Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 111.
-
Καλησπέρα παιδιά παλεύω με ένα redmi note 3 pro ενός φίλου μου που το αγόρασε πριν από 3-4 μέρες και του το έστειλαν με unofficial rom. Αφου διάβασα αρκετά πράγματα εδώ μέσα (να στε καλά) κατάφερα να βάλω official rom (μετα απο μερικα μπρικια)! Δεν μπορώ όμως μέχρι στιγμής να ξεκλειδωσω τον Bootloader... Ακολουθώ τον οδηγό αλλά στο 50% fail το miui unlock και έχω δοκιμάσει ατελείωτες φορές ! Εννοείται εχω πάρει έγκριση από την xiaomi και είναι κανονικά η συσκευη συνδεμενη... Δοκίμασα με Global s…
-
Καλημέρα μετά από αρκετό καιρό! Το πρωί είπα να πάω από 7.3.1 stable στην τελευταία stable.... Την έβαλα με την γνωστή διαδικασία και τηλέφωνο καπουτ! Όλα κρασαρουν μαζί και τα νευρά μου
-
Έβαλα την stable παιδιά γιατί όλες οι developer ήταν μέχρι 2 ώρες οθόνη σε μένα ... Τώρα βρήκε την υγεία του, πρώτη φόρτιση πάνω από 4:45 ώρες και κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής! Όταν με το καλό ξανά βγει developer αντοχής μπορεί να τα πούμε πάλι! Να είναι καλά όσοι ασχολούνται και κάνουν τη ΜΙUI καλύτερη ευχαριστώ γειά σας
-
Καλησπέρα παιδιά χρόνια πολλά! Απο μπαταρία πώς πάει η stable γιατί είμαι έτοιμος να φύγω από developer που με έχει απογοητεύσει πλήρως... Εκτός από επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων δεν θέλει τίποτα άλλο ε;
-
Ο Χριστός πεθαίνει μία φορά το χρόνο, ο Έλληνας (και όχι μόνο... ) κάθε μέρα και τα Χιαόμια είναι Μπρους Γουίλις! (που γράφει κι ένας συμφορουμιτης εδώ μέσα) Το επόμενο μου τηλέφωνο πάντως θα είναι ένα παλιό "ΕΠΕΣΟΝ" που μου έμεινε Καλή (Επ)Ανάσταση να έχουμε παιδιά και καλή Φώ(ρ)τιση
-
Καλημέρα κατεβαίνει κι εδώ ευχαριστούμε
-
Παράθεση από Giannisagal: “μην απελπιζεσαι τοσο ευκολα φιλε αυτα υπαρχουν......μην νομιζεις πως με την stable θα λυσεις το προβλημα απο οτι εχω διαβασει σχετικα!!!!!! υπομονη μεχρι την επομενη ρομ πιστευω θα ειναι οκ.........γνωμη μου ειναι να μεινεις με XIAOMI γιατι η υποστηριξη που παρεχει η ομαδα μας XIAOMI-MIUI.GR(ονομα με κεφαλαια) δεν θα την βρεις ουτε στη samsung ουτε πουθενα αλλουχαχα ” χαχαχα don't worry πλάκα κάνω για σαμ-σ-ΟΥΝΓΚ Απλως δεν έχω δει ούτε μια ρομ 6 να έχει αξιοπρεπή μπατα…
-
Καλημέρα θα συμφωνήσω κι εγώ με τους προλαλήσαντες για την μπαταρια! Και έχει τελείως κουφή συμπεριφορά η μπαταρία, στην πρώτη φόρτιση τα κατάφερε καλύτερα από την προηγούμενη ρομ ! Το πρωί που χτύπησε το ξυπνητήρι πήγα να το κλείσω και μαύρισε η οθόνη με κόκκινο λεντ,το προσπαθώ να ανοίξει από τα κουμπιά, το δέρνω και λίγο αλλά τίποτα! Το έβαλα στο φορτιστή και άνοιξε με 1% μπαταρία και το βράδυ που έπεσα για ύπνο είχε 40% Μόλις βρω χρόνο τώρα το Πάσχα θα ''υποχωρήσω'' σε stable rom κι αν έχω π…
-
Καλημέρα ευχαριστούμε! κατεβάζω όσο ποιο γρήγορα μπορώ πριν κλείσει το κινητό από μπαταρία
-
Καλημέρα η ποιο χάλια ρομ σε μπαταρία σε μένα μέχρι στιγμής! Ούτε μια μέρα αυτονομία με λίγο πάνω από μια ώρα οθόνη.... Πρώτη φορά το βλέπω έτσι το mi3w ΥΣ:το site σέρνεται απελπιστικά με dolphin & Chrome
-
Καλημέρα πριν λίγο έκανα μια κλήση και έβγαλε αυτό ενώ έχω φουλ σήμα! Άλλαξα τύπο δυκτιου αλλά τίποτα... Έστρωσε με επανεκκίνηση
-
Με την μετάφραση έχει κάποια θέματα, κατά τα άλλα φαίνεται μια χαρά! Η μπαταρία βέβαια εξακολουθεί να πέφτει σαν GAP απ'το ποδήλατο Τώρα που γράφω είναι 19 ώρες που βγήκε από το φορτιστή με 45% μπαταρία! Με μια αναβάθμιση, μιάμιση ώρα οθόνη και κάνα μισάωρο WiFi.
-
Ευχαριστούμε κατεβαίνει από Φλοριδα...
-
Παράθεση από m@devill: “Παράθεση από Nikos_mi3: “Καλησπέρα στη κοινότητα, Εγώ παιδιά στο mi3w που έβαλα τη νέα ρομ εχω πρόβλημα με τις συνδέσεις wifi & 3g που δεν είχα με την προηγούμενη ρομ. Για παράδειγμα, ενώ φαίνεται ότι είμαι συνδεδεμένος σε ενα wifi δίκτυο, μου βγάζει ότι δεν υπάρχει σύνδεση ούτε σε browser ούτε πουθενά. Εάν κλείσω το wifi και ανοιξω 3g συμβαίνει το ίδιο κι εκεί! Εαν κάνω reset το τηλέφωνο και μπω εκείνη τη στιγμή θα έχω ίντερνετ, τι λέτε να παίζει; Έκανα update τη ρομ από…
-
Καλημέρα, όλες οι ΜΜ ΡΟΜ είναι χειρότερες σε αυτονομία σε σχέση με ΚΚ σε μένα... Τώρα σίγουρα δεν έχει καταπιεί κανείς μας κανένα πολυμετρο ε
-
Παράθεση από diamantopoulosh: “Μπορεί κάποιος να μου πει αν στο Redmi note 4G υπάρχουν τα παρακάτω, γιατί έβαλα τη νέα ROM και δεν τα βλέπω. - Ενσωματώθηκε το SMS Mod by dNomikos - Προσθήκη του supersu.zip στην εσωτερική SD για εγκατάσταση κατ'επιλογή - Προσθήκη του Dolby Atmos (Sound EQ & Effects) Ευχαριστώ..! ” Καλησπέρα κι ευχαριστούμε και πάλι! Για μια φορά ακόμα, ούτε σε μένα υπάρχουν αυτά που λείπουν και στον Διαμαντοπουλο! Το ΜΙ cloud ανοίγει και πάλι όλους τους διακόπτες μόνο του και τα …