Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 169.
-
Μπραβο σε ολους μας (προλαβα κ ψηφισα αν κ δεν το δηλωσα στο αντιστοιχο τοπικ). Αντε να βγαλει τωρα η xiaomi κ καμια καμερα της προκοπης να παραμείνουμε κ εμεις..:)))))
-
@Giorgos Xatzakis σε ευχαριστω πολύ!Ωραια θα την βαλω κ εγω
-
Παιδια φοραω την 8.0.2.0. Κατεβαζω την καινουργια ( 8.1.4.0) αλλα εχω διαβασει για κολληματα κτλ .Να παραμείνω καλυτερα εκει που είμαι ή να την φλασαρω? η γνωμη καποιου κατοχου mi note pro θα με βοηθουσε ιδιαιτέρως.
-
σε mi note pro εχουμε κανα θεμα με την νεα stable παιδες?
-
Το νέο Mi Note 2 είναι ΕΔΩ!
ΜήνυμαΠαράθεση από xristos9: “σε σύγκριση με το mi5s plus πιο πιστεύετε οτι ειναι καλυτερο? ” Σαφως κ το είναι το mi note 2.Αλλα είναι κ πολύ ακριβοτερο επισης,ειδικα η global εκδοση που εμενα προσωπικα με ενδιαφερει.:( =============== Δεκ 8th 2016, 10:10pm =============== Παράθεση από birel-motosport: “Παράθεση από apollo_il: “φιλε μου εχεις καποιο λογαριασμο στο flickr?αν εχεις ανεβασε εκει φωτος ώστε να τις δουμε στην κανονικη τους ποιοτητα.επισης αν καποιος φιλος σου εχει s7 edge ή one plus 3 θα η…
-
ΜήνυμαΑπό ηχείο πώς πάει σε σχέση με το s7? Ανέβασε κ νυχτερινές στο αυτόματο φίλε μου..
-
Μήνυμαφιλε μου εχεις καποιο λογαριασμο στο flickr?αν εχεις ανεβασε εκει φωτος ώστε να τις δουμε στην κανονικη τους ποιοτητα.επισης αν καποιος φιλος σου εχει s7 edge ή one plus 3 θα ηταν πολύ ωραιο να τα συγκρινατε σε:αποκριση οθονης κατω από τον ηλιο,ενταση κ ποιοτητα ηχου,ταχυτητα δαχτυλικου αποτυπώματος,φωτος κατω από διαφορες συνθήκες,ποιοτητα βιντεο κτλ. Κ επειτα να μας γραψεις τις εντυπώσεις σου.Ελπιζω να μην σε κουρασα ΥΓ:καλοριζικο κ να το χαρεις μεχρι τερμα!
-
ΜήνυμαΑν δεν πεσει στα 400ευρω,κ μιλαω για την 6/128 εκδοση, δεν αξιζει η αγορα του..αν οντως το βιντεο του είναι τοσο χαλια κ γενικα η καμερα του τοσο μετρια..ευτυχως που υπαρχει κ το oneplus 3T ως εναλλακτικη..;) Νομιζω ότι δεν εχει gorilla glass χωρις όμως να είμαι σιγουρος.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από zoyglas: “βρικα ενα βιντεο για τιν καμερα !! youtube.com/watch?v=NMunKXr1l20 για πιτεμου!!!βλεπετε κατι ασχιμο? ” Το εχω δει φιλε μου.Ειναι 'εισαγωγικο'-'διαφημιστικο' βιντεο αλλα κ παλι αν προσεξεις οι φωτος (καποιες που δειχνει μερα τοπια κτιρια κτλ) εχουν πεθαμενα χρωματα κ οσον αφορα το βιντεο στο τελος πολύ μετριο....Συμπερασματικα δεν βλέπουμε καποια ιδιαιτερα ποιοτικη καμερα.Ας περιμενουμε τα 'ανεβασματα' χρηστων καλυτερα,για να βγαλουμε σιγουρα συμπερασματα.Θα ξεκινησω να στ…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Nikoc Matsamas: “Εγώ πάντως με τις κάμερες mi4 και mi note pro είμαι απόλυτα ικανοποίημενος. Δεν είχα ποτέ παράπονο είτε ήταν σελφι είτε πολύ κοντινή λήψη ή βράδυ με φλας. Περιμένω κάποια βελτίωση σε Note 2 και mi mix. ” Η καμερα του note pro γενικα κ για τον σενσορα που φοραει (imx 214) είναι παρα πολύ καλη.Σε σχεση όμως με τις ναυαρχιδες του ιδιου ετους (πχ s6) υστερει κ αν συγκριθεί με με τις ναυαρχιδες του 2016 η διαφορα είναι ακομα μεγαλυτερη,κατι λογικο βεβαια, αφου το δικο μα…
-
ΜήνυμαΣυμφωνω ότι πρεπει να περιμενουμε να δουμε κ τα reviews όταν βγει σε ευρεια κυκλοφορια το τηλ,δεν μπορω να διανοηθω ότι εβγαλαν παλι @@@@ καμερα!!!Για την αξιοπιστια του video προβληματιστηκα κ εγω Καισαρα,ειδικα τις σελφι τις δειχνει πολύ ελεεινες!Μακαρι λοιπον να μην είναι ετσι τα πραγματα και να εκπλαγουμε ευχαριστα...;)
-
Μήνυμαyoutube.com/watch?v=RO9Aw9taErQ δειτε,ακομα κ το βιντεο εχει σταθεροποιητή για κλαματα! περαστικα μας..:P Ακομα κ η ZTE καταφερε να βγαλει μια καμερα πολύ καλη για τα δεδομενα των κινεζικων εταιρειων..στον τομεα αυτό μαλλον δεν λεει να βαλει μυαλο η xiaomi!!
