Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 79.
-
Έχω κατεβάσει και βάλει την νέα Ρομ 3 φώρες με ολους τους τρόπους για το mi3 δεν μπαίνει με τίποτα στον λογαριασμό mi παιδευωμαι 2 μέρες έσπασαν τα νευραμου με το να στήνω το τηλ. Απο την αρχή γιαυτό γύρισαν στην 10-4-15 Πάντως ευχαριστώ απο καρδιάς για οτι κανετε
-
Μόλις τώρα έβαλα την 10-4-15
-
Εγώ πάω για αλλη προηγούμενη αυτή μου έσπασε τα νευρα
-
Πήγα αλά στον λογαριασμό mi το πλαίσιο με τον καθαρισμό δεδομένων είναι λευκό και δεν κανει τιποτα
-
Παιδιά γιατί δεν μπορω να μπω στον λογαριασμό mi μου βγάζει οτι η σύνδεση με τον λογαριασμό mi έχει σταματησει
-
απο που κατεβαζεται ρε παιδια?
-
Και εγώ έβαλα την καινούρια και όλα δουλεύουν οκ. Την κατέβασα απο το σάιτ την εκανα εγκατάσταση και έστησαν το τηλέφωνο απο την αρχή Δεν είχε επιλογή για ελληνικά αλλά αλλά ξεκινώντας το τηλέφωνο απο την αρχή όλα δουλεύουν κανονικά και με πληρη ελληνικα
-
Ναι και σε μένα η μπαταρία πέφτει γρηγορα
-
Παιδιά το mikey έχει συγκεκριμένη διαρκεια ζωής?
-
Γιατί δεν κατεβενει?
-
Χριστός ανέστη σε όλους με υγεία και αγαπη
-
φιλε GR_Macedon ειμαι μεσα στην παραγγελια
-
ευχαριστω για την απαντηση αν και σαν ασχετος δεν καταλαβα
-
παιδια καλημερα τι ειναι το immersed statusbar ? και γιατι εμενα δεν δουλευει?
-
Παντός εγώ αν και όχι τόσο ενεργός στο forum σας ευχαριστώ απο την καρδιά μου για οτι κάνετε
-
mi key
Μήνυμαπαιδια εμενα παιζει το ραδιο και γενικα το mikay με εξυπηρετη πολυ
-
5 εικονιδια και εγω για την μπαταρια και φτωχες ρυθμισεις καμερας για αρχη Παντως καλη την βλεπω
-
παρασκευη σημερα θα εχουμε νεα rom? και αν ναι τι καλο θα εχουμε αυτην την φωρα? Ενα μεγαλο ευχαριστω για εσας που δουλευετε για να απολαμβανουμε εμεις
-
παιδια με την νεα rom μου εβγαλα και αυτο XM Remote Controller ξερει κανεις τι κανει?