθε το χθεσινο μνμ εγκρισης, η προηγουμενη εγκριση που ειχε ερθει ηταν για τον αλλο λογαριασμο που δε χρησιμοποιουσα υποθετω, το mi account number ηταν διαφορετικο στο μνμ που ειχε ερθει αρχικα χωρις να θυμαμαι ακριβως το νουμερο.Πως εγινε αυτο?Ακομα δεν εχω βγαλει ακρη καθως δεν ηταν συνδεδεμενος με το τωρινο τηλ. Προς γνωση και ενημερωση των υπο…
-
Καλησπερα και παλι στο φορουμ, συνεχιζω σε δικο του thread το προβλημα που αντιμετωπιζω και ειχα αναφερει στη γενικη συζητηση.Να θυμησω οτι οταν προσπαθω να ξεκλειδωσω τη συσκευη μου το unlock tool μου εμφανιζει μνμ "Your device isn't supported".Απο οτι φαινεται το συγκεκριμενο προβλημα εχει να κανει με διπλο λογαριασμο.Κανοντας την ερευνα μου εχω βρει τα εξης : 1)Λογαριασμος που χρησιμοποιω στο Redmi 4 prime τωρα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/35762/ ειτε κανω login με το mail ειτε …
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από X4nd3r: “Εκτος αυτων παιδια, το μνμ που βγαζει το mi unlock, "Your device isn't supported" δε μοιαζει περισσοτερο ” με το ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της αίτησης ή ότι η αίτηση δεν έχει λάβει έγκριση ακόμα. Αν και έχεις δύο account τελικά, στην ουσία το άλλο είναι ανενεργό, οπότε προς το παρών το ξεχνάμε και κοιτάμε μόνο το πρώτο που έχεις και στο τηλέφωνο ” Γινεται να εχει καποιος unlock code χωρις να εχει εγκριθει η αιτηση ομως?
-
Παράθεση από OiD: “Το πιο πιθανό είναι να έχεις 2 mi account όπως σου είπαν τα παιδιά παραπάνω. Το ίδιο θέμα είχα και εγώ και δεν μπορούσα να ξεκλειδώσω τον bootloader. Είχα δημιουργήσει 2 λογ/μους (έναν με το email και έναν με τον αριθμό τηλεφώνου). Προσπαθούσα να ξεκλειδώσω με τον λάθος ο οποίος είχε δικαιώματα ξεκλειδώματος ενώ ο άλλος όχι. Με τη βοήθεια του @NasDriver το βρήκα και το διόρθωσα (άσχετα αν τελικά δεν χρειάστηκε να ξεκλειδώσω τον bootloader). ” Δυστυχως μαλλον τα πραγματα ειναι …
-
Παράθεση από fog: “Το USB debugging το τσέκαρες ξανά πριν κάνεις τη διαδικασία τώρα; Αν το είχες ενεργοποιήσει παλιότερα και έτρεξες την εφαρμογή Ασφάλεια στο κάνει reset. Sent from my xperia z3 compact using Tapatalk ” (Hidden Content) =============== Απρ 28th 2017, 1:58pm =============== Ευχαριστω ολους παιδια που ασχοληθηκατε τοση ωρα με το προβλημα μου, θα προσπαθησω να διαπιστωσω αν υπαρχει 2ο mi account και θα επανελθω.Και παλι ευχαριστω!
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Όχι σωστά τη βλέπει. Αλλού είναι το πρόβλημα. Μήπως έχεις 2 λογαριασμούς και τους έχεις μπερδέψει; ” 2 λογαριασμους mi account?Οχι ενα εχω.Και στις αλλες συσκευες δε μου εμφανιζει καποια αλλη.Το mail για το google account το χρησιμοποιουσα στο mi2s αλλα οπως ειπα ειναι διαφορετικο απο το mail του mi account.
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “@X4nd3r Επίσημη Global είναι η ROM σου. Για να ξεκλειδώσεις όμως πρέπει να είσαι σε fastboot mode. Εγώ βλέπω ότι δεν είσαι εξ όσων δείχνει το screenshot από τη διαχείριση συσκευών! ” Σορυ παιδια, εγω δε καταλαβα οτι θελατε screenshot απο fastboot.Τη διαδικασια για το unlock ομως την εκανα σε fastboot.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/35322/ =============== Απρ 28th 2017, 12:00pm =============== Επισης το fastboot devices εμφανιζει τη συσκευη ως "7c61ca9f…
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “@X4nd3r Καλημέρα. Ανέβασε μια φωτο από Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο να δουμε τι ROM έχει το κινητό. Επίσης θα βοηθούσε και μια φωτο από τη διαχείριση συσκευών όταν συνδέεις το κινητό με το PC. ” Καλημερα @George Kaggelaris forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/35317/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/35318/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/35319/
-
Ρε παιδια θα με τρελανει αυτο το κινητο.Προσπαθω να το ξεκλειδωσω σε laptop με windows 10 64bit πριν κανα 2 βδομαδες, κανω οτι εχω διαβασει στους οδηγους και το mi unlock βγαζει μνμ "Your device isn't supported".Λεω θα εχουν μπλεχτει οι drivers γιατι χρησιμοποιουσα mi2s πριν απο αυτο, το παρατησα λογω γιορτων.Με την ευκαιρια της νεας εκδοσης Windows 10 creators update κανω καθαρη εγκατασταση για να ειμαι σιγουρος και παλι το ιδιο αποτελεσμα.Αρχιζω και σκεφτομαι μηπως εχω καμια συσκευη μουφα.Τη σ…
-
Παράθεση από zisistil: “ΟΚ Γιώργο. Χρήσιμη πληροφορία αυτή. Good to know. Είπαμε πάντα μαθαίνουμε. ” Αυτο ξαναπεστο! Νιωθω λες και κανω προπονηση σε εξομοιωτη πριν αρχισω τις πτησεις.Ειχα εμπειρια με τα προηγουμενα κινητα αλλα καθενα εχει και κατι διαφορετικο που πρεπει να κανεις.Ευχαριστω και παλι για τις διευκρινισεις!