-
ΜήνυμαΑπό ο,τι φαινεται τελικα η καμερα του δεν εκανε την υπερβαση..κριμα.Κ επειδή είναι ενας τομεας για τον οποιο εχω απαιτησεις μαλλον το επομενο κιν μου δεν θα είναι xiaomi.Μακαρι από τα reviews των χρηστων να βγει κατι καλυτερο γιατι πραγματικα όταν μπαινεις στην οικογενεια αυτή είναι πολύ δυσκολο μετα να αποχωρησεις..:( Α ρε xiaomi.......
-
ΜήνυμαΡε παιδια το δικο μου αρκετα συχνα 'μπουκωνει' όταν του κανω χρηση δεδομενων.Θελει να τα κλεισεις κ να τα ανοίξεις παλι ή να μπεις flight mode κ μετα να ξαναβγείς ώστε να παρουν παλι μπροστα!!Εχω cosmote κ μενω επαρχια.Καπου ειχα διαβασει ότι στην επαρχια χρησιμοποιει κ η cosmote την 800αρα μπαντα για 4G σε καποια σημεια,οποτε μου εχει περασει από το μυαλο ότι μπορει να φταιει αυτό για το θεμα που εχω,δηλ την στιγμη που δεν παιζουν τα δεδομενα να είναι ενεργη 800αρα μπαντα.Να σημειωσω ότι φιλος …
-
ΜήνυμαΠαμε για την global εκδοση ασυζητητί παιδες!!!Σε κανα 8μηνο όμως μηπως κ πεσει λιγο η τιμη! Εχω παντως μια επιφυλαξη για την ποιοτητα των φωτογραφιων,δεν κατεβασε το f όπως περιμενα κ δεν εχει OIS..Περιμενω με ανυπομονησια τα πρωτα reviews!
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμαο επεξεργαστης σιγουρα είναι ένα μειον.ζεσταινεται λιγακι παραπανω (αλλα εξισου γρηγορα ψυχραίνεται ). αν ειχε λιγο καλυτερη καμερα για βραδινες ληψεις κ ένα nfc είναι κινητο που το κρατας χρονια.. βεβαια το δικο μου ηρθε (όπως εχω αναφερει ξανα) με χαλασμενη πυξιδα αλλα μαλλον επεσα στην περιπτωση!!!για λαχειο είμαι ο ατιμος!!
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από apollo_il: “γιατρε να φανταστω ότι ηδη καραδοκείς στις επαλξεις...;) χαχααχαχ ” Το έχω πει....ή 5S 6/128 ή περιμένω το Note 2. Σίγουρα ο Αη Βασίλης κάτι θα φέρει....ήμουν καλό παιδί φέτος ” 5.15 ιντζες?απαπαπα..όταν εχεις συνηθισει σε 5.7 αντε το πολύ πολύ να πας μεχρι 5.5.με τιποτα πιο κατω!προσωπικη μου αποψη :). Κ ελπιζω να βαλουν κ καμια 800αρα μπαντα γιατι το pro μου 'μπουκωνει' πολύ σε 4g κ υποψιάζομαι ότι μπορει να φταιει κ η απουσια της προααναφερθει…
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από prekasg: “Καλα αν και ειναι πολυ μακρια ακομα , φανταζομαι μετα το φεβρουαριο του 2017 θα παιζει σε κινεζομαγαζα κτλ δειχνει να ειναι τελειο , ελπιζω η τιμη να ειναι κινεζικη και οχι ευρωπαικη ... ” Το 5S ήταν άμεσα διαθέσιμο. Το Note 2 έχουν πει ότι ήδη παράγεται. Οπότε εάν ανακοινωθεί μέσα Νοέμβρη, μέχρι τα τέλη θα είναι διαθέσιμο. ” γιατρε να φανταστω ότι ηδη καραδοκείς στις επαλξεις...;) χαχααχαχ